Αναζήτηση

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Κακή Εμφάνιση - Κακός Διαιτητής # ΑΡΗΣ - ΑΕΤΟΣ 4-0







ΑΡΗΣ - ΑΕΤΟΣ 4-0

Μια κακή εμφάνιση, από την πλειοψηφία των παικτών, άλλη μια κόκκινη στο α' ημίχρονο (κατά την γνώμη μου αδικαιολόγητη), η απουσία του Τσολάκη και το πολυ καλό σύνολο που παρουσίασε ο Άρης, ήταν οι αιτίες η ομάδα να παρουσιάσει την χειροτερή της εμφάνιση,
για φέτος.



Με το καλημέρα, ο Άρης προηγήθηκε στο 3', καθώς όλη η αμυντική γραμμή, έμεινε για οφσάιντ και ο φορ του Άρη, απλά κρέμασε πλασαρωντας τον Ρέγγη. 1-0.
Ο Αετός στο πρώτο 15λεπτο, θύμιζε τρικυμία, μη μπορώντας να αντέξει την πίεση ψηλά και στο διάστημα αυτό, κινδύνεψε να φάει και άλλο γκολ. Από το 15' -35', η κατάσταση άλλαξε, ο Αετός με τον Φακιολά, τον Νικομάνη και τον Συναδινό, άρχισε να βάζει τη μπάλα κάτω και δημιούργησε κινδύνους στην περιοχή του Άρη, που λόγω φλυαρίας του Αετού, δεν έγιναν
γκολ.

35' Η φάση του αγώνα: Ο Συναδινός έχει την μπάλα στην κατοχή του και στην πλάτη του , έχει το Νο4 του Άρη, που τον μαρκάρει πιεστικά, τρώγοντας και κάνα δύο κλωτσιές, χάνει την ισορροπία του και στην προσπάθεια του να μην πέσει, τινάζει τα χέρια πίσω, βρίσκει στο πρόσωπο τον αμυντικό,(κατά την γνώμη μου και κατά την ομολογία του Συναδινού, αθελά του) και ο Τόμπρος δείχνει ΚΟΚΚΙΝΗ!!



Στο 42', γίνεται το 2-0 και κάπου εκεί τελειώνει το παιχνίδι.

2'ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Αετός προσπαθεί να αναπτυχθεί και να βάλει ένα γκολ, που θα τον ξαναφέρει στο παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορεί.

Ο Άρης αποκρούει τις επιθέσεις του Αετού και ο Μάζης στο 60', χάνει μοναδική ευκαιρία, να κάνει το 2-1.

Στο 65', ο τερματοφύλακας του Άρη, φωνάζει-βρίζει με την λέξη "καριόλα"
και ο Τόμπρος του δείχνει μόνο κίτρινη, με βάση ποιο κανονισμό άραγε???



Ο Τσιλιμπάρης και ο Φακιολάς, αντικαθίστανται, λόγω τραυματισμού και κάπου εκεί η σεμνή τελετή, λαμβάνει τέλος. Στο 75' και στο 85', ο Άρης πετυχαίνει άλλα δύο γκόλ και πραγματοποιεί, έναν θρίαμβο, ενάντια στον Αετό.

Η απουσία του Τσολάκη στο κέντρο καθοριστική, όπου μετά το 65', το κέντρο απλά χάθηκε.

Σύνθεση:
Ρέγγης, Αλεξάκης, Μιχαλάς Αντ., Νικομάνης, Φρέντυ, Φακιολάς, Συναδινός, Ρόκας, Τσιλιμπάρης, Μάζης, Τρύφωνας (έπαιξαν και οι Μιχαλάς Φ., Μολινάρης, Κολυτάς)

Η κόκκινη, ουσιαστικά , όπως γράφω και στη αρχή, έπαιξε καταλυτικό ρόλο σήμερα και φοβάμαι και στις επόμενες αγωνιστικές και βέβαια η διαιτησία μας αδίκησε και σήμερα.

Πάλι φαίνεται το πρόβλημα σκοραρίσματος και πρέπει να υπάρξει εκτός από μεταγραφή, ίσως και κάποια άλλη φόρμουλα.

Το ματς με τον Ολυμπιακό Μαντουκιού είναι κομβικό και κρίσιμο, την Κυριακή 6 Νοέμβρη στο Σκριπερό.

Α.Α.Ρ.