Αναζήτηση

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

" ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ" ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Α.Ο. ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ - ΑΕΤΟΣ  2-0

 

Μπορεί για 20 και πλέον λεπτά, ο Αετός να πάταγε καλύτερα, να είχε κατοχή και να ενοχλούσε την άμυνα των Μπενιτσών, όμως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι σοβαρότατες ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του κέντρου και ειδικότερα στην αμυντική λειτουργία του , πρέπει να λυθούν το συντομότερο. 

Το απότέλεσμα αυτής της αδυναμίας ήταν στο 32' και μετά από λάθος στο κέντρο , ο Δημητριάδης με άψογο πλασέ μες στην περιοχή να γράψει το 1-0. Ο Κανάνη είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι στο δεκάλεπτο για τον Αετό και οι Μπενίτσες απείλησαν με τον Στρατηγό, ο οποίος βρέθηκε χθες σε δαιμονιώδη φόρμα, ανακάτεψε το κέντρο του Αετού και παρέα με τον Κονισπολιάτη και τον Δημητριάδη, κατάφεραν μια τεράστιας βαθμολογικής και όχι μόνο νίκης ενάντια σε μια όμαδα όπως ο ΑΕΤΟΣ , η οποία και ψηλά είναι βαθμολογικά και δύσκολα χάνει ένα ματς.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αετός προσπαθούσε αλλά πολύ δύσκολα η ομάδα μπορούσε να περάσει την μπάλα μπροστά και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 68' σε κόρνερ ο Δημητριάδης με κεφαλιά έκανε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Το δοκάρι του Μιχαλά στο 80' και το δοκάρι του Κονισπολιάτη απλά ήταν στις καλές φάσεις του β' ημιχρόνου.


Το Σάββατο είναι σύντομα και ο αγώνας με τα Κανάλια, θα μας πει πολλά πράγματα για την συνέχεια...

RAA


"ΚΑΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ - ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ - ΚΑΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ"

ΑΕΤΟΣ - Α.Ε. ΦΑΙΑΚΩΝ  2-3

Η κακή προιστορία με το Φαίακα συνεχίζεται, εφτά σερί ήττες, με αντίπαλους τους κιτρινόμαυρους, σε ένα παιχνίδι με σημαντικές ελλείψεις για τον ΑΕΤΟ (Τσολάκης, Νέλος, Νοβάκος Κοντός) με γενικά μέτρια εμφάνιση και πολλά προβλήματα ανάπτυξης καθώς και αμυντικής λειτουργίας στην μεσαία γραμμή. 

Ο διαιτητής , ο κ. Προβατάς - για άλλη μια φορά - αποδεικνύεται σε έναν μέτριο διαιτητή, ο οποίος προσπαθεί να άφησει το δυνατό παιχνίδι, το οποίο γίνεται αντιαθλητικό και μπροστά στα μάτια του είναι αδικαιολόγητο να μην δίνει σφυρίγματα εκατέρωθεν. Στην φάση του 35' ελέγχεται σε ανατροπή του Μιχαλά , όπου μέχρι και ο επόπτης κινήθηκε για πέναλτι - αλλά μέχρι εκεί - μην εκτεθεί και ... ο διαιτητής. Πολύ λίγος ο διαιτητής για τέτοιους αγώνες - άραγε για ποιους κάνει?


Νέος , ωραίος και ...άπειρος και λίγο εγωιστής. Δύο τέρματα φέρουν την δικιά του ευθύνη, το 1ο και το 3ο. Στο 3ο φαίνεται καθαρά η έλλειψη καθαρού μυαλού, όπου τέτοιο γκολ δεν πρέπει να το φας, είναι στα όρια του λάθους και του επίτηδες. Μεγάλο λάθος - διορθώνεται. Το 1ο η υπερβολική σιγουριά και ο εγωισμός εκθέτουν, με το Μαρίτσα, να βάζει ίσως το πιο εύκολο γκολ, στην ζωή του.

Δεν τρέχει τίποτα, μια κακή παρένθεση, άμεσα χρειάζεται ανασύνταξη και πιο πολύ επιμονή, μακάρι να γυρίσουν και οι τραυματίες σύντομα. 


ΑΕΤΟΣ (Γ. Αυλωνίτης): Σ. Αυλωνίτης, Συναδινός, Θ. Αυλωνίτης, Ράκο, Μιχαλάς, Κανάνι, Παπαδάτος, Σαλβάνος, Τσιλιμπάρης, Μίκλι, Ασπρεάς.

AAR

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ CORFU GOAL
Απο ένα ημίχρονο για τη κάθε ομάδα σε ένα ντέρμπι με δύναμη και πολλά γκολ. ''0-2'' το 1ο ''2-1'' το 2ο..Δίκαιο αποτέλεσμα με άδικα ηττημένο, μιας και το Χ θα ταίριαζε καλύτερα στην απόδοση των 2 ομάδων. Δυνατό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους λάθος της άμυνας-λάθος του τερματοφύλακα-Μαρίτσας και ΓΚΟΛ...
Κακός επιθετικά ο Αετός δεν απείλησε ουσιαστικά τον αντίπαλο κήπερ και "αφού δεν βάζεις εσύ,θα βάλω εγώ" είπε ο Φαίακας και με φοβερή ομαδική προσπάθεια ο Νάσσιος στέλνει τη μπάλα δοκάρι και μέσα,0-2 και όλα έδειχναν διπλό με τη λήξη του 45λεπτου.
2ο ημίχρονο αλλαγή σκηνικού και ο Αετός πεθαίνει...στο γήπεδο..Πίεση οι γηπεδούχοι στη κόντρα οι φιλοξενούμενοι. Φάουλ λίγα μέτρα έξω απ τη περιοχή από δεξιά, τείχος λίγο για τον μαέστρο και το 1-2 με εκπληκτική εκτέλεση από τον Άριαν Κανάνι. Στη συνέχεια αλλαγή καμία..Δυνατές μάχες πίεση οι μεν κόντρα οι δε.. Κάπου εκεί ο Νάσσιος βάζει φωτιά στο μάτς με 2ο προσωπικό γκολ,μπαλιά απο αριστερά μόνος στη μικρή περιοχή και ΑΥΤΟΓΚΟΛ..2-2...
Κι όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει..Ο καλύτερος στις λεπτομέρειες Φαίακας το ψάξε και του βγήκε στο τέλος, σκαστό σουτ ο Τρέτσης, φεύγει από την  αγκαλιά του κήπερ η μπάλα και 2-3,ότι αποσώβησε νωρίτερα σε τετ α τετ το δέχτηκε σε ανύποπτη φάση..Σημαντικό διπλό για τους κίτρινους-πικρία για τη προσπάθεια στους γηπεδούχους

"ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ" , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ 1-3

Λόγω εορτών και απουσίας των ρεπόρτερ παρουσιάζουμε τα άρθρα από CORFUSPORTS.GR και
CORFUGOAL.GR



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΤΟΣ: Μί(κ)λι-σε στο τέλος! 

Με τον Μίκλι να σημειώνει το καθοριστικό γκολ στο 84’ και δύο «χτυπήματα» του Κανάνι, ο Άη Θανάσης πήρε με 3-1 το ντέρμπι, πέρασε τρίτος και «έριξε» στο -4 τη διαφορά από την κορυφή.
*
Βάζει ο ένας δύο γκολ. Και ο άλλος ένα. «Αριθμητικά», λοιπόν, ο άτυπος τίτλος του MVP «σημαδεύει» τον πρώτο, τον «διπλό». «Ποιοτικά», ωστόσο;
Δεδομένου, λοιπόν, ότι στην μπάλα δεν μετράει πάντα η ποσότητα, στο... νήμα, ο Σπρεσίμ Μίκλι (του ενός «τεμαχίου») ήταν αυτός που «έκλεψε» σήμερα, Τετάρτη (8/1) την... κούπα από τον Άριαν Κανάνι (των δύο). Το δικό του, βλέπετε, ήταν το πλέον καθοριστικό, για το σπουδαίο, εντέλει, 3-1, στο «έξω» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέτε και απόδειξη;
Λεπτό 84’, το ματς «χινάρι», 1-1, η δουλειά μοιάζει να πάει στην κόψη, οι «μικροί» του Γάκη, στα τελευταία 15-20 λεπτά, δείχνουνε να... βγάζουν δόντια. Ώσπου, πάρ’ την αντεπίθεση, Μίκλι, 1-2, τέλος. Προτού, στο 88’, ο Άριαν, με το δεύτερο προσωπικό του (είχε ανοίξει το σκορ στο 33’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι- χρεώθηκε σπρώξιμο του Αλεξάκη σε διεκδίκηση), μοστράρει και τη... βούλα. 


Και ο Αετός, όνομα- πράμα, πτήση... αέρος- αέρος στο τρίτο βαθμολογικό «σκαλί», πάνω, πια από τον Ολυμπιακό (+2), στο +3 από Μπενίτσες, Άγ. Μάρκο και, το πιο «ηχηρό», σε απόσταση... βολής από τον δεύτερο του table, Κάβο (-3) και... ορατή από την πρωτοπόρο ΑΕΛ (-4). Ε, αν δεν συνιστά αυτό ιδανικό φινάλε α’ γύρου, τότε ποιο...
Ήταν το ματς που ολοκλήρωσε την 13η ημέρα της δεύτερης, τη τάξει, τοπικής κατηγορίας (του... περασμένου Σαββατοκύριακου). «Δύσκολο», «ανοικτό», εν πολλοίς αμφίρροπο, με τους «μικρούς» του Γάκη, έτσι που πήγε η δουλειά, να έχουν «πάτημα» να... σκάνε, που δεν πήραν τουλάχιστον τον πόντο. Έστω, στη (δυνητική) λογική του «θα μπορούσε»...
Το κύριο focus τους, σ’ εκείνο το καλό τους διάστημα, μετά την ισοφάριση του Αυλωνίτη (με εξαιρετικό, μακρινό σουτ), στο 67’. Τότε, που, με «σύμμαχο» τον ενθουσιασμό (το έχουμε ξαναπεί, εξαιρετικά ευμετάβλητη η ψυχολογία για μια ομάδα, μ’ ένα σωρό... εφήβους), ανέβασαν στροφές και δημιούργησαν προϋποθέσεις για να πάρουν εκείνοι το «κεφάλι» (κυρίως, με Ντόντα και Παππά). 

Τι «πλήρωσαν»; Αφ’ ενός, το «μις- ματς» στο κομμάτι «εμπειρία». Βεβαίως πιο «ψημένη» (πέρα από, ούτως ή άλλως, καλή) ομάδα ο Αετός, το διαχειρίστηκε καλύτερα.
Αφ’ ετέρου, το κάποιο (ας το πούμε) ρίσκο, που φάνηκε να παίρνουν οι Ερυθρόλευκοι. Στη λογική, τουλάχιστον, ότι δεν κοίταξαν να προφυλάξουν το βαθμό (σε ντέρμπι...), αλλά ζήτησαν το... όλον.
Και τρίτον; Ίσως (ίσως, λέμε...) κάπου να «βγήκε» και η κούραση από τη συμμετοχή πολλών στο προ ημερών τουρνουά των Αθηνών (Youth Talents Cup) και την επιστροφή, μόλις ξημερώματα της Τρίτης. Χθες. Όχι τόσο στα τρεξίματα, αλλά, κυρίως, στο «καθαρό μυαλό». Ίσως...
Ο Αετός, απέναντι σε όλο αυτό, εμφάνισε τη γνωστή, σφριγηλή του εικόνα. Ομάδα. Μετά από ένα μάλλον ισορροπημένο πρώτο 25λεπτο, άρχισε σιγά- σιγά να κερδίζει μέτρα, αύξησε την πίεση, προηγήθηκε, ζήτησε και κάτι επιπλέον. Και η αλήθεια είναι πως «ποιοτικά» (είπαμε, άλλο το ποσοτικό...), μέχρι και την ισοφάριση, οι δικές του αξιοσημείωτες στιγμές ήταν πιο «χαρακτηριστικές».
Το γεγονός ότι έπρεπε να «πιάσουμε» την τελική ευθεία, για να κοπιάσει το «διπλό», δεν τον... χάλασε, διόλου. Ντέρμπι ήταν, 3-1 τέλειωσε, βαθμολογική άνοδο, φουριόζα, έφερε, όλα, τα πάντα, μια χαρά...
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κολυτάς (Γραικός, Κρασάκης). 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Γάκης): Σαρακηνός, Αλεξάκης, Μπούρας, Τσιάβος, Σουρβίνος, Μποζίκης, Αυλωνίτης, Παππάς, Τρεπεκλής, Σάλα, Ντόντα. Έπαιξε και ο Παγκράτης.
ΑΕΤΟΣ (Γ. Αυλωνίτης): Σπ. Αυλωνίτης, Συναδινός, Θ. Αυλωνίτης, Ράκος, Μιχαλάς, Κανάνι, Παπαδάτος, Τσιλιμπάρης, Μίκλι, Νέλος. 


 http://www.corfusports.gr/2011-09-10-23-50-25/2011-09-10-23-58-58/2011-09-11-00-00-00/10573-olympiakos-aetos-mikli-se-sto-telos


Ολυμπιακός-Αετός Αγ. Αθ. 1-3: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου! 

 

Μεγάλο διπλό για τον Αετό Αγ. Αθανασίου με 1-3 απέναντι στον Ολυμπιακό, για το εξ αναβολής αγώνα της 13η αγωνιστικής.
Σε ένα αγώνα Ματσάρα, από αυτά που χαίρεται να βλέπει ο κόσμος και είναι αυτό που, παρά το πολύ κρύο σε κρατά στο γήπεδο χωρίς να διαμαρτύρεσαι. Δύο ομάδες που χρησιμοποίησαν αρκετούς νέους σε ηλικία παίχτες, με απλό ποδόσφαιρο και κυκλοφορία της μπάλας, ποτέ οι μεν , άλλοτε οι δε, πνευμόνια και πολύ τρέξιμο, από αυτά τα ματς που εμείς οι "δημοσιογράφοι" θα θέλαμε να έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο να βλέπουμε και σχολιάζουμε.
Στα του αγώνα πάντως κέρδισε η ομάδα με τους πιο έμπειρους παίχτες, αν και στο πρώτο μέρος ο Αετός έδειχνε να κυριαρχεί και ο Ολυμπιακός να ψάχνει την κόντρα, στο δεύτερο άλλαξαν οι ρόλοι. Αρκετές φάσεις στις δύο εστίες και ένα δοκάρι για τον Αετό.


 
Στο 31' ο Κανάνι έβαλε μπροστά του φιλοξενούμενους από την άσπρη βούλα, μετά την ανατροπή του Σαλβάνου από τον Αλεξάκη. Για να ισοφαρίσει ο Αυλωνίτης Σπ. στο 70' με μακρινό σουτ  και λάθος εκτίμηση του (Συνονόματου και με ίδιο επώνυμο) Σπ. Αυλωνίτη, (τερματοφύλακας του Αετού) ναι καλά καταλάβατε, Σπύρος σούταρε Αυλωνίτης το έφαγε, κάτι σπάνιο αλλά έγινε και αυτό.
Στο 80' ο Τσιλιμπάρης προειδοποίησε, με σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 86' ο Μίκλι Σπρε. με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-2. Για να κλείσει με ωραία ατομική ενεργεία και τελείωμα ο Κανάνι στις καθυστερήσεις κάνοντας το τελικό 1-3.
Στο τέλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χειροκρότησε και τις δύο ομάδες, για την ωραία προσπάθεια όσων έπαιξαν.


Διαιτητές: Κολυτάς, Γραικός-Κρασάκης
Ολυμπιακός Μαντουκιού: (Γάκης) Σαρακηνός, Αλεξάκης, Μπούρας, Τσιάβος, Σουρβίνος, Μποζίκης, Αυλωνίτης, Παππάς, Τρεπεκλής, Σάλα, Ντόντα.
Αλλαγές: Παγκράτης, Καζιάνης
Αετός Αγ. Αθανασίου: (Αυλωνίτης Γ.) Αυλωνίτης Σπ., Συναδινός, Αυλωνίτης Θ., Ράκος, Μιχαλάς, Κανάνι, Παπαδάτος, Τσιλιμπάρης, Μίκλι, Νέλος.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ CORFUGOAL
 http://corfugoal.gr/eps-kerkyras/a-epsk/item/1120-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3-%CE%B1%CE%B8-1-3-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85



 ΦΩΤΟ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗΣ