Αναζήτηση

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Α.Ο ΒΕΛΟΣ - ΑΕΤΟΣ 4-1 "ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΜΠΑΝΗ"



ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ,
όχι βέβαια για να μην δούμε τα χάλια μας σήμερα, αλλά για να σοβαρευτούμε επιτέλους.



Όταν ο "Καμπάνης" Χαγιάννης Μάκης, κατά κόσμον, ο οποίος έχει αρκετά κιλά από ότι πρέπει, είναι πολύ καιρό, εκτός αγώνων και σήμερα σου κάνει χατ - τρικ, κάτι συμβαίνει. Ο "Καμπάνης", διέσυρε όλη την αμυντική λειτουργία της ομάδας και μετά βγήκε αλλαγή. Το παιδί για να μην παρεξηγηθούμε ξέρει μπάλα, δεν τον βοηθάει το σωματοτυπό του, αλλά σήμερα, μας έδειξε όλες τις αδυναμίες που έχουμε.

ΆΜΥΝΑ: Σοβαρά προβλήματα, στο κέντρο της άμυνας, όσο αφορά την ταχύτητα και τα μαν του μαν. Είναι φως φανάρι, ότι Μιχαλάς και Αλεξάκης, είναι παίκτες για λίμπερο και όχι να κάνουν το στόπερ και σε ευθεία γραμμή. Επιτέλους πρέπει να παίξουμε με λίμπερο, εμπρός ή πίσω από τα στόπερ. Αλλιώς θα μαζέψουμε......

ΚΕΝΤΡΟ: Η ομάδα ψάχνεται και το θέμα τρίγωνο, δεν τραβάει, φλυαρία στο παιχνίδι από όλους, πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και ασύνδετη με τους επιθετικούς. Μπαλιά σωστή δύσκολα βγαίνει και φαίνεται ότι από εκεί πρέπει, να αρχίσει η διόρθωση. Ο Τσολάκης δεν πρέπει να παίζει αμυντικά, χάνεται στο κέντρο , ας παίξει πλάγια, ας παίξει ως δεύτερος επιθετικός. Για αμυντικό μέσο έχουμε επιλογές.

ΜΠΑΚ-ΧΑΦ: Είμαστε η του ύψους ή του βάθους. Μεγάλα κενά, μεταξύ τους και δυσκολία στα μαρκαρίσματα, ειδικά τα μπακ. Όσο ο Χανδρινός απέχει από τους αγώνες, θα έχουμε πρόβλημα.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Όταν έχεις 8 γκολ επίθεση και 17 άμυνα, είναι σαφές η βάζεις και άλλα γκολ ή δεν τρώς γκολ. Οι επιθετικοί στην ομάδα είναι μετρημένοι και οι φάσεις επίσης. Δύσκολα θα αυξηθεί η παραγωγικότητα, όποτε χρειάζεται επιθετικό, τον Ιανουάριο επειγόντως.

Με τον Άγιο Νικόλαο, την επόμενη αγων., είναι τελικός, γιατί αν χαθεί και αυτός ο αγώνας , τότε η θηλειά, σφίγγει επικίνδυνα και πρέπει να μαζέψεις βαθμούς, με όλους που είναι από κάτω σου ή μαζί σου. Ευκαιρία ή αυτοκτονία;;;

Πέρσι η 7η και η 8η θέση πήγε στους 36 και 34, όποτε λογικά+2,-2, έκει θα πάει και φέτος. όποτε χρειάζεσαι 27 βαθμούς.

Στον α' γύρο πέρσι σε 13 αγ. μαζέψαμε 18βαθ.
Φέτος έχουμε σε 8αγ. 7βαθ.

Άρα είναι επιτακτικό , να πάρουμε 7-9 βαθμούς, αλλιώς προμηνύεται φουρτούνα!!

Τα λέμε Σκριπερό, την Κυριακή, σε ματς φωτιά..

Υ.Γ. Το διαιτητικό τρίο ήταν σήμερα, πολύ καλό και δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

α.α.ρ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ ΣΚΟΡΑΣΕ ΣΤΟ 39' ΣΤΟ 41' ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΡΑΡΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (65') ΕΝΩ Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ 80' ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΗ.

Β.Γ.Μ.