Αναζήτηση

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Α.Ο. ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2-3

Α.Ο. ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2-3

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ...

Μεγάλης βαθμολογικής σημασιας νικη πέτυχε ο Αετός Αγιου Αθανασίου επι του δυνατού Α.Ο. Κοντοκαλίουμε σκορ 2-3 στο γηπεδο του Ολυμπου, στο ματς που εριξε την αυλαία της 16ης αγωνιστίκης. Οι δυο ομάδες παρουσιασαν καταπληκτικό ποδοσφαιρο κατά διαστήματα και η αναμετρηση ηταν αμφίρροπη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλων του ποδοσφαίρου που βρεθηκαν στις εξέδρες. Οι πορτοκαλι του Γ. Αυλωνίτη ήθελαν ενα αποτέλεσμα για τονώση του ηθικού απο τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Η έναρξη βρήκε τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυνατά για να κερδίσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και το χώρο του κέντρου. Πολύ καλη κυκλοφορία της μπάλας απο τις δυο ομαδες. Στο 30΄ και σε μια αντεπίθεση της ομάδας του Κοντοκαλιού εγινε το 1-0 οταν το δυνατό σουτ δεν μπορεσε να το μπλοκάρει ο Ρέγγης που αν και επεσε εγκαιρα του ξέφυγε η μπαλα. Εδω να τονισουμε (εχει σημασια στην εξέλιξη του αγωνα) οτι το γήπεδο ηταν βρεγμενο και δυσκόλευε τις προσπαθειες των ποδοσφαιριστών και κυρίως των τερματοφυλάκων. Στο αμεσως επομενο λεπτο ήρθε η ισοφάριση για τον Αετό με τον Κορωνάκη να δινει καταπληκτικη "παρε βαλε" πάσα στον Μίκλι ο οποιος απο αριστερα μπήκε στην περιοχή και κεραυνοβόλισε τον γκολκίπερ του Κοντοκαλίου. Σα να μην εφτανε αυτό στο 41' και σε φάση διαρκείας ο Βιτουλαδίτης με ευθύβολο σουτ απο το ύψος της περιοχής εκανε το 1-2.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινησε οπως ακριβως και το πρώτο. Οι παικτες του κοντοκαλιού μπήκαν δυνατά για να ισοφάρισουν και ο Αετός με σκοπο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και να πετυχει ενα τρίτο γκολ. Το παιχνιδι ήταν ανοιχτο και χαθηκαν ευκαιρίες και απο τις δυο πλευρές. ομως ο Αετος πλήρωσε μια στιγμή ολιγορίας και το Κοντοκαλι ισοφαρισε σε 2-2 στο 74΄λεπτό. Απο κει και περα το Κοντόκαλι πιεσε να πετυχει το τρίτο γκολ και να παρει τη νίκη και παραλίγο να το πετύχει οταν σε δυο φάσεις, τη μια ο Ρέγγης εσωσε στη γραμμή και την άλλη ο Δόσης. Και ενω η ισοπαλιά εδειχνε να ειναι το τελικο και δίκαιο αποτέλεσμα στο 90' λεπτό ο Αετος κερδισε φάουλ. Ο Μέσσας το εκτέλεσε δυνατα και ο τερματοφύλακας εδειχνε να ελεγχει την μπαλα. Ομως η βρεγμενη μπάλα ηθελε να κανει τα δικα της "κόλπα", γλύστρισε απο τα χερια του Τερματοφυλακα, πέρασε κατω απο τα πόδια του και κατεληξε στα διχτυα. Στα εναπομείναντα λεπτα δεν αλλαξε κατι και ετσι οι "Οράνιε" πηραν ενα πολυτιμο τριποντο με μια πολυ δυνατή και ποιοτική ομαδα.
Καλύτεροι για τον Αετο οι Δόσης (αλάνθαστος σημερα), Βιτουλαδιτης, Τσιλιμπάρης. Πολυ καλοι και οι Λουκανάρης, Μικλι και φυσικα ο σκόρερ Ρόι Μέσσας που φάνηκε σήμερα ποσο πολυ είχε λείψει στην ομάδα.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ 1-2

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ 1-2

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ...