Αναζήτηση

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ - ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ


ΑΕΤΟΣ - ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ 4-3

"Ο ΜΑΞΙΜ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ" ΚΑΙ ΟΙ 14 ΜΑΓΚΕΣ ΒΥΘΙΣΑΝ "ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ" ΤΗΣ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ !!

Ε, επιτέλους αυτός είναι ο "ΑΕΤΟΣ", αυτοί είναι οι παίκτες που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ και θα την οδηγήσουν ακόμα πιο πάνω, αυτός είναι και ο προπονητής που με την κίνηση "ματ", στο 15', διέλυσε την Ερείκουσα και αν δεν δίναμε και τα δύο γκολ ...για να τα βάλουν οι παίκτες της Ερείκουσας, θα μιλάγαμε ακόμα για το γκολ της τιμής από τον Καρβούνη....όμως....

Η Επιστροφή του Συναδινού, έμελε να είναι καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού και για την ψυχολογία όλης της ομάδας. Όταν ένας παίκτης μπορεί να παίξει παντού, εκτός από αριστερό μπακ, τότε μετράει για δύο.

Στο 1' ο Συναδινός που ξεκίνησε ως σεντερ φορ, μπέρδεψε το βαρυ αμυντικό δίδυμο, της Ερείκουσας, έδωσε ασίστ στον Μαξίμ και έγινε το 1-0.

Στο 7' και ενώ η ομάδα πίεζε ασφυκτικά σε κλέψιμο στο κέντρο, ο Κορωνάκης βρίσκει ιδανικά τον Μαξίμ και στο Τετ-α-τετ, ο τερματοφύλακας της Ερείκουσας κάνει εντυπωσιακά την απόκρουση του αγώνα.






Στο 15' ο Κόουτς βγάζει τον Συναδίνο από σέντερ φορ, τον βάζει στα χαφ και περνάει το Ντρίζι Ρολάντο στη θέση του.


Στο 18' όμως δεν είχε την ίδια τύχη όταν η "μαχαιριά"-πάσα του Κορωνάκη, έδωσε την ευκαιρία στον Μαξίμ να κάνει το 2-0.

Η πίεση συνεχίζονταν και οι δύο πτέρυγες πότε με τον Μαξίμ Μίκλι και πότε με το Μέσσα Ροι, δυσκόλευαν την άμυνα της Ερείκουσας.

28'
Κάπου εκεί τελειώνει το παιχνίδι.... Ο Ρολάντο τραβάει το βαρύ αμυντικό δίδυμο της Ερείκουσας και δίνει την ασίστ για το τρίτο γκολ του Μαξίμ. Χατ-τρικ!!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

Το πλεόνεκτημα του 3-0 είναι μεγάλο, όμως το ποδόσφαιρο έχει άλλους κανόνες.

Στο 47' και ενώ ο Ρέγγης πραγματοποιεί μια μεγάλη απόκρουση , η μπάλα πηγαίνει στον Τσιλιμπάρη, ο οποίος διώχνει, η μπάλα κτυπάει στην πλάτη επιτιθέμενου και καταλήγει στα δίχτυα του Ρέγγη.

Είναι το 50' και σε στημένη φάση στην περιοχή της Ερείκουσας, η μπάλα καταλήγει με τα πολλά στον Μαξίμ, που με κοντινό σουτ κάνει το 4-1.
Κάπου εκεί τελειώνει το παιχνίδι....

Η κούραση και στις δύο ομάδες άρχισε να επηρεάζει και το ρου του αγώνα, όπου μέχρι το 75' αναλώθηκε σε ατομικές προσπάθειες, κυρίως από τον Αετό.

Στο 75' μεγάλη μπαλιά στην περιοχή του Αετού, ο Ρέγγης βγαίνει να μπλοκάρει τη μπάλα,κάνει λάθος εκτίμηση την χάνει, ο παίκτης της Ερείκουσας την γυρίζει παράλληλα με το τέρμα και σε κενή εστία, γίνεται το 4-2.

Αρχίζει βροχή, το παιχνίδι παίρνει νέα τροπή , γίνεται αλλαγή, Μίκλι Μαξίμ και Κορωνάκης, το οποίο δεν πιάνει και η Ερείκουσα αρχίζει να πιέζει, φτάνουμε στο 87', ο Καρβούνης εξαπολύει από τα 35' κάτι σαν σούτ, ο Ρέγγης στα όρια της μικρής περιοχής.......4-3!!

Το ματς παίρνει φωτιά, η Ερείκουσσα κάνει τα πάντα να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά είναι δύσκολο. Το τελευταίο σφύριγμα ανακούφιζει όλους τους φίλους του Αετού.

Η ομάδα πιάνει τους 28β. και παράλληλα πάει για ματς-τελικό, με τον Μέγα Αλέξανδρο, στο Κανόνι. Αν είμαστε πλήρεις δεν φοβόμαστε τίποτα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες, που αν και καθυστερημένα κάποιοι, ξαναήρθαν να βοηθήσουν την ομάδα, μπράβο και στον κόουτς που έστησε την ομάδα,αλλά κυρίως βοήθησε στον ψυχολογικό τομέα.

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.