Αναζήτηση

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Με το "Δεξί" στο Champions League, υπό το βλέμμα του Ζίκο.


Ο Ζίκο ήταν στην εξέδρα. Ο κόσμος στήριξε τις προσπάθειες των παικτών. Και ο Ολυμπιακός, με ψυχολογία στα ουράνια και θέληση μεγάλη, έφτασε στο 1-0 επί της Αλκμααρ και μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νίκη ισοδυναμεί με θρίαμβο! Γιατί ο Ολυμπιακός έδειχνε στριμωγμένος στα σχοινιά και οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έφεραν έντονο προβληματισμό.

Το «χρυσό» σημείωσε ο Βασίλης Τοροσίδης στο 79'. Προηγήθηκε σέντρα του Ζαϊρί από τα δεξιά και κεφαλιά του αμυντικού στα αντίπαλα δίχτυα! Με το 1-0 στην τσέπη, ο Ολυμπιακός ήταν αδύνατο να χάσει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τους βαθμούς και να βλέπει κατάματα ακόμη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ασφαλώς και δεν έλαμψε με την απόδοσή του. Ηταν, ωστόσο, σφιχτός στην άμυνα, οι παίκτες είχαν θέληση, δεν δέχθηκαν τον αιφνιδιασμό από τους Ολλανδούς και ο Νικοπολίδης κινδύνεψε ελάχιστα. Οπως πήγε το ματς η νίκη ήταν δίκαιη. Η Αλκμααρ, δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό και λίγες φορές έκανε αισθητή την παρουσία της.

Διαιτήτευσε ο Κασάι (Ουγγαρία).

Κίτρινες: Ντα Σίλβα, Σάαρς.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Λεντέσμα(82' Στολτίδης), Ζαϊρί, Ντουντού, Ντιόγκο (75' Μήτρογλου), Λεονάρντο, Τοροσίδης (75' Οσκαρ).

Αλκμααρ: Ρομέρο, Γιάλενς, Μορένο, Ντα Σίλβα (71' Λιξ), Σάαρς, Μοϊσάντερ, Ποκονιόλι, Χόλμαν, Μάρτενς(80' Λενς), Ντεμπελέ, Ελ- Χαμνταουί (77' Πέλε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου