Αναζήτηση

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

"ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ-ΜΗΔΕΝ ΒΑΘΜΟΙ" ΓΙΑ ΠΑΟ, ΑΕΚ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: ΕΒΓΑΖΕ… ΦΩΤΙΕΣ Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ


«Φωτιές» έβγαζε το βράδυ της Πέμπτης η επίθεση της Γαλατασαραϊ. Οι Τούρκοι επικράτησαν 3-1 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και πήραν σαφές προβάδισμα στον 6ο όμιλο. Η ομάδα του Τεν Κάτε ήταν από την αρχή άτυχη, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ελάνο, ενώ δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Μίλαν Μπάρος έγραψε το 2-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Λέτο και Πετρόπουλο, αλλά δέχτηκαν ένα ακόμη γκολ στο 56΄ με σκόρερ και πάλι τον Ελάνο. Κάπου εκεί τελείωσαν όλα για τους «πράσινους» που καλούνται πλέον την επόμενη αγωνιστική μέσα στο Βουκουρέστι με αντίπαλο την Ντιναμό να πάρουν το τρίποντο ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος... Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Σαλπιγγίδης στο 77΄.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (50' Πετρόπουλος), Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Καραγκούνης, Κατσουράνης (50' Νίνης), Σπυρόπουλος.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Λέο Φράνκο, Κουνγκόλ (24' Ουγκούρ), Ελάνο (62' Αρντά), Κεϊτά (72΄ Εσμπέκ),Τοπάλ, Μπάρος, Σαρπ, Κιούελ, Εμρέ Ασίκ, Μπαλτά, Σαμπρί.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: ΣΑΡΩΤΙΚΗ Η ΕΒΕΡΤΟΝ


Σαρωτική η Εβερτον «χτύπησε» από την αρχή το παιχνίδι με την ΑΕΚ και κέρδισε απόλυτα δίκαια με 4-0. Ο Γιόμπο στο 9’, ο Ντιστάν στο 17΄, ο Πιένααρ στο 37΄ και ο Τζο στο 82΄ ήταν οι σκόρερ των Άγγλων που μπήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον θεσμό. Η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, ενώ από το 55΄ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αρααούχο. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε για την Εβερτον ο Σαχά.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιόμπο, Μπιλιαλέντινοφ (53' Γιακούμπου), Τζο, Ντιστέν, Κέιχιλ (46' Όσμαν), Γκόσλινγκ, Πίενααρ (68' Σαχά), Φελαϊνί, Ρόντγουελ
ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Αραούχο, Ζεράλντο (13' Ενσαλίβα, 46' Μαντούκα), Χουανφράν, Λεονάρντο (71΄ Γιαχάγια) Γιάχιτς, Μάκος, Μπλάνκο, Σκόκο, Άρτσε

Πηγή:http://www.scoreline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου