Αναζήτηση

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΒΕΛΟΣ-ΑΕΤΟΣ 2-5 " Ο ΑΕΤΟΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΣΕ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ"

ΒΕΛΟΣ-ΑΕΤΟΣ 2-5

"......ΚΑΙ ΟΙ 14 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ"


Στο ποδόσφαιρο κερδίζει πάντα ο καλύτερος;

Το Σάββατο, πάντως κέρδισε ο καλύτερος, ο πιο προπονημένος και όχι μόνο. Ο Γιάννης Αυλωνίτης ξεκίνησε την ομάδα με 5 παίκτες κάτω των 20 ετών και οι τρεις εξ αυτών σκόραραν!!




















Το παιχνίδι ξεκίνησε με κακό τρόπο, στο 4' ο Σελλάς σπάει το τεχνητό οφσάϊντ και με υποδειγματικό πλασέ κάνει το 1-0. Όμως το γήπεδο άρχισε να κατηφορίζει υπέρ του Αετού. Δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, μία με τον Μίκλι και μία με τον Χανδρινό, εδειξαν τι θα επακολουθήσει. Στο 22' ο Χανδρινός Γρ. βγαίνει στην πλάτη της άμυνας από αριστερά και πλασάρει υποδειγματικά,κάνοντας το 1-1. Οι παίκτες του Αετού αφηνιασμένοι, πίεζαν σε όλο το γήπεδο και μόνο από την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης δεν μπήκαν άλλα γκόλ στο α' ημίχρονο. Πρέπει να σημειώσουμε ότι για λόγους τακτικής στο 35' ο Μιχαλάς μπήκε στην θέση του Χαλικιά και ο Συναδινός ανέβηκε στα χαφ, κάτι το οποίο έμελλε να είναι και καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα.



















Ξεκινώντας το β' ημίχρονο στο 48', η μπάλα κυκλοφορώντας κατά πλάτος του γηπεδου, πάει στα αριστερά ο Χανδρινός Σπ. κάνει το 1-2 με το Χανδρινό Γρ., ο πρώτος βγαίνει σε θέση φορ και με υποδειγματικό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Προβατά και κάνει το 1-2. Τα επόμενα 15' ο Αετός παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά πνίγει το Βέλος, με το ασταμάτητο πρέσιν, βγαίνει δύο φορές σε τε α τετ και κάνει τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς. Όμως ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος και καθώς ο Βιτουλαδίτης χάνει απίστευτο τετ α τετ, στη συνέχεια της φάσης, το Βέλος με πρωταγωνιστή πάλι το Σελλά, κερδίζει πέναλντι από τον Μιχαλά . Στο 63' ο Μπούρας κάνει το 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Αν το Βέλος είχε όμως 2-3 παίκτες αφηνιασμένους, ο Αετός του είχε όλους και φαίνονταν στο χόρτο αυτό. Στο 68' ο Συναδίνος κόβει για άλλη μια φορά την μπάλα στο κέντρο, στρώνεται στο καλό του πόδι και εξαπολύει μια βόμβα-σούτ από τα 30 μέτρα και τραντάζει το γήπεδο των Καρουσάδων συθέμελα, γράφοντας το 2-3, με ένα εκπληκτικό γκολ.






















Οι παίκτες του Βέλους καταρέουν και για τα επόμενα 22' επικρατεί ο απόλυτος πανικός στο Βέλος, οι παίκτες του οποίου δεν μπόρουν ούτε να διώξουν. Στο 77' κάτω από το απόλυτο πρέσινκ του Αετού, οι παίκτες του κλέβουν την μπάλα και ο Μίκλι βάζει ένα από τα πιο εύκολα γκόλ στην καριέρα του. Τέλος χωρίς άγχος στο 84' οι παίκτες του Αετού κλέβουν πάλι την μπάλα, βγαίνουν σε αντεπίθεση, βγάζουν τον Κορωνάκη τετ α τετ και με υποδειγματικό πλασέ κρεμάει τον αντιπαλό του , βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 2-5 και δίνοντας στον αγώνα, μορφή θριάμβου για τον Αετό και πανωλεθρία για το Βέλος.

Διακριθέντες δεν θα βάλουμε γιατί ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!

ΕΠΑΙΞΑΝ: Ρέγγης, Χανδρινός Σπ. Παπαδάτος, Συναδινός, Βιτουλαδίτης, Χανδρινός Γρ., Ντρίζι, Κορωνάκης, Χαλικιάς (Μιχαλάς), Μίκλι (Κωστελέτος), Δολιανίτης
( Γράψας)


ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: 19/12/2009 Το Ντέρμπι με τους Καββαδάδες, στο γήπεδο Σκριπερού, όπου με νίκη κράταμε την πρώτη θέση στον Α' γύρο.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: ΒΕΛΟΣ-ΑΕΤΟΣ 2-5 2009 ΣΤΟ YOUTUBE