Αναζήτηση

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"ΚΑΚΟΣ" ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ - ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 45'

"ΚΑΚΟΣ" ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ - ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 45'

Στο 45' στο χώρο του κέντρου ο Αργυρός του Κοντοκαλίου, προσπαθεί σε έναν όμιλο παικτών να ξεφύγει, ο Νικος Φακιολάς του Αετού, προσπαθεί να τον ανακόψει, κάνει ένα δυνατό μαρκάρισμα και βρίσκει αντί για τη μπάλα, με πολύ δύναμη το πόδι του Αργυρού. Κόκκινη για το Φακιολα και για ένα ημίχρονο ο Αετός έπρεπε να παίξει με δέκα παίκτες κάτι που του στοίχησε, στο τέλος. Άδικη αποβολή, όπου και κίτρινη να έδινε δεν θα έλεγε κανείς τίποτα.


Ο αγώνας ξεκίνησε σε ένα βουρκωμένο τερέν, λόγω βροχής, που συνέχιστηκε καθόλη τη διάρκεια του παιγνιδιού. Οι άμυνες και των δύο ομάδων ήταν οι πρωταγωνιστές του ημιχρόνου, όπου με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, εμπόδιζαν τους επιθετικούς των δύο όμάδων, να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες. Ένα σουτ του Κοντοκαλίου, το εξουδετέρωσε με υπερένταση ο Ρέγγης και ένα σουτ από τη μεριά του Αετού, πέρασε λίγο μακρία από τα δοκάρια.


Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Αετό με παίκτη λιγότερο και αναγκαστικά η ομάδα έκανε εσωτερικές αλλαγές.

Το τρυκ με το Τσολάκη παρτενέρ του Αλεξάκη(λόγω απουσιάς Μιχαλά Αντ., Αυλωνίτη Ακ. και Νοβάκου Βαλάντη) συνεχίστηκε κακώς για μένα στο β' ημίχρονο, καθώς σταδιακά , έπρεπε, ο Φάνης κουρασμένος από τις συνεχείς κούρσες πάνω κάτω να αντικατασταθεί από τον Μολινάρη πιθανόν. Γιατί στο β' ναι μεν η ομάδα αμυντικά κράταγε, αλλά δεν υπήρχε παίκτης να πάρει μπάλα από το κέντρο και να γίνει απειλητικός, εκτός από τον Τσιλιμπάρη αριστερά, ο οποίος είχε κλειστεί σε όλο το 90΄λεπτο.

Όταν η ομάδα έφαγε το γκόλ γύρω στο 75', τότε ήταν αργά για οτιδήποτε. Σε μια επέλαση οι παίκτες του Κοντοκαλίου βρήκαν τρύπα δεξιά, έκαναν το 1-2, Κάντας με Αβραμίδη , αδειάζοντας την άμυνα και κάνοντας το 1-0.

Τότε πέρασε ο Τσολάκης δεξιά στα χαφ, ο Νικομάνης στα στόπερ και ο Φάνης αριστερά, φέρνοντας το Φρέντυ δεξιά.

Θεωρώ ότι εφόσον χάναμε , μπορούσαν να γίνουν δυο αλλαγές, από αυτούς που είχαν κουραστεί, γιατί με τερέν βαρύ και με 10 παίκτες όλο το β' ημίχρονο, δεν βγαίνουν οι ανάσες.

Η τετράδα του α' ημιχρόνου Αλεξάκης-Τσολάκης-Νικομάνης και Φρέντυ ήταν οι καλύτεροι , μέχρι το β' ημίχρονο που ο Ρέγγης τους πήρε τα ηνία. Από κέντρο της ομάδας και μπροστα για μια ακόμη αγωνιστική η εικόνα ήταν μέτρια και σύντομα πρέπει να παρθούν μέτρα κυρίως με κάποιους που δεν έρχονται όλες τις προπονήσεις, γιατί θα μπούμε το γκολ γκολάκι.

Ενδεκάδα: Ρέγγης, Αλεξάκης, Τσολάκης, Φρέντυ Λόκα, Φάνης Μιχαλάς, Συναδινός, Φακιολάς, Ρολάντο, Νικομάνης, Τσιλιμπάρης , Τρύφωνας. (Αλλαγή δεν έγινε).

Α.Α.Ρ.

Υ.Γ. η κυρία της εικόνας θα κάνει μασάζ σε όλους τους παίκτες που έρχονται στις 3 προπονήσεις και έχουν πρόβλημα προσαγωγών.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ 15.15 στο ΣΚΡΙΠΕΡΟ.