Αναζήτηση

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

" ΗΤΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ - ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ"







ΑΕΤΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2-3

Η ιστορία έγραψε... , 9 τελικές φάσεις για γκόλ ο Αετός 2 γκολ, 5 τελικές ο Ποσειδώνας 3 γκολ.
Ατυχία ή ανικανότητα; Θα απαντήσουν αυτοί που ήταν στο γήπεδο. Αυτοί που δεν ήταν ας καθήσουν σπίτι τους και ας απολαύσουν το καφέ τους.



Η ομάδα κόντρα στον αέρα, στην ατυχία, αλλά με τον φυσικό ηγέτη της , τον Γιάννη Συναδινό, ο οποίος πήγε να πάρει μόνος του τον Αγ. Μάρκο, έδειξε τα δόντια της.... Προβλήματα , πάλι στα μπάκ, κακή ανάπτυξη και περιτές ενέργειες, από κάποιους που έχουν φάει με την κουτάλα , όλα τα γήπεδα της Κέρκυρας και όχι μόνο. Η φάση που κρίνει τον αγώνα, νωρίς στο 20' και ενώ το σκόρ είναι 1-0, ο Τσολάκης βγαίνει τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα και το χάνει........ Ο Άγιος Μάρκος με όπλο του την πλαγιοκόπηση, μια από αριστερά και μια από δεξιά, γύρισε το παιχνίδι πριν το ημίχρονο και το τελείωσε στο 60', σε αντεπίθεση, σκορ 1-3.
Ο Συναδινός μείωσε στο 80', ο Αετός πίεσε ασφυκτικά από το 60' και μετά, αλλά ο Άγιος Μάρκος είχε ταμπουρωθεί όσο έπρεπε. Διακριθείς οι Συναδινός, Αλεξάκης, οι υπόλοιποι κινήθηκαν στην μετριότητα.



Υ.Γ.1
450 εισητήρια κόπηκαν, 350 του γηπεδούχου και 100 φιλοξενούμενοι... Αστείο, ούτε τα μέλη του Δ.Σ. του Αετού, δεν ήταν στο γήπεδο. Το έργο επαναλαμβάνεται, με άλλους πρωταγωνιστές.
Αν η ομάδα πέσει , ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του, ακόμα και ο υπογράφων. Αλλά δυστυχώς έχουμε μάθει, μόνο να μιλάμε και από πράξεις μηδέν.

Υ.Γ. 2
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ"

α.α.ρ.