Αναζήτηση

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-0

ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟΣ...

Τελικά το κακο τρίτωσε για την ομαδα μας αφου στα 4 τελευταία ματς μετραεί 3 ηττες (απο τους πρωτοπόρους Ατρομητο Στρογγυλής και τον δευτερο Ποσειδώνα Βιταλαδων αλλα και η ήττα απο την Άφρα επιβεβαιωσε οτι η ομαδα εχει υποστει μια αγωνιστικη κοιλιά λογω των πολλων απουσιών. Μοναδικη αναλαμπή σ αυτο το διαστημα η ισοπαλια με τον πρωτοπορο (τότε) Κρονο Αργυραδων. Ομως θα πρεπει να σταθούμε ξανα στις απουσίες πολλων βασικών παικτών. Και να ευχηθουμε να ειναι ολοι κοντα μας ξανα το συντομότερο.

Στο αγωνιστικο μερος ο Ατρομητος ευτυχισε να προηγηθει νωρις στο σκορ απο το σημειο του πέναλτυ. Οι παικτες του Αετου παλεψαν οσο μπορούσαν και αναθάρησαν οταν ο αντιπαλος εμεινε με 10 παικτες λιγο πριν την λήξη του Α' ημιχρόνου. Στο δευτερο ημίχρονο ο Αετος μπήκε καλυτερος με σκοπο να παρει τα ηνία του αγώνα και ειναι αληθεια οτι ανησύχησε την αμυνα του της Στρογγυλής. Μαλιστα σε μια φάση σκοραρε κιολας αλλα το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιντ. Μετα απο ενα διαστημα με πολλα λαθη και απ τις δυο πλευρες ηρθε ενα λαθος στην αμυνα του Αετου και ο Ατρομητος πετυχε το δευτερο γκολ. Καπου εκει ο Αγωνας εχασε το ενδιαφέρον του αφου οι παικτες του Αετου δεν ειχαν τα ψυχικα αποθεματα να κανουν την ανατροπη ενω οι μπλε της Στρογγυλής εδειχναν να θελουν να τελειωσει ο αγώνας και να φυλαξουν τα νώτα τους απο καποιο γκολ που θα ξαναεβαζε τον Αετο στο παιχνιδι. Το τριτο γκολ (παλι απο την άσπρη βουλα) στο 84' απλα εδωσε προωρο τελος στον αγωνα.

Για αλλη μια αγωνιστικη λοιπόν το συγκροτημα του Γ. Αυλωνιτη προβλημάτισε. Οι παίκτες που βρεθηκαν στον αγωνιστικο χωρο εδωσαν οτι μπορουσαν αλλα οταν αγωνιζεσαι με τοσες απουσιες βασικότατων ποδοσφαιριστών (και ακόμα ενα τραυματισμο νωρις νωρις στο Κυριακατικο ματς) και με τον πρωτοπορο της βαθμολογιας, η ηττα ερχεται φυσιολογικά.
το μοναδικό ερώτημα που εχει να θέσει ο γράφων το αρθρο αυτο προς τη διοίκηση ειναι:


"Μηπως να κάνουμε κανα ευχέλαιο ρε παιδιά;"


Καλυτερη για την ομάδα μας οι Λουκανάρης και Δόσης. Πολυ καλός και ο Αρμενης. Με εκλάμψεις ο Μίκλι.
Ο Αετος Αγιου Αθανασιου θελει να ευχαριστησει τον προεδρο του σωματείου Ατρομητος Στρογγυλης για την πολυ καλή φιλοξενία που ετυχε η ομαδα μας στο γήπεδο Αγιου Ματθαιου και να ευχηθει καλή πορεια στο πρωτάθλημα.