Αναζήτηση

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

"ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ!!"

Α.Ε. ΚΑΝΑΛΙΩΝ -  ΑΕΤΟΣ 3-1

 



 Η ομάδα μας σήμερα, άφησε σπίτι, το καλό εαυτό της και παρόλο, που κατάφερε παρά το σοκ του γρήγορου γκολ, που δέχθηκε στο 5',  να ισοφαρίσει με πλασέ του Μίκλι στο 10', δεν μπήκε ουσιαστικά ποτέ στο παιχνίδι. Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στις μεταβιβάσεις, κρατάγαμε πολύ την μπάλα και κλεινόμασταν και το πιο σοβαρό δεν υπήρχε ανάπτυξη από τα πλάγια, παρά μόνο σπασμωδικά 2-3 φορές. Σε κακή μέρα όλα τα ατού της ομάδας και η αγωνιστική απραξία έδειξε ότι έχει επηρεάσει και το Μίκλι και το Τσιλιμπάρη, οι οποίοι ήταν σε κάκιστη μέρα, όπως οι περισσότεροι της ομάδας. Τα τρία γκολ, που φάγαμε ήταν πανομοιότυπα, με πλαγιόκοπηση στο φτερό και απλά πλασέ - γκολ σε κενή εστία. Ο τερματοφύλακας σήμερα ήταν εκεθειμένος από την αμυνα 100%. Λόγια παραπάνω δεν χρειάζονται, μόνο δυο προσωπικές γνώμες:

1. Ομάδα που κερδίζει , δεν αλλάζει και για μένα κακώς έγιναν οι αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Μπενίτσας.

2. Όποιοι δεν βλέπουν πράσινο όλη την εβδομάδα, δεν μπορούν ουρανοκατέβατα να το βλέπουν για 90' συνεχόμενα, κουράζονται και κρεμάνε και την ομάδα....

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΝΔΗΣ, ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ Θ., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Θ., ΜΙΧΑΛΑΣ Φ., ΡΑΚΟΣ, ΝΕΛΟΣ, ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ, ΜΙΚΛΙ, ΑΡΙΑΝ ( έπαιξαν και οι ΝΟΒΑΚΟΣ, ΣΑΛΒΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ)

RAA