Αναζήτηση

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ 0-0

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ 0-0

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Τους Βαθμους της ισοπαλίας μοιραστηκαν σήμερα Αετός Αγιου Αθανασιου και Οστρια Αγραφων στο γήπεδο Σκριπερου, στο μικρο "el classico" της βόρειας Κέρκυρας. Οι πορτοκαλι του Γιάννη Αυλωνιτη δεν καταφεραν να εκμεταλευτούν την έδρα τους για δευτερο συνεχόμενο ματς και η μαχητική Οστρια εφυγε με το βαθμο της ισοπαλίας απο το γήπεδο. Ειναι χαρακτηριστικό δε, οτι ο Αετος νικησε την Οστρια την περίοδο 2008-09 στον δευτερο γυρο, εχασε στον τρίτο γύρο της ιδιας χρονιάς, και εχασε και στον πρώτο γύρο της φετινης σεζόν, ενω το ματς του α' γυρου προπερσι, τα δυο περσινα και το σημερινο δεν ανεδειξαν νικητη. Δικαιος λοιπον ο χαρακτηρισμός μικρο "el classico". Όλα τα ματς ήταν παντα αμφιρροπα.
Το σημερινο ματς δεν μπορούσε να είναι διαφορετικό. Οι δυο ομαδες μπηκαν στο γήπεδο, ο μεν Αετος για να κερδισει και να αφησει την Οστρια 5 βαθμους πισω στη βαθμολογία, η δε Οστρια για να καλυψει τη διαφορα και σε περίπτωση νικης να προσπερασει τον Αετό στη βαθμολογια. Τελικά η ισοπαλια αφησε και τους δυο ευχαριστημενους που δεν εχασαν αλλα και απογοητευμενους που δεν καταφεραν να παρουν το τριποντο-ανάσα. Το ματς ξεκινησε με τον Αετο να θελει να πιέσει και να κλεισει την Οστρια. Ομως η Οστρια καλα στημενη στον αγωνιστικο χωρο ειχε κλεισει τους διαδρομους και μαλιστα σε ξαφνική αντεπίθεση δημιούργησαν την πρώτη μέγαλη ευκαιρία αλλα το σουτ ειχε καταληξη το οριζόντιο δοκαρι του Ρέγγη και την απεκρουση στη συνέχεια. Η απάντηση του Αετού ήρθε λίγο αργότερα οταν ο Μίκλι μπηκε στην περιοχη πλασαρε διάγώνια τον γκολκιπερ της Οστριας αλλα η μπάλα περασε αουτ. Οσο πέρναγε η ωρα φαινοταν οτι οποια ομαδα σκοραρει θα "κλέψει" τη νικη. Και λεμε να "κλεψει" τη νικη γιατι παρόλο που ο Αετος ειχε καλη κυκλοφορια δεν μπορουσε να φτασει ευκολα στην περιοχη της αντιπάλου,το καταφερε λιγες φορες και δημιουργησε καποιες ευκαιριες, ενω η Οστρια με αντεπιθεσεις-φωτια εχασε μια κλασσικη ευκαιρια με τον Ρεγγη να πραγματοποίει την αποκρουση της χρονιας και ενα ακόμα τετ α τετ.
Στα τελευταια λεπτα ο Αετος πιεσε και προσπαθησε να παρει το τρίποντο αλλα οι καλα διαβασμένοι αμυντικοι της Οστριας δεν το επέτρεψαν. Τελευταία φαση του αγώνα επειτα απο κορνερ του Κορωνάκη, η κεφαλια του Μίκλι εφυγε λιγο αουτ απο το αριστερό δοκαρι του τερματοφυλακα. Λίγες φάσεις, αγωνιστικοτητα και ιδανικος καιρος για μπάλα τα υπολοιπα ενος κατα τα αλλα μετριου ποιοτικα αγώνα που τελικα δεν εβγαλε νικητή.
Επόμενος αγωνας της ομαδας μας την Κυριακή 20-02-2011 (ως φιλοξενούμενοι) στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών στις 15:00 με αντιπαλο την ισοβαθμη με τον Αετο (πριν τη σημερινή αγωνιστικη) ομαδα του Ολυμπιακού.