Αναζήτηση

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.......



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ.ΚΟΛΥΤΑ, ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!
ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ....



Μπορεί ο κ. Κολυτάς Σπυρίδων να είναι ένας από τους καλούς διαιτητές της Κέρκυρας, ο οποίος σφυράει και Δ'Εθνική, αλλά όταν σε αγώνα, φτάνει να μην ξέρει τι γράφει στο φύλλο αγώνα, εμείς τι να πούμε. Ευτυχώς που μερικοί τραβάνε και βίντεο στους αγώνες μας και διαψεύδουν αυτά που γράφει ο κάθε διαιτητής, ο οποίος μέχρι την συγκεκριμένη φάση, δεν είχε επηρεάσει τον αγώνα αρνητικά, αλλά με την αποφασή του για κόκκινη και κυρίως με αυτά που γράφει στο ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ, θα μας τρελάνει.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής του Αετού "με επικίνδυνο τρόπο κλώτσησε/λάκτισε από πίσω εσκεμμένα τα πόδια αντίπαλου ποδοσφαιριστή" . Ο καθένας και κυρίως η επιτροπή διαιτησίας, βλέποντας το βίντεο και ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ:
http://www.youtube.com/watch?v=1Fb1j4KrTPg


α. Η κόκκινη είναι τραβηγμένη, παρόλα αυτά μπορεί όπως και έκανε ο διαιτητής, να αποβάλει τον παίκτη.

β. Σε παρόμοια φάση την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα Α.Ο. Κοντόκαλι - Αετός, με το κ. Κάκο διαιτητή, έδειξε μεν κόκκινη κάρτα και έγραψε στο φύλλο αγώνα " για επικίνδυνο παίξιμο", όπου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ο παίκτης.

γ. Στη συγκεκριμένη φάση που φαίνεται καθαρά, στο βίντεο, να μας πει η επιτροπή διαιτησίας, ο διαιτητής και η πειθαρχική, ότι δεν πατάει αλλά κλωτσάει όπως λέει ο κ.Κολυτάς, ότι δεν μπερδεύεται στο βηματισμό αλλά το κάνει εσκεμμένα όπως λέει ο κ.Κολυτάς.

Αν αυτά βλέπει ο κ.Κολυτάς και γράφει στο Φύλλο Αγώνα, τότε είναι η στιγμή, εκτός από ποδοσφαιριστές που τρώνε αγωνιστικές, να φάνε και μερικές αγωνιστικές κάποιοι διαιτητές και να καθήσουν σπίτι τους. Το παραπάνω που έγραψε είναι αναληθές και αποδεικνύεται από τον φακό της βιντεοκάμερας, σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνα , με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τιμωρήθει ο παίκτης μας με παραπάνω από μια αγωνιστική, γιατί όμως??

Αν η επιτροπή διαιτησίας, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. και η πειθαρχική πειθαρχική επιτροπή δεν λάβει υπόψην της, όλα αυτά, τότε το πρωτάθλημα που παίζεται? σίγουρα όχι στον αγωνιστικό χώρο, διότι πλέον αν δεν πιστεύουμε αυτά που βλέπουμε σε εικόνα και βλέπουμε μόνο τα γραφόμενα από τον καθένα, αμφιβάλλουμε για την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του ίδιου του πρωταθλήματος.

Σ. Παπαδ.
Φίλαθλος

10 σχόλια:

  1. ws fila8los k en energeia podosfairhsths h kokkinh kai dikaiologhmenh einai k to laktsisma eskemeno....proteinw na vgalete loipon tis paropides k na deite pio ka8ara to video, ka8ws epishs kai oloi oi fila8loi na afhsete tous podosfairistes k tous diaithtes na kanoun th douleia tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8a sumfwnhsw kai egw me ton prolalhsanta. 8ewrw pws einai eskemeno to xtuphma gia na stamathsei h antepi8esh arage kai apolutws dikaiologhmenh h kokkinh karta. fenetai ka8ara oti to podi tou amunomenou aplwnete me pro8esh k aporw pws me to sugkekrimeno video vgalate ta proanafer8enta sumperasmata. H kritikh 8a eprepe na ginei ston podosfairisth pou ekane to eskemeno matkarisma. Den gnwrizw gia tis loipoes faseis tou agwna alla h sugkekrimenh einai oloswsth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. san podosfairistis apo ton sigekrimeno agwna tha protrinw na sxoliasoun oi paiktes tou agiou athanasiou oi opoioi eidan to podi tou paideiou meta to sigekrimeno patima eskmena ao pisw ston astragalo, mipws tha eprepe kai emeis apo tin seira mas na valoume fotografies me to kokalo tou paideiou tou opoiou vgike apo tin thesi tou? i na vgazame fotografia me tis tapes oi opoies akoma einai xaragmenes panw sto podi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί κύριοι θα ήθελα να σχολιάσω και εγώ την καταχώρηση και το video.
    Ειμαι πατέρας εν ενεργεία αθλητών-ποδοσφαιριστών και για ευνόητους λόγους διατηρώ την ανωνυμία μου.
    Κύριοι , χωρίς να το γνωρίζετε με το συγκεκριμένο video και τα σχόλια σας θίξατε ,ένα μεγάλο θέμα που πέρα από το στενό ποδοσφαιρικό ,είναι κυρίως αθλητικό-ανθρωπιστικό
    Για να μη ξεφύγω όμως και από την ποδοσφαιρική σκοπιά θα το σχολιάσω και από αυτήν.
    1.Ποδοσφαιρική σκοπιά
    Παρακολούθησα πολλές φορές το video και διαπίστωσα τα εξής
    α)Ο αμυντικός ποδοσφαιριστής είναι ταχύτατος
    β)Παρ’ ότι ταχύτατος δεν προσπαθεί ,ενώ μπορεί ,να προφθάσει ως οφείλει τον επιθετικό κινούμενος παράλληλα και δίπλα του, να τον δυσκολέψει η να τον ανακόψει ,αλλά παραμένει πίσω του
    γ)Τρέχει και πριν «ρίξει» τον επιθετικό ανοίγει τον διασκελισμό του
    δ)Κοιτάει κάτω , άρα βλέπει τι ακριβώς κάνει και δεν προσπαθεί να αποφύγει το προφανές.
    Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ΑΝ ο αμυντικός δεν έχει πρόθεση με ένα από αυτά πού οι ηλίθιοι αποκαλούν « έξυπνα» φάουλ να ρίξει τον επιθετικό, ΤΟΤΕ έχει πρόθεση είτε να περάσει από πάνω του είτε να εξαϋλωθεί και να περάσει από μέσα του η απλά θέλει να μείνει κοντά για να θαυμάσει την προσπάθεια του επιθετικού.
    2. Αθλητική- Ανθρωπιστική σκοπιά
    Αγαπητοί κύριοι, μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι ουδόλως ασχοληθήκατε με το θύμα , που είναι ο αμυντικός αλλά μόνο με τον αριθμό των πιθανών αγωνιστικών που θα τιμωρηθεί ο ανακηρυχθείς σε «μάρτυρα» αμυντικός.
    Γνωρίζετε μετά από τέτοιου είδους μαρκαρίσματα, που μπορούσαν να μην γίνουν, πόσοι παίκτες ,παιδιά η και μεγαλύτερης ηλικίας καταλήγουν στα χειρουργεία και κάνουν «τουρισμό» στην ορθοπαιδική των Ιωαννίνων ?
    Εχετε σταθεί (που δεν σας το εύχομαι) στην αίθουσα αναμονής χειρουργείου για να μην μπει ένα γκόλ στον αγώνα Πέρα Ραχούλα-Δώθε Ραχούλα? Πιστέψτε με, δεν είναι εμπειρία που περιγράφεται.
    Εχετε σκεφθεί ότι σε ένα απολύτως ερασιτεχνικό πρωτάθλημα πού όλοι κάνουν το χόμπυ τους, σας απασχολεί όχι η υγεία των παικτών αλλά η τιμωρία του αποδεδειγμένα ενόχου που είναι ο παίκτης αλλά και του δικαστή που είναι ο διαιτητής?
    Μήπως με το ίδιο video χωρίς κόκκινη κάρτα αλλά με τον αμυντικό δικό σας ,ζητούσατε πάλι την τιμωρία του διαιτητή,αλλά αυτην την φορά γιατί δεν τιμωρήθηκε ο επιθετικός?
    Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τέτοιες θέσεις απενοχοποιούν στο όνομα του αποτελέσματος την αντιαθλητική συμπεριφορά .Πιστεύω ότι πρέπει να απαιτείται μόνοι σας από τους διαιτητές να τιμωρούν τέτοιες ενέργειες ,για να γίνει και βίωμα των παικτων ότι προέχει η υγεία τους και των συναθλητών τους,αφού έχουν ίσες πιθανότητες να είναι θύτες η θύματα.
    Και σε τελική ανάλυση αποφασίστε ,αν θέλετε μια κόκκινη η μια αγωνιστική λιγότερη η έναν λιγότερο αθλητή για ιατρικό τουρισμό στα Γιάννενα.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε μου, κανείς δεν λέει, ότι δεν είναι κόκκινη και κανείς δεν υποτιμάει έναν τραυματισμό, όσο μικρός και αν είναι. Να είσαι σίγουρος, ότι από την εξέδρα δεν έχουμε άποψη για τον τραυματία και δεν έχω κανένα λόγο , να μη σε πιστεύω. Όμως όταν ένας διαιτητής, εξαντλέι την αυστηροτητά του, σε μια φάση, ε τι να πούμε. Σε τρεις χρονιές φάγαμε 3 κόκκινες και φέτος έχουμε 3 κόκκινες σε 4 αγωνιστικές!! Εμένα με πείραξε ότι δεν γράφει όπως οφείλει ο διαιτητής σωστά το φύλλο αγώνα, που μου έδειξαν τα παιδιά. Το "εσκεμμένα", όταν το γράφουν οι κ.κ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, το γράφουν κατά 99%, για βιαιοπραγία, για εκτός φάση χτύπημα κ.τ.λ. Εγώ εύχομαι καλή ανάρωση στο παληκάρι και πιστεύω πως αν χρειαστεί κάτι από έμας, εδώ είμαστε. Όσο αφορά για το ήθος των παικτών και του προπονητή, όταν τελείωσε το ματς και ήρθαμε από την εξέδρα ο προπονητής έλεγε στον παίκτη μας , γιατί δεν τον πέρασε να τον κόψεί και ο Τσολάκης του ορκίζονταν , ότι έμπλεξε το πόδι του και τον πάτησε αθελά του. Αυτό το άκουσαν όλοι όσοι ήταν εκεί γύρω και από τον Αετό και από τον Κάβο.

    Πέρσι, όταν τσάκισαν την περονή, του Ρολάντο, στον αγώνα Αετός -Κρόνος, ο κ. διαιτητής δεν έδωσε ούτε κίτρινη!!

    Δεν φταίνε σε όλα οι διαιτητές και κάνουν και αυτοί λάθη. όμως όταν άλλα βλέπεις, άλλα ακούς και άλλα γράφεις, δεν φταίνε τα σωματεία!

    Και πάλι καλή ανάρρωση στο παληκάρι και καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες, χωρίς τραυματισμούς και όχι βία στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. arxika na euxi8w kalh anarwsh ston podosfairisth....k. papad. dn 3erw pou ma8ate na grafete fulla agwnos alla apo th stigmh pou to laktisma einai eskemeno ti 8elate na grapsei o diaithts??? k auta pou lete oti to "eskemeno" grafetai se viaiopragies kai ektos fashs xtypimata einai anakrivies k ekti8este peraiterw...kalytera 8a htan na aposyrate th dhmosieush para na prospa8eite na dikaiologisete tis hli8iothtes pou grapste me akoma xeiroteres...alles fores skefteite prin grapsete (den sas ema8an sto dhmotiko skeftomai k grafw??)....xronia polla k megeia to arni....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αν είναι ηλιθιότητα, αυτά που γράφονται είναι προσωπική άποψη του καθενός, το οποίο σε εμας είναι σεβαστό. Το βιβλιαράκι που έχει ο κάθε διαιτήτης, από την Ε.Π.Σ.Κ., για το πως θα συντάσει το φύλλο αγώνα και λεει απλοποιημένα για την κάθε περίπτωση, δεν σου λέει τίποτα? Άρα δεν χρειάζεται να έχεις συμπληρώσει φύλλο αγώνα, για να ξέρεις κάποια πράγματα. Το ποιος εκτέθηκε αυτήν την εβδομάδα το είδε όλη η Κέρκυρα. Τέλος γιατί τόσο πολύ να φύγει η ανάρτηση, ενοχλεί κάποιους? Θα τους περάσει. Το δίκιο στο συγκεκριμένο, το 'χει η ομάδα μας και όχι ο κάθε διαιτητής, ο οποίος καλώς βγάζει κόκκινη. Ο οποίος διαιτητής είναι και από τους καλούς στην Κέρκυρα. Όσο αφορά για το δημοτικό, εγώ έμαθα Ελληνικά και όχι greeklish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H anarthsh dn enoxlei kanenan apolytws...apenantias to gegonos oti mono eseis(fila8loi-opadoi-dn 3erete podosfairo)diamartyreste gia to sygkekrimeno 8ema parousiazei thn anagkaiothta aposyrshs ths dhmosieushs, gt APLA ektei8este...epishs to vivliaraki ths epsk pou exete sta xeria sas(to opoio tre3ate na diavasete molis egrapse o diaithths o,ti egrapse,mexri ekeinh th stigmh tis eikones vlepate) dn shmainei oti exete piasei ton papa ap'ta arx@@ia,,,enhmerwtika to lew..proswpika dn to exw diavasei alla dn nomizw na leei oti se eskemeno laktisma dn grafeis eskemeno laktisma,alla kati allo...synexizontas file giwrgo to dhmotiko dn to anaferw gia na 8i3w th morfwsh kapoiou alla gia to gegonos oti grafei auta pou grafei 3exnwntas kati POLY shmantiko,,,NA SKEFTEI !!!!! ftanontas sto 8ema twn greeklish(ta opoia xreishmopoiw sto Internet,akou na deis),dn me ka8istoun amorfwto,,,tounantion h morfwsh m einai anwtath k xrhsimopoiw ta ellinika ekei pou prepei me idiaiterh anesh....teleiwnontas,esy pou piges dhmotiko k ema8es ta ellinika toso kala,mallon se ena ma8hma eixes paei gia kafe...h ellinikh glwssa exei kati poly shmantiko to opoio legetai OR8H SYNTA3H...tis mises s protaseis tis mantepsa...kane loipon k esy ta prwta sou vhmata sto apolyto dikio pou panta exw...euxaristw k kalh synexeia sto kerkyraiko podosfairo k sthn kerkyraikh diaithsia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΑ ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ, ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ontws to podosfairo opws k otidhpote allo to vlepei apo diaforetikh optikh o ka8enas...k th stigmh pou anavoun ta aimata einai apolytws logiko na mas ftaiei o diaithths...k egw podosfairisths eimai k pistepse me oxi apo ta kala paidia(panta mou ftaine oi diaithtes).... alla meta pou peftoun oi sfygmoi k skeftomaste 3eka8ara,k poso mallon otan yparxei to video to opoio dikaiwnei to diaithth, prepei na proswxoume perissotero ti leme....

    ΑπάντησηΔιαγραφή