Αναζήτηση

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

"ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ..." ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΑΕΤΟΣ 2-0 , ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.Κ.

 
Με σχετικά καλή εμφάνιση κυρίως στο α' μέρος, ο Αετός αποχαιρέτισε το κύπελλο Ε.Π.Σ.Κ. για φέτος. Πλέον πρώτος στόχος παραμένει το δύσκολο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Τα θετικά του μάτς είναι ότι σε ολοκληρο το α' μέρος η ομάδα μας έβγαλε πολλά καλά στοιχεία αγωνιστικά και δυσκόλεψε σε αφάνταστο βαθμό τους Καρουσάδες, οι οποίοι έκαναν χθές την πρώτη νίκη της σεζόν!!

Όμως η κουράση ( έλλειψη προπονήσεων για πολλούς - δε λέμε ονόματα), η έλλειψη του Συναδινού, καθώς και το "βραχυκύκλωμα" του Νέλου, όπου όλη η Καρουσάδα ήταν προσαρμοσμένη αμυντικά σε αυτόν και το Κανάνη, δυσκόλεψαν την προσπάθεια της ομάδας.

Αν ο Μίκλι, ο οποίος ήταν θετικός πολύ στο α' μέρος και στο 33' αντί να πλασάρει ,προσπάθησε να σκοτώσει τον τερματοφύλακα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-1.

Βέβαια έπαιξε και καταλυτικό ρόλο, το γκολ που φάγαμε στο 41', όπου το λάθος του Άριαν(έχασε σε τρίπλα τη μπάλα) και η αμηχανία για οφσάιντ των αμυντικών, οδήγησε σε ένα φθηνό γκολ. Εδώ πρέπει να τονίσω ότι ο Άριαν, ο οποίος είναι πολύ ποιοτικός παίκτης πρέπει να διορθώσει τη κατάχρηση που κάνει  πολλές φορές στην τρίπλα, διότι δε βοηθάει. Τέλος ο Τσολάκης ήταν ο καλύτερος σε απόδοση χθές και ίσως σε έναν τέτοιο αγώνα έπρεπε να πάρουν και κάποια λεπτά συμμετοχής κάποιοι παίκτες - νεαροί κυρίως.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ - ΜΕ ΤΟ ΚΑΒΟ - ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ!