Αναζήτηση

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1-2

"ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΘΕΟ"
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
- ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1-2


Είμαστε στο 72', λάθος διώξιμο των αμυντικών του Αγίου Νικολάου, η μπάλα διεκδικίσιμη στα αριστερά, μεταξύ του τερματοφύλακα και του δεξιού μας μπακ, του Άκη του Αυλωνίτη,

Ο Άκης Αυλωνίτης σε προσωπική μονομαχία

ο 'Ακης προλαβαίνει την έξοδο του γκολκίπερ και με ψηλοκρεμαστό πλασέ, στέλνει 3 βαθμούς στο σακούλι και μια απάντηση στον "Θεό", ο οποίος έξι ημέρες πρίν, είχε πάρει το παππού του .....για πάντα. Ρεβάνς πήρε και ο κόουτς, θείος του Άκη, για τον ίδιο λόγο, ήταν ο πατέρας του......που πήγε στα ουράνια. Κόντρα στους θεούς και στους δαίμονες, αν και ο γραφών δηλωμένος "'αθεος", δύο δεκαετίες σχεδόν, ο κόουτς δεν τον έκανε αλλαγή, παρόλο το κακό α' ημίχρονο του Άκη και τη γκρίνια του ιδίου στην ανάπαυλα. Κάτι η συναισθηματική φόρτιση, κάτι τα μαύρα περιβραχιόνια και το ενός λεπτού σιγή (που το τήρησαν παίκτες , παράγοντες και ....δυστυχώς μόνο οι 5 φίλαθλοι του Αετού που ήταν στο γήπεδο) , ήταν αρκετά για το κακό ημίχρονο του Άκη, ο οποίος όμως πήρε εκδίκηση, δείχνοντας τον ουρανό....


Για την ιστορία ο Σπρεσίμ έκανε το 0-1, μόλις στο 8', αλλά ισοφαρίστηκε μετά από ένα 5λεπτό, με γκολ μέσα από την περιοχή από τον Γουρδούκη. Στο 36', ο διαιτήτης "άκρως λανθασμένα", δεν διακόπτει τον αγώνα, όταν βρίσκονται δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και ο αθεοφοβός αρκείται μόνο στο να τι διώξει κλωτσώντας τη. Αν έμπαινε γκολ ή έβγαινε κανένα οφσάιντ σε αυτή τη φάση τι θα γίνονταν?

Στο 45', άλλο εγκληματικό λάθος, όταν καταλογίζει φάουλ στον τερματοφύλακα του Αγίου Νικολάου και μας ακυρώνει καταφανέστατο γκολ του Μίκλι. Απαράδεκτη εφαρμογή κανονισμού..

Μετά το γκολ, στο 72', ο Αετός κυριολεκτικά ισοπέδωσε τους γηπεδούχους, κύρια από τα πλάγια και το σκορ μπορούσε να πάρει διαστάσεις μεγάλες αν δεν έχαναν τα άχαστα, Συναδινός, Μάζης , Μιχαλάς Φ. , σε αυτό υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορούμε να τελειώσουμε σωστά τις τελικές.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ με την ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ στο ΣΚΡΙΠΕΡΟ.


ΑΕΤΟΣ - ΒΕΛΟΣ 1-2

ΑΕΤΟΣ - ΒΕΛΟΣ 1-2

ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, ΑΛΛΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΑΜΕΣΑ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΦΙΓΓΕΙ Η ΘΗΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ Η ΤΩΝ PLAY-OUT. TO ΒΕΛΟΣ ΣΤΟ 12' ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 0-1 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΡΕΓΓΗ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ 10' ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΝΤΑΞΕ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟΥ Γ. ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΛΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΕΤΟΣ ΠΙΕΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.

ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΧΑΣΕ 2 ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΓΓΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 1-2.
ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 5 "ΤΕΛΙΚΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.