Αναζήτηση

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

" ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ" ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Α.Ο. ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ - ΑΕΤΟΣ  2-0

 

Μπορεί για 20 και πλέον λεπτά, ο Αετός να πάταγε καλύτερα, να είχε κατοχή και να ενοχλούσε την άμυνα των Μπενιτσών, όμως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι σοβαρότατες ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του κέντρου και ειδικότερα στην αμυντική λειτουργία του , πρέπει να λυθούν το συντομότερο. 

Το απότέλεσμα αυτής της αδυναμίας ήταν στο 32' και μετά από λάθος στο κέντρο , ο Δημητριάδης με άψογο πλασέ μες στην περιοχή να γράψει το 1-0. Ο Κανάνη είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι στο δεκάλεπτο για τον Αετό και οι Μπενίτσες απείλησαν με τον Στρατηγό, ο οποίος βρέθηκε χθες σε δαιμονιώδη φόρμα, ανακάτεψε το κέντρο του Αετού και παρέα με τον Κονισπολιάτη και τον Δημητριάδη, κατάφεραν μια τεράστιας βαθμολογικής και όχι μόνο νίκης ενάντια σε μια όμαδα όπως ο ΑΕΤΟΣ , η οποία και ψηλά είναι βαθμολογικά και δύσκολα χάνει ένα ματς.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αετός προσπαθούσε αλλά πολύ δύσκολα η ομάδα μπορούσε να περάσει την μπάλα μπροστά και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 68' σε κόρνερ ο Δημητριάδης με κεφαλιά έκανε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Το δοκάρι του Μιχαλά στο 80' και το δοκάρι του Κονισπολιάτη απλά ήταν στις καλές φάσεις του β' ημιχρόνου.


Το Σάββατο είναι σύντομα και ο αγώνας με τα Κανάλια, θα μας πει πολλά πράγματα για την συνέχεια...

RAA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου