Αναζήτηση

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - Α.Π.Σ. ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ 2-0

"Ο ΑΡΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ....Ο ΝΕΛΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ"
ΝΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ - ΝΟΒΑΚΟΣ
Ο ΑΡΙΑΝ ΣΕ ΦΑΟΥΛ
ΠΑΝΔΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

 

Αλήθεια πόσες μεταγραφές κάναμε?? 


Πήραμε το Παπαδάτο, από ομάδα της Ηπείρου, τρίτη φορά που έρχεται στην ομάδα (γέννημα θρέμμα του ΑΕΤΟΥ - απλά σπουδάζει Γιάννενα), τον Αντώνη Μιχαλά, μεγάλος σε ηλικία (αισίος στα 47-με ψυχή 20άρη), αλλά έμπειρος, ο οποίος μετά από ένα πέρασμα από τον Αυγερινό, εεπέστρεψε και έναν τερματοφύλακα το ΒΟΥΝΟ που λέγεται Άρης Πανδής, ο οποίος με τις εμφανίσεις του, έχει κατεβάσει τα ρολά σε όλους τους αγώνες που έπαιξε, συντονίζει , οργανώνει την άμυνα, βγαίνει σε εξόδους και τρέμεις και βεβαίως σταματάει τα τετ-α-τετ. Όπότε γλυτώνουμε τα LEXOTANIL στα μετόπισθεν. Ο Νέλος ακόμα βάζει ( φτου για το μάτιασμα) 4 Χ 4 σε κύπελλο & πρωτάθλημα.

Στον αγώνα μας τώρα, η Μπενίτσα , ξεκίνησε πιο δυνατά, από εμάς στο 1ο 10λεπτο, μετά ισορροπήσαμε, στο 20', έχασαν μεγαλο τετ-α-τετ, με τον Πανδή να διώχνει. 29' Ο Σαλβάνος ιδανικά στην αντεπίθεση βρίσκει τον Νέλο, αυτός προσπερνάει τον Κούρκουλο και κάνει με άπιαστο πλασέ το 1-0, στο έπομενο λεπτό, ο Πανδής λέει στοπ στην κεφαλιά του Γιαννιώτη , ο Ντάικος πιάνει στην γωνία σουτ - φάουλ του Άριαν, στο 39' και στο τέλος του ημιχρόνου, το δοκάρι, ο Πανδής και οι αμυντικοί του Αετού, θα σώσουν την ομάδα από σίγουρη παραβίαση.

  Στο δευτερο και μετά το 1ο 15λεπτο, η Μπένιτσα πίεσε, έχασε δύο μικρόευκαιρίες και ο τραυματισμός του Νοβάκου, έφερε τον Συναδινό στο παιχνίδι, εδώ το παιγνίδι τελείωσε για τη Μπενίτσα!! Ο Γιάννης έδεσε τη μεσαία γραμμή, έκοψε, μάρκαρε, πίεσε ψηλά, είχε δοκάρι στο 83' και σε εκπληκτικό αιφνιδιασμό του Αετού έβαλε και  γκολ 2-0 στο 87' , μετά από το 1-2 με τον Άριαν.

Προηγουμένως και στην κόντρα πρώτα ο Κοντός στο 73', μετά ο Νέλος στο 78' δεν κατάφεραν να τελειώσουν σωστά.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ: ΠΑΝΔΗΣ, ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΝΟΒΑΚΟΣ, ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ Θ., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΣ Φ., ΡΑΚΟΣ, ΣΑΛΒΑΝΟΣ, ΝΕΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΑΡΙΑΝ ΚΑΝΑΝΗ( έπαιξαν ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ)

Υ.Γ. Το κοουτσάρισμα του Γιάννη και σήμερα, παίρνει άριστα, καθώς αχρήστεψε όσο μπορούσε τα ΥΠΕΡόπλα τους , Στρατηγό και Κονισπολιάτη και δικαιώνεται η επίλογη του με τον Τσολάκη τελευταίο, ο οποίος συνέχιζει τα πολύ καλά παιχνίδια.

Υ.Γ.2  Το καλύτερο.... οι τέσσερις μεταγραφές από που αλλού...από την Ακαδημία του ΑΕΤΟΥ!!!..   Κοντός, Κωστάντης, Σαλβάνος & Τόμπρος. 

Ο Κόντος από πέρσι έκανε ντεμπούτο, έβαλε και γκολ, ο Σαλβάνος πέρσι ντεμπουτάρισε, φέτος έβαλε και γκολ στο κύπελλο και έχει δώσει μέχρι στιγμής τρείς (3) ασίστ-πάρε βάλε, οι άλλοι δύο έχουν πάρει συμμετοχές ήδη, στο νέο πρωτάθλημα και κύπελλο, χρειάζονται ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως όμως θέλουν πολύ δουλειά ακόμη... Ολοι αυτοί γεννημένοι το 1998 & 1999!!!, χωρίς να λογαριάσω τον Μιχαλά Φάνη (1996), τον Αυλωνίτη Σπύρο (1997), τον Τσιλιμπάρη (1995) , τον Σπρεσίμ Μίκλι (1994)
και βέβαια τον ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ (1992), καθώς και τον Θ. Παπαδάτο (1992), όλοι αυτοί από πού??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ!!

Υ.Γ. 3 Προειδοποίηση για τους μικρούς...το κεφαλι σας, μη πάρει πολύ αέρα, γιατί από Ανερχόμενο Αστέρι, μπορεί να γίνεις ........ΤΡΟΜΠΑΣ!!!