Αναζήτηση

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-1




ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-1
ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ...




Ο Αετος Αγιου Αθανασίου πήγε σημερα στο γήπεδο της Λευκιμμης χωρίς να είναι το φαβορί. Καθε άλλο μαλιστα. Οι αντιπαλοι ποερχόμενοι απο επιτυχή αποτελέσματα, ήθελαν να κρατήσουν επαφη με την πρώτη δυαδα που δινει τιτλο και απ' ευθείας άνοδο. Ο Αέτος με σκοπο να παρει ενα αποτελεσμα που θα τον ξεμπλέξει απο τη διαδικασία των μπαράζ παραμονής. και η αληθεια είναι οτι το παλεψε με ολες του τις δυνάμεις. Επαιξε κατα διαστηματα καλό ποδόσφαιρο, ποδοσφαιρο με κατοχη μπαλας και σε καμια περίπτωση κλεφτοπολεμο. Επαιξε ανοιχτά, κυνηγησε το γκολ και εδωσε στους αντιπαλους να καταλάβουν οτι δε θα περασουν ενα ευκολο απόγευμα. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά και το παιχνίδι ηταν περισσοτερο παιχνίδι κέντρου, με δυο ευκαιρίες εκατέρωθεν και πιο κλασσικη την κεφαλια του Κορωνάκη που έδιωξε ο αμυντικος στη γραμμή. Ημιχρονο λοιπόν στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας μπήκε πιο δυνατα, πιεσε και αυτο δημιούργησε και κενά στην αμυνά του. ο Αετος ευτυχισε να εχει σε καλή μερα τον Δόση ο οποιος "καθαριζε" οτι κινούνταν στην περιοχή του Ρέγγη. Οι πορτοκαλι επαιζαν εξαιρετικα τις αντεπιθέσεις και φαινοταν ξεκαθαρα οτι οι φιλοι του ποδοσφαίρου που βρεθηκαν στις κερκιδες, θα εβλεπαν και γκολ. Στο 51 ειχαμε αναγκαστικη αλλαγή για τον Αετο και αυτό φανηκε πως θα ειναι πληγμα για την ομάδα. Ομως στη θεση του Συναδινού περασε ο Τσιλιμπάρης και ο μικρος βάλθηκε να αποδείξει οτι οι φετινες του εμφανισεις δεν ειναι τυχαιες. Ετσι σε μια επιθετική προσπαθεια του Αετου απο αριστερά, εγινε η σέντρα και ο μικρός με κίνηση που θα ζηλευαν μεγάλοι σεντερ φορ, εξέθεσε την αμυνα και τον πορτιερο του Ποσειδώνα γραφοντας με κεφαλια (!) το 0-1 στο 66'. Στο 70' ακυρώθηκε γκολ των Βιταλάδων ορθά ως οφσαιντ και στο 75' εγινε η φαση που στιγματισε τον αγωνα. Σε επίθεση απο δεξιά βγηκε παραλληλη προς την εστια σεντρα και ο επιθετικος των Βιταλάδων βρέθηκε στην πορεια της μπάλας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια του χεριου. Ο διαιτητης που ήταν μακρια εδειξέ γκολ, ο επόπτης έμεινε κολλημένος εκεί χωρις να σηκώσει τη σημαια του, και παρα τις διαμαρτυριες των ποδοσφαιριστων των φιλοξενούμενων και των αναπληρωματικων που προθερμαίνονταν πισω απο το τερμα και ειδαν τη φαση να εκτυλισεται μπροστα τους, ο διαιτητης πηγε κοντα στον εποπτη και κατακυρωσε ενα γκολ 100% ακυρο
.
ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΗΔΗ. ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΤΡΗΣΕ, Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ.
..
Ο εκνευρισμος που επικρατησε στις ταξεις του αετου δεν επετρεψε στους ποδοσφαιριστες του Γιαννη Αυλωνίτη να προσπαθήσουν να πετυχουν ενα δευτερο γκολ. Πιστευαν οτι τους εκλεψαν κατι εκει. Και σαν να μην εφτανε αυτο ο διαιτητης δίνει μετα απο 8' λεπτα πεναλτι υπερ του Ποσειδώνα και η σεμνη τελετη λαμβανει τελος. 2-1, με την ψυχολογία υπο το μηδεν πλεον, οι παικτες του Αετου περισσοτερο είχαν το μυαλο τους στο επομενο ματς παρα στο οτι μπορουν να παρουν κατι απ' αυτο. Δεν το πιστευαν πλεον. Ενιωθαν αδικημένοι σε ενα ματς που οπως εξελιχθηκε μεχρι το 75' μπορουσε να ειναι και μεγαλη νικη-αποφυγη μπαραζ. στο 89΄με σουτ οι Βιταλαδες εκαναν το 3-1 και κλειδωσαν τη νικη.
Πολύ καλη εμφανιση για τον Αετο. Εξαιρετικη ομαδα ο Ποσειδων Βιταλάδων ειναι αξια στην πρωτη τριαδα του πρωταθληματος με πολυ ποιοτικους παίκτες, καθαρο ποδοσφαιρο και αξια διεκδικητρια του τιτλου. Πολυ καλος ο "Αντιαεροπορικός" Δοσης, Ο "Γάτος" Ρέγγης και ο "πάρε-βάλε" Κορωνάκης. Μπηκε και εκανε ανω κατω την αμυνα του Ποσειδώνα ο Τσιλιμπαρης. Πολυ καλη εμφάνιση και ο Παγιάτης. Με παρα πολλα λαθη (καποια καθοριστικά) η διαιτησία σημερα. Και μιας και η κουβεντα για τη διαιτησια (αφου παγια τακτικη μας ειναι να μην τη σχολιαζουμε) θα θέλαμε να υποβαλουμε καποια ερωτηματα τα οποια μας εκαναν εντυπωση αφου ειδαμε και το βιντεο του αγώνα.

α) οταν ενας παικτης πιανει την μπαλα με τα χερια, χωρις να εχει σφυριξει ο διαιτητης τη διακοπη του αγωνα (εγινε 2 φορες σημερα) τι ειναι? ελεύθερο(οπως εδειξε ο διαιτητής και τις 2 φορες σημερα ή μηπως ειναι φαουλ και κιτρινη καρτα?

β) ποιος ειναι ο ρόλος του βοηθου διαιτητή? ειναι βοηθός διαιτητή ή ξαναέγινε απλος επόπτης γραμμων?

γ) οταν μπαινει γκολ ο βοηθος πηγαινει προς τη σεντρα ή καθεται ακινητος στη θεση του γιατι ισως ειδε κατι που δεν εγινε αντιληπτο απο το διαιτητη?

δ) οταν σε επιθεση του Αετου διακοπτει τον αγωνα, γιατι επειτα ο διαιτητής απαιτεί απο τον παικτη του Αετου να κανει fair play και να δωσει την μπαλα στους αντιπαλους ενω ο Αετος ειχε κατοχη της μπάλας πριν τη διακοπη?
Επόμενος αγωνας της ομάδας μας την Κυριακη στις 15:30 στο γηπεδο Σκριπερού με τον εκ των πρωτοπορων Κρονο Αργυράδων.