Αναζήτηση

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0 - 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0 - 1
ΑΝΑΣΑ...

Μεγάλη νικη απεναντι σε ενα δυνατό και μαχητικό Ολυμπιακο, πέτυχε σήμερα ο Αετος Αγιου Αθανασιου. Οι πορτοκαλί του Γ. Αυλωνίτη νίκησαν 1-0 και ανασαναν βαθμολογικα αφού τα τελευταια ανεπιτυχή αποτελεσματα ειχαν ριξει την ψυχολογία της ομάδας και την ειχαν καθηλώσει βαθμολογικά.
To σημερινό ματς ξεκινησε με μια ομάδα. Τον Ολυμπιακό να μπαινει δυνατα, να πιεζει ψηλά, και με ωραίους συνδυασμους να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Αετός απ'την άλλη είχε μεινει στα αποδυτηρια. Ξεκίνησε νωχελικά και οι παίκτες δεν μπορουσαν να δημιουργησουν ευκαιρίες. Ενα λαθος στην αμυνα εφερε την πρωτη ευκαιρία των αντιπάλων ενω ενα μπέρδεμα και ενας κακός υπολογισμος του Ρέγγη (λογω του αερα που φυσούσε) παραλιγο να φέρουν το γκολ για την ομαδα του Ολυμπιακού. Το παιχνιδι εφτασε στο 20' λεπτο για να δουμε μια αξιόλογη ευκαιρία απο πλευρας Αετου. Ενα φαουλ του Μεσσα με την μπάλα να περναει λιγο αουτ. Αυτο ήταν. Ο Αετος ξεθαρεψε και αρχισε να αντεπιτιθεται. Ο Ολυμπιακός συνεχισε και αυτός να πιεζει αλλα καποια σουτ που έγιναν δεν ανησυχησαν τον Ρέγγη.
Στο δέυτερο ημιχρονο ο Αετος φανηκε να μπαινει πιο αποφασιστικα στο γήπεδο, και δημιούργησε την πρωτη του κλασική ευκαιρια με τον Ντρίζι να μπαίνει στην περιοχη και να πλασάρει λιγο αουτ. Λιγα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός θα μεινει με 10 παικτες λογω αποβολής με δευτερη κιτρινη καρτα ποδοσφαιριστή του. Οι Οράνιε πήραν την πρωτοβουλία των κινησεων και αρχισε να γινεται πιο απειλητικος. Σε μια φαση στο 64' λεπτό ο Ρόυ Μεσσας εκανε μπάσιμο μεσα στην περιοχή, εσπασε την μπαλα στο Μικλι στο σημείο του πεναλτυ, ομως ο Μίκλι δεν βρήκε την μπαλα. Δεν συνεβη ομως το ίδιο και με τον επερχόμενο Κορωνάκη ο οποίος σουταρε και εγραψε το 1-0 για την ομάδα μας.
Στο σημείο αυτο συνέβη ενα παράδοξο. Αντι η ομαδα να γεμισει ενεργεια, να απελευθερωθει και να κυνηγησει ενα δευτερο γκολ, αρχισε να πιέζεται, οι παικτες να μην εχουν καθαρό μυαλό, και να επικρατει αγχος και νευρικότητα στις ταξεις της. Η ομάδα φαινεται να εχει αναγκη απο καποιον να την πάρει στις πλάτες του. Και το όνομα αυτού... ...Ρέγγης.
Στο διαστημα 70'-90' ο Ολυμπιακός κερδιζει 3 φαουλ κοντα στην περιοχή αλλα ο Ρέγγης σταματάει και τα τρια, με εκπληκτικες επεμβάσεις. Στα τρια κορνερ που εκτελουν οι αντίπαλοι ο Ρέγγης βγαινει και "σκουπιζει" τα πάντα. Σε μια φαση επειτα απο σουτ, η μπάλα κοντραρει σε αμυντικό και κατευθυνεται στη δεξια του γωνία. Ομως ο Αρχηγός του Αετου εκτινάσεται και πραγματοποιεί την αποκρουση του αγωνα. Μεχρι εκεινη τη στιγμή ομως. Γιατι η αποκρουση του αγωνα εγινε λιγο μετα οταν ο Ολυμπιακος βγηκε τετ α τετ και ο Ρέγγης με ρεφλεξ 18χρονου απεσωβισε ενα σιγουρο γκολ. Δεν νομιζω να θελετε να γραψουμε λοιπον ποιος ήταν ο MVP του αγωνα ετσι?
Νικη λοιπον για τον Αετό 25 βαθμοί, παγιωση της 8ης θεσης, μεγάλη βαθμολογική ανασα και αισιοδοξια για τη συνέχεια. Απουσίες ξανα για την ομάδα μας. Ενα ζεστο χειροκρότημα απο όλη την εξέδρα στον Γιαννη Ρέγγη και ενα δευτερο χειροκροτημα κατα την είσοδο στα αποδυτήρια. Πολύ αγχος απο τους παικτες του Αετου που εδωσαν οτι μπορούσαν για αυτή τη νικη. Ευχή μας, η σημερινή νικη-ανασα να αποφορτισει απο το αγχος τους παίκτες και να δουμε κι αλλες πολύτιμες νικες στα ματς που έρχονται.