Αναζήτηση

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΩΡΑΪΤΙΚΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 4-0







"ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ" - ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ


  ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΩΡΑΪΤΙΚΩΝ  -  ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  4-0


Πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας στο α' ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δεχτούμε δύο φθηνά γκολ. Στο β' ο Σαλβάνος χάνει μοναδική ευκαιρία, να κάνει το 2-1. Τα Μωραϊτικά κάνουν το 3-0 με πέναλντι και αποβολή του ΚΑΝΑΝΗ* και με ένα λάθος της αμύνας του Αετού γίνεται το 4-0.

*Πάμε στην αποβολή, γίνεται κόρνερ απο τα δεξιά, ο ΚΑΝΑΝΗ , βρίσκει την μπάλα με το χέρι και πέναλντι πολύ σωστά, όμως πρέπει να μας εξηγήσει ο ΠΡΟΒΑΤΑΣ (διαιτητής του αγώνα), γιατί τον αποβάλλει. Εκεί κ. Προβατά δίνεται κίτρινη και μόνο κίτρινη -ούτε η μπάλα έχει πορεία προς τα δίχτυα - ούτε υπάρχει παίκτης σε προφανή θέση για γκολ- ούτε τίποτα - κατάφερες να αποβάλλεις τον πάικτη μας αδίκως και να στερηθεί η ομάδα τις υπηρεσίες του από τον επόμενο αγώνα. Και για να γινόμαστε λίγο πικρόχολοι, πες μας τι γράφεις στο φύλλο αγώνα - αν είχες τουλάχιστον φιλότιμο, θα έπρεπε να γράψεις ότι έγινε - άλλα έγραψες. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ - ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ, ο οποίος εκτός από τον κανονισμό του οφσάιντ, πρέπει να του γίνει και σεμινάριο πότε σηκώνουμε την σημαία για φάουλ, που δείχνουμε στο πλάγιο κ.λ.π.

Απαράδεκτο κ. Προβατά το αντικανονικό "σκληρό" παιχνίδι που άφησες να γίνει, δε σεβάστηκες ούτε τα παιδιά που αύριο θα πάνε να δουλέψουν - και από τις δύο ομάδες - ούτες τις ομάδες που προσπαθούν και καλλιεργούν αθλητισμό. Ευτυχώς που δεν είμαι γονιός, για να σου επιτρέπω, να φήσεις την κλωτσοπατινάδα , μέσα στο γήπεδο.

Και όλα τα παραπάνω επειδή είμαι σίγουρος ότι έγιναν λάθη - και όχι κάτι πονηρό - κάκιστη ερμηνεία των κανονισμών, απαράδεκτοι για ένα παιχνίδι 'Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ της Ε.Π.Σ.Κ.

Οι Σοφοί της Ε.Π.Σ.Κ., απαιτούμε να πράξουν τα πρέπων, αλλιώς θα μας ξαναβρούν απέναντι τους..

ΥΓ. Σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα, δεν μειώνει την πολύ καλή εικόνα των Μωραϊτίκων και τη δίκαια νίκη τους.

ΥΓ2. Μπράβο και στη διοίκηση των Μωραϊτίκων που πρόσφεραν στους ποδοσφαιριστές μας φρούτα και νερό. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία σας.


RAA