Αναζήτηση

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΚΑΚ(Ω)Σ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ -
....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!

ΑΕΤΟΣ - ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ 1-2





Χωρίς όρεξη για πολλά λόγια απόψε, λόγω της εμφανισής μας, λέω τα εξής:
α.Η διόρθωση αγωνιστικά του Αετού ήταν ότι έκανε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, σε σχέση με τα Κανάλια και σε κάποια σημεία, πίεσε και έκλεισε στα καρέ τον αντίπαλο.

β. Ο Σαλβάνος έδειξε ότι πλέον κρατάει με την αξία του , τη φανέλα του βασικού.

γ. Αν κάποιοι δεν βάλουν μυαλό, σύντομα θα είναι στο πάγκο και ας νόμιζαν ότι θα κάνουν φέτος, το κάτι παραπάνω που θα τους ανοίξει άλλους δρόμους. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δείξει τίποτα, σε σχέση με το περσινό τους καλό πρόσωπο....

δ. Μη τα βάζετε κάποιοι στην εξέδρα και άλλοι μέσα στο γήπεδο, με το μικρό της παρέας,έχει πρόβλημα στο πόδι, κάνει φυσιοθεραπείες και αγωνίζεται όσο μπορεί, βέβαια χρειάζεται προσπάθεια για να πάρεις τη φανέλα βασικού σπίτι σου.

ε. Όταν κάποιοι δεν έχουν κάνει ούτε τις μισές προπονήσεις από τον Αύγουστο , ως εδώ και συνεχίζουμε να τους ψάχνουμε για προπόνηση, ένα είναι σίγουρο, ακόμα δεν έχουμε δει το πιο κακό αγωνιστικό προσωπό της ομάδας!! 

στ. Τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος - 3 βαθμοί - 11η θέση, η οποία αύριο με συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να γίνει και 14η και έχουμε επόμενο αγώνα με το Κάβο. Η χειρότερη συγκομιδή στην αρχή της σεζόν στην Ά Κατηγορία, βέβαια θα σας πω πιο σίγουρα μετά την 7η.

ζ. Κύριε Κάκο, ως διεθνής διαιτητής είδατε πέναλντι και δεν σας αδικώ καθόλου, όμως αυτό που βλέπουμε στο 5' περί των 50-60 φιλάθλων στο γήπεδο, θεωρώ πως αδικεί την εικόνα σας και εκτιμώ οτί περισσότερο μαντέψατε τι έγινε παρά είδατε τι έγινε και αυτή τη φορά η κρίση σας είναι ΛΑΘΟΣ

Τα συμπεράσματα δικά σας...η γνώμη για τα προναφερόμενα ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. 

Καληνύχτα αδέρφια.

RAA