Αναζήτηση

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ 2-0

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ 2-0

ΖΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ...

Εμπνευσμένος απο την ομοτιτλη ταινία του Τζειμς Μποντ ο Αετός σημερα κατέβηκε στον αγώνα με εναν και μοναδικο σκοπο. Τη νικη η οποία θα του χαριζε 3 βαθμους και την σιγουρη παραμονη στην κατηγορία χωρις να τον ενδιαφερουν τα αποτελέσματα των αλλων ομάδων. Ομως ο πρωτοπορος Κρονος Αργυράδων, ενα πολυ ποιοτικό συνολο που εχει κερδισει ηδη την ανοδο του στην κατήγορια, ηρθε με σκοπο το 2 στα 2 στους εναπομείναντες αγωνες ωστε να διεκδικησει και την "κούπα του πρωταθλητή" απο τον συγκατοικο στο ρετιρέ Ατρόμητο Στρογγυλης. Πριν τον αγωνα και συγκεκριμενα το Σαββατο ο Ατρομητος Στρογγυλής νικησε την ομαδα του Κοντοκαλιού με 3-0 ενω νωρίτερα την Κυριακή ο Ολυμπιακος νικησε την Αφρα με 3-1, με αποτέλεσμα να προσπεράσει τον Αετο στη βαθμολογια. Ετσι λοιπον το σημερινο ματς θα εκρινε πολλα αφου ενδεχομενη νικη του Κρονου θα εστελνε τον Αετο στη ζώνη των μπαραζ για παραμονή ενώ νικη του Αετου θα στερουσε σε μεγαλο βαθμο τις ελπίδες του Κρονου για το κυπελλο του πρωτάθλητη, αλλα θα εφηνε πισω του αλλες ομαδες στην διακεκαυμενη ζώνη των μπαραζ παραμονής...
Οι 2 ομάδες μπηκαν στον αγώνα αρκετα επιφυλαχτίκα. Σταδιακα ο Κρονος απεκτησε την πρωτοβουλια των κινήσεων αλλα ήταν μια ανουσια υπεροχη που δεν μπορουσε να μετουσιωσει σε γκολ. Η πρώτη καλη στιγμη του αγώνα εγινε στα καρέ του γκολκιπερ του Κρόνου. ο Μέσσας σούταρε η μπαλα κοντραρε σε ποδι αμυντικου και πήρε τροχια για το "Γ" του Κουρσάρη. Ομως αυτοσ εκτιναχτηκε και εσωσε την ομάδα του απο βέβαιο γκολ. στο 25' ο Κρονος κερδισε έμεσο. οταν απο λάθος γυρισμα του Σινάδινου ο Ρέγγης μπλοκαρε την μπάλα, αλλα δεν το εκμεταλευτηκε. Το πρωτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς αλλες συγκινησεις.
Στο δευτερο ημίχρονο ο Αετος μπήκε πιο δυνατα και ευτυχισε να προηγηθεί στο 52'. Ηταν η επιθέτικη προσπάθεια με τελικο αποδεκτη τον Γουλή, ο οποιος απο το υψος της περιοχης εκανε ενα τεχνικό σουτ στη δεξια γωνία του Κουρσάρη, ο οποιος δεν πρόλαβε να κινηθει γρηγορα προς την μπαλα παρολο που το σουτ δεν ήταν πολυ δυνατο. Ομως ειναι αλήθεια οτι η μπάλα με τα φαλτσα που ειχε παρει σχεδον ακούμπησε το δοκαρι και αναπάυτηκε στη δεξια πλευρά των διχτυων. Για τοσο ακρη μιλαμε...
Ο Κρόνος τοτε βγηκε πιο σθεναρα στην αντεπιθεση κερδισε χωρο, εκανε καποιες μικροευκαιρίες, κερδισε φαουλ και κορνερ αλλα οπως ηταν αναμενόμενο αφησε και κενούς χωρους πισω του. Εναν τετοιο εκμεταλευτηκε και ο Μεσσας στο 65'. Διεμβολισε την άμυνα και πλάσαρε τον κηπερ του Κρόνου και εγραψε το 2-0. Στη φάση να τονισουμε οτι η βοηθος διαιτητη σηκώσε καθυστερημένα τη σημαία της για οφσαιντ μέτα την επιτευξη του, ομως ο διαιτητης που είχε την ευθεία πηρε τη φάση πανω του και κατακύρωσε ενα 100% κανονικο γκολ. Το βιντεο του αγωνα τον δικαιωνει αφου συμφωνα μάυτο ο παικτης ειναι αρκετά πισω απο τον τελευταιο αμυντικο. Ολα κι ολα, να λεμε τα στραβα της διαιτησιας αλλα να λέμε και τα καλά της... Στο τελευταιο 20λεπτο του παιχνιδίου ο Κρονος πιεσε, εκλεισε τον Αετό στα καρέ του προσπάθησε για ενα γκολ που θα τον ξαναεβαζε στο παιχνίδι αλλα δεν μπόρεσε να κάνει κατι καλο.
Το τελικό αποτέλεσμα γεμισε χαρα τους παικτες της αρμαδας του Γιάννη Αυλωνιτη και απογοήτευση αυτους της ομάδας των Αργυράδων. Μια ιστορική ομαδα με παρουσια στη Δ' εθνικη που της ευχομαστε οτι καλυτερο στην Α1 κατηγορια που προβιβάζεται την επομενη σεζον. Απ' την άλλη ανάμεικτα συναισθηματα για τους πορτοκάλι, αφου ναι μεν σώθηκε η κατηγορια σιγουρα πια χωρις μπαραζ, αλλα απ΄την αλλη, η ομαδα αν παρουσιαζόνταν με το σημερινο σθενος στα λεγόμενα ευκολα ματς του πρςταθλήματος ισως αυτη τη στιγμή να διεκδικουσε και αυτη την ανοδο στην Α1 κατηγορια. Ειναι οντως ακρως εντυπωσιακο οτι σε δυο ματς με αντίπαλο την τελευταια της βαθμολογίας Οστριας Αγραφών πηρε 1 βαθμο εχασε με το βαρυ 1-6 απο τον προτελευταιο Α.Ο. Συναράδων, αλλα απ'την άλλη καταφερε να μην δεχτει ουτε γκολ σε 2 ματς με τον εκ των Πρωτοπόρων ολη τη χρονια Κρόνο Αργυράδων. (0-0 στον πρώτο γύρο).
Πολυ καλός ο Σκορερ Γουλής. Επαιξε με αυτοθυσια σε οποια θέση του ζητήθηκε και ξεκλείδωσε την αμυνα του Κρόνου. Ο "αειθαλής Μπερέτης" Παγιατης έκοβε και έραβε οτι κινούταν δεξια. Το διδυμο Σιναδινού- Δόση εκανε μονο ενα λαθος και ειναι σε μεγαλο βαθμο υπευθυνοι για το μηδεν στην αμυνα μαζι βεβαια με το "Γατόνι" Ρέγγη που οποτε χρειάστηκε σημερα δηλωσε παρον. Μελανο σημείο του αγώνα, ο τραυματισμος του Ντριζι επειτα απο σκληρο, αν οχι αντιαθλητικό, μαρκαρισμα που δέχτηκε, αποχώρισε με εντονους πονους και μεταφερθηκε στο νοσοκομειο οπου του τοποθετήθηκε γυψονάρθηκας και θα γινει εκτιμηση για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. (σίγουρα οχι φέτος).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΙΣ 4:30 ME ANTIΠAΛO TON ATΡOMHTO AΦΡAΣ.