Αναζήτηση

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

"ΟΤΑΝ ΤΑ 19ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ..ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ"

ΑΕΤΟΣ - ΔΡΑΓΩΤΙΝΑ  6-0

Κανείς δεν περίμενε τον αγώνα να κυλίσει τόσο ομαλά για την ομάδα του ΑΕΤΟΥ.
Κανείς δεν περίμενε να περάσει απαρατήρητη η απουσία του Αριάν (λόγω κόκκινης).
Κανείς δεν περίμενε τόσες τελικές, τόσα γκολ και γενικά καλό ποδόσφαιρο, μετά το χαστούκι από τα Μωραϊτικα (4-0 εκτός την προηγούμενη αγωνιστική)

Όμως ξύπνησαν;; Αυτή την αγωνιστική ναι, το θέμα είναι να έχουν διάρκεια, να είναι σοβαροί και να βοηθάνε την ομάδα και όχι την πάρτη τους. Μιλάω βέβαια για τον Μίκλι Σπρεσίμ και Τσιλιμπάρη Σπύρο (Νο 10 & Νο 9 αντίστοιχα), οι οποίοι σήμερα διέλυσαν ότι υπήρχε στα μετόπισθεν των Δραγωτινών, βοηθώντας τα μέγιστα , ώστε να φτάσουμε σε μια από τις μεγαλύτερες εντός έδρας νίκες.

 Τα γκόλ
Τσιλιμπάρης  (10′- 38′) και τα δύο από ασίστ του Μίκλι
 Μίκλι που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα (58′)
 Συναδινός (62′) ασίστ Κοντός Άγγελος
Τσολάκης (75′)
Νέλος στην εκπνοή με σουτ από τα 35μ.

Το πιο βασικό όμως είναι ότι η ψυχολογία τονώθηκε , μετά από το χαστούκι που δεχθήκαμε την προηγούμενη αγωνιστική και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Τα Δραγωτινά δεν είχαν την ποιότητα της περσινής ομάδας, η οποία μας νίκησε δύο φορές πέρσι εύκολα, όμως φέτος δύσκολα η ομάδα αυτή θα μείνει στην κατηγορία, με εμφανίσεις σαν την σημερινή.

Η διαιτησία των κ. Τόμπρου, Ανδριώτη και κας Ρούσσου, πέρασε απαρατήρητη, απλά άψογη.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΝΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ Φ., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ, ΡΑΚΟΣ, ΜΙΚΛΙ,ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΝΕΛΟΣ , ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΣΑΛΒΑΝΟΣ, ΑΣΠΡΕΑΣ (ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ Θ., ΚΟΝΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ)