Αναζήτηση

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

"ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΚΡΙΠΕΡΟ"


"ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ"

ΑΕΤΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΔΕΚΑ 0-2

 

Και τώρα??? Κυνηγάμε φαντάσματα, γιατί αν πάρουμε υπόψη και τα άλλα αποτελέσματα, το πιο πιθανό είναι σήμερα να τελείωσε οριστικά, το θέμα μπαράζ. Μαθηματικά όχι, αλλά με τέτοια εμφάνιση σε τέτοιο αγώνα, εγώ προσωπικά δεν περιμένω τίποτα, παραπάνω. Ευτυχώς που έχουμε σωθεί από καιρό...

Αν την προηγούμενη εβδομάδα η βασίλισσα του Νότου, πέρασε εύκολα, γιατί ο "Χαπάκιας" Σμοίλης (τερματοφύλακας) της ΑΕΛ, έβγαλε τα αντερά του και υπήρχε μια δικαιολογία, σήμερα δεν υπάρχει καμία.. Η κύρια ευθύνη και για το σημερινό βαραίνει τα μέλη της διοίκησης και ο νοών νοείτο. Για όσους δεν καταλαβαίνουν, μέτρα δεν πάρθηκαν όλη τη χρονιά και πλέον η ρότα δεν αλλάζει , κατά την γνώμη μου ( μακάρι να βγω ψεύτης...)

Η ομάδα μετά το 65' δεν πάταγε από την κούραση κάποιων, μυαλό αλλού , όχι εντός γηπέδου βέβαια. Οι Σουπερ Σταρ εξαφανίστηκαν και οι γίγαντες έγιναν ΝΑΝΟΙ. Τα φίλτρα του Αυλωνίτη δεν έπιασαν πάλι σήμερα και κάποιοι μας έδειξαν "πλούσια προσόντα", που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο.

Είμαι έξαλλος και έφυγα για πρώτη φορά στη ζωή μου από αγώνα του ΑΕΤΟΥ εδώ και 10 χρόνια... στο 75', δεν άντεξα άλλο....


Από και στο εξής κυνηγάμε μόνο κατά τη γνώμη μου την 5η θέση και εξηγώ:

ΑΓΙΟΙ ΔΕΚΑ 44---------- ΚΑΒΟΣ ΕΝΤΟΣ, ΑΓ. ΜΑΡΚΟΣ ΕΚΤΟΣ
ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ 42----------ΛΥΚΟΙ ΕΚΤΟΣ , ΑΦΡΑ ΕΝΤΟΣ
ΑΓ. ΜΑΡΚΟΣ 42--------ΑΕΤΟΣ ΕΝΤΟΣ, ΑΓ. ΔΕΚΑ ΕΚΤΟΣ
 ΑΕΤΟΣ 39 --------ΑΓ. ΜΑΡΚΟΣ ΕΚΤΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΝΤΟΣ

 Επόμενη αγωνιστική κερδίζουμε τον ΑΓ. ΜΑΡΚΟ,  πάμε 42 και ισοβαθμούμε, οι Μπενίτσες πάνε 45 εκτός έκπληξης και οι ΑΓ.ΔΕΚΑ αν χάσουν μένουν 44.
Αν χάσουμε από τον ΑΓ. ΜΑΡΚΟ, θα μείνουμε και εκτός μπαράζ κατα 99%.



Τελευταία κερδίζουμε Ολυμπιακό πάμε εμείς 45, οι Μπενίτσες κερδίζουν και πάνε 48 και οι ΑΓ.ΔΕΚΑ κερδίζουν και πάνε 47, εκτός αν κερδίσει ο ΑΓ. ΜΑΡΚΟΣ , ο οποίος πάει 45 και αφήσει στους 44 τους ΑΓ.ΔΕΚΑ!!

Εκεί βγαίνουμε 4η όπου είναι το  καλύτερο σενάριο. Η 5η είναι η πιο λογική, αν ερδίσουμε τον ΑΓ. ΜΑΡΚΟ.

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας με τον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ είναι ο τελικός, όμως.....?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου