Αναζήτηση

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

"ΚΑΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ - ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ - ΚΑΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ"

ΑΕΤΟΣ - Α.Ε. ΦΑΙΑΚΩΝ  2-3

Η κακή προιστορία με το Φαίακα συνεχίζεται, εφτά σερί ήττες, με αντίπαλους τους κιτρινόμαυρους, σε ένα παιχνίδι με σημαντικές ελλείψεις για τον ΑΕΤΟ (Τσολάκης, Νέλος, Νοβάκος Κοντός) με γενικά μέτρια εμφάνιση και πολλά προβλήματα ανάπτυξης καθώς και αμυντικής λειτουργίας στην μεσαία γραμμή. 

Ο διαιτητής , ο κ. Προβατάς - για άλλη μια φορά - αποδεικνύεται σε έναν μέτριο διαιτητή, ο οποίος προσπαθεί να άφησει το δυνατό παιχνίδι, το οποίο γίνεται αντιαθλητικό και μπροστά στα μάτια του είναι αδικαιολόγητο να μην δίνει σφυρίγματα εκατέρωθεν. Στην φάση του 35' ελέγχεται σε ανατροπή του Μιχαλά , όπου μέχρι και ο επόπτης κινήθηκε για πέναλτι - αλλά μέχρι εκεί - μην εκτεθεί και ... ο διαιτητής. Πολύ λίγος ο διαιτητής για τέτοιους αγώνες - άραγε για ποιους κάνει?


Νέος , ωραίος και ...άπειρος και λίγο εγωιστής. Δύο τέρματα φέρουν την δικιά του ευθύνη, το 1ο και το 3ο. Στο 3ο φαίνεται καθαρά η έλλειψη καθαρού μυαλού, όπου τέτοιο γκολ δεν πρέπει να το φας, είναι στα όρια του λάθους και του επίτηδες. Μεγάλο λάθος - διορθώνεται. Το 1ο η υπερβολική σιγουριά και ο εγωισμός εκθέτουν, με το Μαρίτσα, να βάζει ίσως το πιο εύκολο γκολ, στην ζωή του.

Δεν τρέχει τίποτα, μια κακή παρένθεση, άμεσα χρειάζεται ανασύνταξη και πιο πολύ επιμονή, μακάρι να γυρίσουν και οι τραυματίες σύντομα. 


ΑΕΤΟΣ (Γ. Αυλωνίτης): Σ. Αυλωνίτης, Συναδινός, Θ. Αυλωνίτης, Ράκο, Μιχαλάς, Κανάνι, Παπαδάτος, Σαλβάνος, Τσιλιμπάρης, Μίκλι, Ασπρεάς.

AAR

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ CORFU GOAL
Απο ένα ημίχρονο για τη κάθε ομάδα σε ένα ντέρμπι με δύναμη και πολλά γκολ. ''0-2'' το 1ο ''2-1'' το 2ο..Δίκαιο αποτέλεσμα με άδικα ηττημένο, μιας και το Χ θα ταίριαζε καλύτερα στην απόδοση των 2 ομάδων. Δυνατό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους λάθος της άμυνας-λάθος του τερματοφύλακα-Μαρίτσας και ΓΚΟΛ...
Κακός επιθετικά ο Αετός δεν απείλησε ουσιαστικά τον αντίπαλο κήπερ και "αφού δεν βάζεις εσύ,θα βάλω εγώ" είπε ο Φαίακας και με φοβερή ομαδική προσπάθεια ο Νάσσιος στέλνει τη μπάλα δοκάρι και μέσα,0-2 και όλα έδειχναν διπλό με τη λήξη του 45λεπτου.
2ο ημίχρονο αλλαγή σκηνικού και ο Αετός πεθαίνει...στο γήπεδο..Πίεση οι γηπεδούχοι στη κόντρα οι φιλοξενούμενοι. Φάουλ λίγα μέτρα έξω απ τη περιοχή από δεξιά, τείχος λίγο για τον μαέστρο και το 1-2 με εκπληκτική εκτέλεση από τον Άριαν Κανάνι. Στη συνέχεια αλλαγή καμία..Δυνατές μάχες πίεση οι μεν κόντρα οι δε.. Κάπου εκεί ο Νάσσιος βάζει φωτιά στο μάτς με 2ο προσωπικό γκολ,μπαλιά απο αριστερά μόνος στη μικρή περιοχή και ΑΥΤΟΓΚΟΛ..2-2...
Κι όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει..Ο καλύτερος στις λεπτομέρειες Φαίακας το ψάξε και του βγήκε στο τέλος, σκαστό σουτ ο Τρέτσης, φεύγει από την  αγκαλιά του κήπερ η μπάλα και 2-3,ότι αποσώβησε νωρίτερα σε τετ α τετ το δέχτηκε σε ανύποπτη φάση..Σημαντικό διπλό για τους κίτρινους-πικρία για τη προσπάθεια στους γηπεδούχους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου