Αναζήτηση

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ-ΑΕΤΟΣ 4-0



ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ??

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε καθήστε σπίτι σας. Λιγότερο κακό θα κάνετε!!

Ξεκινάω έτσι γιατί το σημερινό ναυάγιο, που είναι η συνέχεια του προηγούμενου αγώνα, λέει ξεκάθαρα δύο πράγματα, πρώτον αδιαφορία και δεύτερον κακή νοοτροπία. Θυμήθηκα συγκεκριμένα κάτι αγώνες της δεύτερης χρονιάς, όπου τρώγαμε γκολ, τα βάζε ο ένας με τον άλλο και δεν σταυρώναμε αποτέλεσμα.

Ε , όταν χάναμε την μπάλα σήμερα και αντί να κυνηγήσουμε να διορθώσουμε το λάθος μας, πιάναμε κουβέντα για το ποιος φταίει και το μόνο που δεν είχαμε στο κεφάλι μας, είναι ότι παίζαμε βαθμολογικά, τελικό με τους Λιαπάδες. (Θυμηθήται το 2ο ΓΚΟΛ που φάγαμε σήμερα)


Η ευθύνη σίγουρα δεν είναι μονόπλευρη και δεν φταίνε, μόνο αυτοί που παίζουν, αλλά και αυτοί οι οποίοι έχουν παρατήσει την ομάδα, φταίει και η διοίκηση, φταίει και ο προπονητής.
Φταίνε όλοι.

Είναι απόλυτα δικαιολογημένοι και δεν μπορώ να πω κουβέντα για αυτούς που δουλεύουν και απουσιάζουν, όμως για όλους τους υπόλοιπους, στη ζωή τα πράγματα είναι δανεικά και όλοι αυτοί που πράτουν με δόλο ή εσκεμμένα κατά της ομάδας, να είναι σίγουροι ότι θα τα βρουν μπροστά τους.

Μην νομίζουν κάποιοι που παράτησαν την ομάδα στην τύχη της, στη μέση της χρονιάς και ενώ τους ζητήθηκε , να βοήθησουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, μας έγραψαν στα ....τους, δεν θα τους περάσει έτσι!!

Τα παραπάνω λόγια γιατί είμαι εν θερμώ, (τα εννόω όλα όμως)

από εδώ και για τους επόμενους 5 αγώνες, που υπάρχουν ακόμα 15 ολόκληροι βαθμοί, πρέπει να μη χαθει η επαφή στην ομάδα και η συνοχή της, να μη λείψουμε από προπονήσεις και να προσπαθήσουμε αγώνα τον αγώνα, να κρατήσουμε την ομάδα μας, στην 'Α Κατηγορία. Χρείαζεται από όλους τους παίκτες καθαρό μυαλό, αυτοσυγκέντρωση και πάνω από όλα αυτοπειθαρχεία.

Ο προπονητής πρέπει να διατηρήσει στο βαθμό που μπορεί την ομάδα φρέσκια και να διαχειριστεί το δυνατόν καλύτερα το υπάρχον υλικό. Όσοι δεν τραβάνε ή δείξουν αδιαφορία ας καθήσουν στον πάγκο, για να μην πω στην εξέδρα.

Τέλος η διοίκηση πρέπει να κρατήσει σφιχτά τα γκέμια, γιατί έχουν χαλαρώσει και τα όποια λάθη που έχουν γίνει, απλά να μην ξαναγίνουν. Δεν χρειάζονται αφορισμοί και ακρότητες. Μετά το τέλος της περιόδου όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει..........


ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ