Αναζήτηση

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

"Dr JEKYLL & Mr HYDE" Ο ΑΕΤΟΣ - ΑΠΟ 0-2 ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ... 3-2








ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΚΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ....... Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΔΕΚΑ - ΑΕΤΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-2


Όταν προηγήσε με 0-2 στο ημίχρονο, το να χάσεις είναι αποτυχία, που βαραίνει τους παίκτες και τον προπονητή. Ακόμα και αν ο διαιτητής (χωρίς το μεγάλο λάθος), να σε παίζει όλο το 2ο ημίχρονο 70-30, να μη δίνει κάρτες στους αντιπάλους, να μην καταλογίζει πέναλντι στο 90' υπέρ σου και να ελέγχεται πολύ σοβαρά η κυρία Ρούσσου, στο 3ο γκολ του Ηρακλή.

Ο κ. Παγκράτης δεν μας "έπαιξε ποτέ", σήμερα θα μας "έπαιζε", μουρμούριζαν στην εξέδρα και οι φίλαθλοι της ομάδας μας γνωρίζουν τι λέμε.
Αλλά εμείς δεν είμαστε φιλάθλοι και παίκτες άλλων σωματείων κ. Παγκράτη, που σε βγάζουν με γροθιές και μπουνιές από τον αγωνιστικό χώρο. Τα θυμάσαι πέρσι?


Ελπίζουμε ο κ. Καστρινός που ήταν στο γήπεδο (και είναι στην επιτροπή διαιτησίας) να βάλει κάποια πράγματα σε τάξη.

Ας μην ασχοληθούμε άλλο με τους διαιτητές, άλλωστε αυτοί δεν είναι οι κύριοι υπεύθυνοι σήμερα.


1. Οι αλλαγές σήμερα δυστυχώς έπρεπε να γίνουν πριν μπεί το δεύτερο γκολ των Αγίων Δέκα. Οταν το σκορ είναι 1-2, χάνει πέναλντι ο Ηρακλής και μένεις ζωντανός, βάζεις τον Χανδρινό και αλλάζεις και κάτι στο αμυντικό χαφ, που δεν "υπήρχε".



2. Αν έμπαινε άλλος στην θέση του σέντερ μπάκ και ο Αλεξάκης έπαιζε ως εξάρι στο 2ο ημίχρονο, θα ήταν χειρότερα τα πράγματα από αυτό που είδαμε στο χώρο του κέντρου?

3. Ο Ρέγγης φέρει ευθύνη για τα δύο πρώτα γκολ, αλλά ας μην τον σκοτώσουμε κιόλας. Είναι εύκολη δικαιολογία "φταίει το τέρμα". Άλλοι που θέλεις να πρωταγωνιστούν , έχουν γίνει σκιά του εαυτού τους .

4. Ας γίνει άλλη μια μεταγραφή , μπας και βοηθήσει λίγο την κατάσταση. Έπρεπε να έχει ήδη γίνει.

11 αγώνες Χ 3 βαθμούς = 33 βαθμοί εναπομείναντες
15 βαθμούς σήμερα

15-18 βαθμούς χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία

Υ.Γ. Όταν δεν παίρνεις βαθμούς όμως από αγώνες όπως με τον Άγιο Μάρκο και τον σημερινό, που θα πάρεις????

Υ.Γ. 2 Από την εβδομάδα που μας έρχεται η βιντεοκάμερα, πάλι στις εξέδρες, για να βλέπουμε σε ριπλέι τις "περίεργες" φάσεις και όχι μόνο.