Αναζήτηση

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

"ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ" ΑΕΤΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ 2-2

"ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ"

Ο Αετός κατάφερε με έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους, για φέτος, όχι μόνο να μη χάσει, αλλά και μέχρι το 84', να έχει ρίξει στο καναβάτσο την ομάδα της Στρογγυλής. Εκεί η άμυνα του Αετού, άφησε αμαρκάριστο το Γραικό της Στρογγυλής, ο οποίος έκανε το τελικό 2-2.

Ο Ατρόμητος βρέθηκε να προηγείται με 0-1 , μόλις στο 4', με σουτ έξω από την περιοχή του Μερκούρη, με το Ρέγγη εκτεθειμένο, λόγω ότι ειχε προηγουμένως απότρέψει σίγουρο γκολ(με τη βοήθεια του δοκαριού). Παρόλα αυτά ο Αετός ισορρόπησε, πήρε το κέντρο και αυξησε την πίεση στην επίθεση, με πρωτεργάτες το Λουκανάρη, Γουλή και Ντρίζι. Στο 37' η πίεση αυτή απόφερε αποτέλεσμα.














Ο Μέσσας πήρε την εσωτερική και με εξωτερικό φάλτσο βρίσκει το κεφάλι του Συναδινού ,

στο πρώτο δοκάρι και κάνει το 1-1. Πέντε λεπτά μετά στο 42', ο Κορωνάκης εκτελεί φάουλ, έξω απο την περιοχή, ο Συναδίνος πάει στο πρώτο δοκάρι και βγαίνει από πίσω ο Ντέντες όπου με κεφαλιά κάνει το 2-1 και ανατρέπει το σκορ. Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα του Ατρομήτου μπήκε πιο γερά στο γήπεδο και πίεσε πολύ. Παρόλα αυτά ήταν η επιθεσή τους φλύαρη και παρολίγο να το πληρώσουν όταν ο Τσιλιμπάρης, στο 72' έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 3-1. Η Στρογγυλή έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει , κάτι το οποίο κατάφερ στο 82'. Καλύτεροι από τους γηπεδούχους ο Λουκανάρης, Μιχαλάς και από τους φιλοξενούμενους ο Μερκούρης.

Α΄ ΕΠΣΚ – 1η αγωνιστική
Ολυμπιακός - Ατρόμητος Άφρας 2-5
Όστρια Αγραφών – Κοντόκαλι 0-0
Μέγας Αλέξανδρος – Ερείκουσα 0-2
Άρης Κέρκυρας - Ηρακλής Αγ. Δέκα 1-0
Ποσειδώνας Βιταλάδων - Αστέρας Λιαπάδων 1-1
Αετός Αγ. Αθανασίου - Ατρόμητος Στρογγυλής 2-2
Κρόνος Αργυράδων – Συναράδες 2-0


Βαθμολογία
1. Ατρόμητος Άφρας 3
2. Ερείκουσα 3
3. Κρόνος Αργυράδων 3
4. Άρης Κέρκυρας 3
5. Ατρόμητος Στρογγυλής 1
6. Αετός Αγ. Αθανασίου 1
7. Αστέρας Λιαπάδων 1
8. Ποσειδών Βιταλάδων 1
9. Κοντόκαλι 1
10. Όστρια Αγραφών 1
11. Ηρακλής Αγ. Δέκα 0
12. Σιναράδες 0
13. Μέγας Αλέξανδρος 0
14. Ολυμπιακός 0