Αναζήτηση

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

"ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ .....ΟΙ ΑΪ - ΘΑΝΑΣΙΤΕΣ" ΑΕΤΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2-1 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ

    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 
    

ΑΕΤΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ 2-1 ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.Κ.

Πριν 72 ώρες, το συγκρότημα του Γιάννη Αυλωνίτη, έχοντας παρουσιάσει ένα κακό πρόσωπο, έφευγε ηττημένο, από το ΦΑΙΑΚΑ, σήμερα η ίδια ομάδα, με την απουσία και του Συναδινού, δίνοντας ρεσιτάλ αμυντικής λειτουργίας (ο Νοβάκος έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι στον Αετό) - το οποίο είναι επίτευγμα του προπονητή - αλλά και με ψυχολογία ΝΙΚΗΤΗ, μπήκε από το 1' στο γήπεδο και κυριολεκτικά, κατέστρεψε το παιχνίδι του ΑΧΙΛΛΕΑ και έβαλε δύο γκολ , χωρίς να καταλάβουν τι είχε συμβεί. 

Στο 9' ο Κανάνη (MVP του αγώνα), με απευθείας κόρνερ και καταπληκτική κομπίνα των παικτών μας, έγραψε το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 25', με το τρυκ στην επίθεση του Αυλωνίτη, βάζοντας τον Νέλο κορυφή!! και το Κανάνη επιτελικό μέσο, ο τελευταίος, σέρβιρε και ο Νέλος απλά πλάσαρε για να κάνει το 2-0 και να βάλει τις βάσεις για την ιστορική νίκη, ενάντια σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο (πέρσι ήταν 2οι, στην Α1, αν δεν κάνω λάθος). Το 2-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου, παρά το πολυ καλό φάουλ του Αριάν στις καθυστερήσεις,


Στο β' οι Νυμφές πίεσαν και έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο επιθετικός των Νυμφών, έστειλε σε τετ- α -τετ, την μπάλα άουτ.. Στο 65' και ενώ ο επόπτης δεν καταλογίζει επιθετικό φάουλ στον Μπάρυ (έκανε χέρι), ο Νοβάκος βρίσκει τη μπάλα με το χέρι και πέναλντι!! Ο Ρίζος με άπιαστο πέναλντι κάνει το 2-1. Οι Νυμφές πίεσαν για να στείλουν το ματς στην παράταση, ο Νέλος έχασε μοναδική ευκαιρά στο 85', να κάνει το 3-1 και ο ΑΕΤΟΣ πανηγυρίζει...................

Ενδεκάδα Αγώνα: ΠΑΝΔΗΣ, ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΝΟΒΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ Φ., ΝΕΛΟΣ, ΣΑΛΒΑΝΟΣ, ΡΑΚΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΚΑΝΑΝΗ, ΑΣΠΡΕΑΣ (έπαιξαν και οι ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ ΑΝ., ΤΟΜΠΡΟΣ)








Οι πανηγυρισμοί πρέπει να κοπάσουν και να σκεφτούμε το Σούπερ Ντέρμπι με τις Μπενίτσες το Σάββατο 5 Οκτωβρίου , στο γήπεδο Σκριπερού, ώρα 16.00, δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σε αυτήν τη νίκη!!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,  ΜΠΡΑΒΟ!!!

RAA