Αναζήτηση

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ... Ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ









ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΑΕΤΟΣ - ΠΑΞΟΙ 1-0
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ... Ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!!

Πολλή καλή εμφάνιση κατά διαστήματα, πραγματοποίησε ο Αετός, στο ματς με τους Παξούς για την 1η Φάση του Κυπέλλου, κερδίζοντας με σκορ 1-0.



Ο Αυλωνίτης φαίνεται ότι θα καταφέρει να περάσει στους νέους παίκτες του, το τρόπο παιχνιδιού και να εμφανίσει μια πειθαρχημένη ομάδα. Ο χρόνος θα δείξει.

Μετά το 1ο 15λεπτο, οι Παξοί επέβαλαν το ρυθμό τους και δημιούργησαν 3 κλασικές ευκαιρίες στην περιοχή του Αετού, που αποσώβησε ο Ρέγγης, με εξαιρετικές αποκρούσεις. Ο Αετός ισορρόπησε και με τους ακραίους του προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, οι οποίες τελείωναν στο αμυντικό δίδυμο, το οποίο ήταν απροσπέλαστο στο 1ο ημίχρονο.



Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε ο ρυθμός, αλλά ήταν εμφανές ότι η ομάδα του Αετού ανέβαινε σε απόδοση, μέχρι το 65', όπου ο Ντρίζι δέχεται σκληρό μαρκάρισμα, ο διαιτητής αφήνει το πλεονέκτημα και ο Συναδινός, τρυπάει την άμυνα των Παξών και ο επερχόμενος Τσιλίμπάρης ανοίγει λογαριασμο με τα δίχτυα, περνώντας την μπάλα, πάνω από τον τερματοφύλακα.

Στο 70Ο σε σέντρα από τα αριστερά, ο αφύλακτος Συναδινός, έχασε μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά, να κάνει το 2-0.Οι Παξοί όπως και η ομάδα του Αετού , μετά το 75ο κουράστηκαν και κάπως έτσι έληξε ο αγώνας.

Πολλοί καλοί στον αγώνα ήταν οι Ρέγγης, Τσολάκης, Συναδινός και οι υπόλοιποι αν εξαιρέσουμε το διάστημα μεταξύ 15-30, που βραχυκύκλωσε όλη η ομάδα. Παράλληλα χρειάζεται βελτίωση στα αμυντικά άκρα, που παρουσίασαν σημάδια κόπωσης και έγιναν κάποια λάθη στα αμυντικά τους καθήκοντα, κυρίως στο 1ο ημίχρονο.



ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρέγγης, Λόκα, Μιχαλάς Αντ., Νοβάκος Βαλ., Νικομάνης, Αλεξάκης( Φακιολάς 60'), Τσολάκης, Συναδινός, Μάζης( Αυλωνίτης Ακ. 78'), Τσιλιμπάρης, Ντρίζι.

ΥΓ1.: Πολλή καλή η διαιτησία των Τόμπρου, Βλάσση και Προβατά, με την ευχή να πάνε καλά εντός και εκτός Κέρκυρας.

ΥΓ2.: Δεν υπήρξε γκρίνια, εντός του γηπέδου, από παίκτες του Αετού, εκτός του φωνακλά Ρέγγη, που ήταν αρχηγός....νηστικός λόγω αγώνα και δικαιολογήται....

Α.Α.Ρ.