Αναζήτηση

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

"Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ...ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ"

Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΑΕΤΟΣ 3-5



Οι πυροβολαρχίες με το όνομα ΜΙΚΛΙ ΣΠΕΡΣΙΜ & ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και ο Στρατηγός Γιάννης Αυλωνίτης, φρόντισαν ώστε την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, 
να ισοπεδώσουν την Λευκίμμη και να γράψουν την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη, τα τελευταία 10 χρόνια- ίσως και όλων των εποχών-για την ομάδα ποδοσφαίρου μας.


Η νίκη αυτή ήταν η 4η στη σειρά και ήταν τεράστιας σημασίας, αν αναλογιστούμε την δυναμική της Λευκίμμης (7 πρωταθλήματα - 3 κύπελλα - συμμετοχή στο περιφερειακό πρωτάθλημα) κ.τ.λ.

Παράλληλα κρατήθηκε η ομάδα ψηλά στην βαθμολογία (στην πεντάδα) και αυτή τη στιγμή είναι πολύ ρευστή η κατάσταση στο ρετιρέ.

Εκτός από τους τρεις Χρυσούς βαθμούς , πρέπει να πούμε για το φορμάρισμα των δύο επιθετικών μας, Σπρεσίμ 3γκολ-1 ασίστ και ο Τσίλι 2 γκολ -1 ασίστ σήμερα, οι οποίοι ξεμπούκωσαν για τα καλά και φαίνεται οτί εκτός από το Νέλο, υπάρχουν και άλλα βέλη στην φαρέτρα του Αυλωνίτη.

Η ομάδα για μια ακόμη αγωνιστική έδειξε ότι δεν είναι τυχαία στην Ά κατηγορία αυτή την πενταετία και αν συνεχίσει το ίδιο καλά τις επόμενες τρεις αγωνιστικές (Αγ. Δέκα - Αγ. Μάρκος και Ολυμπιακός), τότε μπορούμε να μιλήσουμε και για άλλα πράγματα, ακόμα είμαστε στην αρχή.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ : ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ Φ., ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ Θ., ΣΑΛΒΑΝΟΣ, ΡΑΚΟΣ, ΝΕΛΟΣ, ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΚΑΝΑΝΗ, ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ, ΜΙΚΛΙ.

ΥΓ. Τις εύχες μας στον Άρη Πανδή, ο οποίος παντρεύτηκε σήμερα.
ΥΓ2. Περαστικά στον Τσολάκη, που χτύπησε το χέρι του σήμερα, αλλά έβγαλε όλο τον αγώνα!
ΥΓ3. Ένα επιπλέον πρόβλημα που παρουσιάστηκε είναι η κόκκινη του Μιχαλά (2η κίτρινη) και θα λείψει την επόμενη εβδομάδα.

Καλή εβδομάδα - ΑΕΤΟΙ!!

RAA