Αναζήτηση

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γ.Σ. Ε.Π.Σ.Κ.

Γ.Σ. Ε.Π.Σ.Κ.


Μπορεί ο διοικητικός απολογισμός να είχε καταψηφιστεί από τα σωματεία στη Γ.Σ. στις 13/2/2012, ωστόσο η ισοψηφία στην τότε ψηφοφορία του οικονομικού απολογισμού και του προϋπολογισμού, επέφερε την επαναληπτική Γ.Σ. τη Δευτέρα στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών. Για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού και του προϋπολογισμού.

Και αυτή τη φορά, το τότε “5 υπέρ, 5 κατά, 10 παρών” μετατράπηκε στο εντυπωσιακό “27 υπέρ, 14 κατά, 2 παρών”.

epsk

Και ναι μεν, η διαδικασία έγινε μέσα σε κλίμα έντασης, που δημιουργήθηκε από μερίδα σωματείων (τα περισσότερα εκ των οποίων καταψήφισαν), ωστόσο το αποτέλεσμα έφερε ικανοποίηση στις τάξεις της Ένωσης, καθώς απέφυγε έστω και με τη... δεύτερη κάτι το οποίο δεν θα είχε ξανασυμβεί. Δηλαδή, την καταψήφιση απολογισμού και προϋπολογισμού.

Επίσης, εντυπωσιακό ήταν και το γεγονός ότι το παρών στην ψηφοφορία έδωσαν συνολικά 43 σωματεία. Αριθμός ρεκόρ των τελευταίων ετών!

Όπως εντύπωση προκάλεσε και η αλλαγή στάσης ορισμένων σωματείων σε σχέση με το τι είχαν ψηφίσει στην πρώτη Γ.Σ.

gs

Αναλυτικά οι ψήφοι των σωματείων για τον οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό

ΥΠΕΡ: 27
ΑΟ Κέρκυρα, Όλυμπος, Κασσιώπη, Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ΑΕ Φαιάκων, Οδυσσέας Αυλιωτών, Αστέρας Πετριτή, ΟΦΑΜ, Αχιλλέας Νυμφών, Κρόνος Αργυράδων, ΑΕ Λευκίμμης, Κανάλια, Ηρακλής Αγίων Δέκα, Κοντόκαλι, Ποσειδών Αγ. Μάρκου, Βέλος Βελονάδων, Εθνικός Περουλάδων, Κάβος, Καποδίστριας, Κεραυνός Ποταμού, Βασιλάτικα, Ομόνοια, Αυγερινός Βαλανειού, Μέγας Αλέξανδρος, Ερείκουσα, Ηρακλής Σφακερών, Κένταυρος Αρίλλα

ΠΑΡΩΝ: 2
Αναγέννηση Περιβολίου, Αστέρας Μωραΐτικων

ΚΑΤΑ: 14
Βολίδα, Ατρόμητος Στρογγυλής, Ατρόμητος Άφρας, Αστέρας Λιαπάδων, Αετός Αγίου Αθανασίου, Ολυμπιακός, ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ, Λύκοι, ΠΑΟΚ, Κεραυνός Δραγωτινών, Σιναράδες, Θύελλα, ΓΕ Παλαοκαστριτών

ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ/ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ: 5
Άρης Κέρκυρας, Παξοί, Θιναλιακός, Ποσειδών Βιταλάδων, Κεραυνός Αγίου Νικολάου

Η αναδημοσιεύση του κειμένου είναι από το CORFUSPORTS.GR,όσο αφορά την πρώτη φωτογραφία είναι αφιερωμένη σε όλα τα σωματεία, που γκρινιάζουν έναντια στην Ε.Π.Σ.Κ, κάθε Κυριακή, αλλά πάνε και τους ψηφίζουν.

Ζήτω το Κερκυραϊκό Ποδόσφαιρο!!

Γιώργος Κ. (αν και απών απ'την Γ.Σ.)

ΣΥΝΤΡΙΒΗ: ΑΕΤΟΣ - Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗ 0-4