Αναζήτηση

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ 2-2







ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ....
ΑΕΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2


Η εμπειρία δείχνει σε τέτοια παιχνίδια πόσο σημαντική είναι και παράλληλα το καθαρό μυαλό στις φάσεις που παρουσιάζονται επίσης δίνει βαθμούς.

Η εμπειρία του Βαγγαλάτη των Αγίων Δέκα, ο οποίος χώθηκε στο 72' στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 2-2, μας στέρησε μια μεγάλη νίκη, αν δούμε την ομάδα των Αγίων Δέκα, οι οποίοι λογικά θα είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α1.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να δημιουργούν προβλήματα κοντά στην περιοχή του Ρέγγη. Όμως η φλυαρία στο παιχνίδι, έφερε το γκολ για τον Αετό, στο 24', όταν στην αντεπίθεση, ο Σπρεσίμ με κεφαλιά , βγάζει μόνο του δεξιά στην περιοχή τον Αυλωνίτη και αυτός με εκπληκτικό βολέ έκανε το 1-0.

Όμως τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ, όταν ο Ηρακλής βγαίνοντας σε αντεπίθεση από τα αριστερά, ο Βαγγαλάτης δίνει πάσα πάρε-βάλε στον Μποζίκη, ο οποίος στο 28', κάνει το 1-1. Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό, ο Ηρακλής είχε δοκάρι, αλλά ο Φάνης Μιχαλάς στην πρώτη του εμφάνιση φέτος, σε αντεπίθεση από τη δεξιά πτέρυγα, έβγαλε τη σέντρα, ο αμυντικός δεν κατάφερε να διώξει και ο Σπρεσίμ, με μονοκόματο σουτ, εκτελεί τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και γράφει το 2-1. Κάπως έτσι έληξε το α' μερος.


ΤΟ β' μέρος ξεκίνησε με φλυαρία και από τις δύο ομάδες, με σαφώς καλύτερο επιθετικά τον Ηρακλή, χωρίς όμως να δημιουργήσουν, την κλασική ευκαιρία, μέχρι το 72', όπου ισοφάρισε ο Ηρακλής. Ο Συναδινός με το Τσολάκη, δεν βρέθηκαν, σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα,, να υπάρχει πρόβλημα ανάπτυξης. Επίσης από τα άκρα σήμερα, δεν βγήκαν οι προσπάθειες του Τσιλιμπάρη και του Μάζη. Μετά το γκολ έπεσε κατακόρυφα η απόδοση της ομάδας ψυχολογικά κυρίως και κατα δεύτερον λόγω κούρασης. Ο Ρέγγης ένω πήγε στο 90, να φάει γκόλ με σουτ από πλάγια( λόμπα), το οποίο πήγε στο πάνω μέρος του οριζοντίου, στο 93', απόκρουσε μεγάλο τετ-α-τετ του Πουλημένου και κράτησε το 2-2.


Καλός ο Φακιολάς στα αμυντικά του καθήκοντα , καθώς και το ντουέτο της άμυνας Μιχαλάς Αντ.-Αλεξάκης Σταμάτης. Η πρώτη εμφάνιση των Σπρεσιμ, Φάνη Μιχαλά για φέτος, δείχνει στον προπονητή ότι πρέπει να τους υπολογίζει, καθώς και ο Μολινάρης με τον Δημητρά, οι οποίοι βοήθησαν όταν τους ζητήθηκε.


Σίγουρα, όμως πρέπει να σταθούμε και στις ελλείψεις που είχαμε σήμερα, Τρύφωνας Γιωρ., Νικομάνης Μιχ., Νοβάκος Βαλ. , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και στις προπονήσεις που έχασαν κάποιοι, αυτή την εβδομάδα.

Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα, που θα είναι Σούπερ - Ντέρμπι στο γηπεδο του Κοντοκαλίου το Σάββατο 15/10 στις 15.00 . ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ, πήραμε σπουδαίο βαθμό σήμερα και επιτακτικά πρέπει να είμαστε όλοι στις προπονήσεις ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ.