Αναζήτηση

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1-2

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1-2

ΜΕΓΑΛΗ "ΤΣΟΥΚΑ"

Στο ποδοσφαιρο ειναι τα γκολ που μετρανε. Δεν εχει σημάσια αν προηγήσε με 1-0 στο σκορ και χασεις 5 κλασσικες ευκαιριες. Δεν εχει σημασία αν εχεις 3 δοκαρια. Δεν εχει σημασια αν ο αντίπαλος παίζει με 10 παίκτες για ενα μεγαλο διαστημα στο β' ημίχρονο. Πρεπει παντα να είσαι ετοιμος γιατι σε δυο αντεπιθεσεις μπορεί να δεχτεις 2 γκολ και να ηττηθείς. Οτι λοιπον περιγράφεται παραπανω ειναι οτι συνέβη σημερα.
Στο γηπεδο του Σκριπερού παρουσιαστηκαν σήμερα δυο ομάδες με τους ίδιους βαθμούς και προμηνύονταν δυνατο ντέρμπυ. Ομως για ολο το πρώτο ημιχρονο υπηρχε μονο μια ομαδα στο γήπεδο. Ο Αετός. Μπηκε δυνατα απειλούσε απ την αρχη, προηγήθηκε με τον Μικλι και δημιουργουσε συνεχώς ευκαιρίες. Ομως ο εξαιρετικος αντιπαλος τερματοφύλακας και τα δοκαρια δεν εδωσαν στον Αετο ενα προβαδισμα ασφαλείας και το ευθραυστο 1-0 παρεμενε μεχρι το ημιχρονο.
Στο δευτερο μερος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ο Αετος εχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες και ειχε ενα ακομα σουτ στο δοκαρι. Τα πράγματα δυσκολέυουν κι αλλο για τον Αρη Κερκυρας οταν εμεινε με 10 παικτες. Αλλα σημερα η μπαλα δεν ηθελε να μπει για δευτερη φορα στα διχτυα του Αρη. Και σαν να μην εφτανε αυτο, σε μια αντεπιθεση στο 69' ο Αρης καταφερε να ισοφαρισει στην πρωτη αξιολογη φαση που δημιουργησε. Παρα το αρχικο σαστισμα των παικτων, υπηρχε στην ατμοσφαιρα μια αισθηση οτι ο Αετος θα παλευε για να πετύχει ενα δευτερο γκολ, το οποιο δικαιουταν συμφωνα με τη ροη του αγωνα. Ομως συνεβη το απιστευτο. Στο 78' ο Αετος μενει με 10 παικτες και 2 λεπτα αργοτερα δεχεται ενα δευτερο γκολ στην δευτερη ουσιαστικα καλη φαση που δημιουργησε η ομαδα του Αρη. Στα επομενα λεπτα και μεχρι τη ληξη ο Αετος που ελεγχε τον αγώνα, πιεσε για την ισοφάριση αλλα ήταν πλέον φανερο οτι οι παιχτες στέρεψαν σε δυναμεις, ψυχικα αποθέματα και καθαρο μυαλό. Το τελος βρήκε τον Αρη Κέρκυρας να πανηγυρίζει μια ανελπιστη νικη η οποια θα μπορουσε να ειναι βαρια ήττα αν καποιες φασεις κατεληγαν σε γκολ για τους πορτοκαλι. Δυστυχώς με τα "αν" δεν κερδίζονται οι αγωνες.
Καλύτεροι για τον Αετό οι Τσιλιμπάρης, Βιτουλαδιτης και Λουκανάρης. Με πάθος και καρδια 18αρη ο Παγιάτης. Πολύ καλος αλλα με εξαρσεις ο Μέσσας. Και δεν αναφερω τυχαία τοσους διακριθέντες σε ματς που η ομάδα έχασε, γιατι το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα.
Το Σαββατο 13/02/2010 στις 15:00 , ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας εντός εδρας με αντιπαλο τον κακο μας δαίμονα, την ομαδα της Όστριας Αγραφων. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να ενισχύσουν την προσπαθεια μας.