Αναζήτηση

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.......



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ.ΚΟΛΥΤΑ, ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!
ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ....



Μπορεί ο κ. Κολυτάς Σπυρίδων να είναι ένας από τους καλούς διαιτητές της Κέρκυρας, ο οποίος σφυράει και Δ'Εθνική, αλλά όταν σε αγώνα, φτάνει να μην ξέρει τι γράφει στο φύλλο αγώνα, εμείς τι να πούμε. Ευτυχώς που μερικοί τραβάνε και βίντεο στους αγώνες μας και διαψεύδουν αυτά που γράφει ο κάθε διαιτητής, ο οποίος μέχρι την συγκεκριμένη φάση, δεν είχε επηρεάσει τον αγώνα αρνητικά, αλλά με την αποφασή του για κόκκινη και κυρίως με αυτά που γράφει στο ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ, θα μας τρελάνει.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής του Αετού "με επικίνδυνο τρόπο κλώτσησε/λάκτισε από πίσω εσκεμμένα τα πόδια αντίπαλου ποδοσφαιριστή" . Ο καθένας και κυρίως η επιτροπή διαιτησίας, βλέποντας το βίντεο και ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ:
http://www.youtube.com/watch?v=1Fb1j4KrTPg


α. Η κόκκινη είναι τραβηγμένη, παρόλα αυτά μπορεί όπως και έκανε ο διαιτητής, να αποβάλει τον παίκτη.

β. Σε παρόμοια φάση την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα Α.Ο. Κοντόκαλι - Αετός, με το κ. Κάκο διαιτητή, έδειξε μεν κόκκινη κάρτα και έγραψε στο φύλλο αγώνα " για επικίνδυνο παίξιμο", όπου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ο παίκτης.

γ. Στη συγκεκριμένη φάση που φαίνεται καθαρά, στο βίντεο, να μας πει η επιτροπή διαιτησίας, ο διαιτητής και η πειθαρχική, ότι δεν πατάει αλλά κλωτσάει όπως λέει ο κ.Κολυτάς, ότι δεν μπερδεύεται στο βηματισμό αλλά το κάνει εσκεμμένα όπως λέει ο κ.Κολυτάς.

Αν αυτά βλέπει ο κ.Κολυτάς και γράφει στο Φύλλο Αγώνα, τότε είναι η στιγμή, εκτός από ποδοσφαιριστές που τρώνε αγωνιστικές, να φάνε και μερικές αγωνιστικές κάποιοι διαιτητές και να καθήσουν σπίτι τους. Το παραπάνω που έγραψε είναι αναληθές και αποδεικνύεται από τον φακό της βιντεοκάμερας, σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνα , με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τιμωρήθει ο παίκτης μας με παραπάνω από μια αγωνιστική, γιατί όμως??

Αν η επιτροπή διαιτησίας, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. και η πειθαρχική πειθαρχική επιτροπή δεν λάβει υπόψην της, όλα αυτά, τότε το πρωτάθλημα που παίζεται? σίγουρα όχι στον αγωνιστικό χώρο, διότι πλέον αν δεν πιστεύουμε αυτά που βλέπουμε σε εικόνα και βλέπουμε μόνο τα γραφόμενα από τον καθένα, αμφιβάλλουμε για την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του ίδιου του πρωταθλήματος.

Σ. Παπαδ.
Φίλαθλος

ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ... ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΑΕΤΟΣ - ΚΑΒΟΣ 1-0