Αναζήτηση

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ 0-2



ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ 0-2

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...


Ενα τραγικο τέταρτο (5'- 20'), με ολίγη απο Χριστουγεννιατικη αγωνιστικη απραξία και 5 ελλειψεις βασικών παικτών οδηγησαν σημερα τον Αετό σε μια οδυνηρή ήττα η οποια μπορει να αποδειχθεί καθοριστική στη συνεχεια. Οδυνηρή γιατι χαθηκαν οι τρεις βαθμοι και οχι λογω του αποτελεσματος το οποιο θα μπορούσε να εχει ξεφύγει απο το 0-2 και να εχει γινει συντριβή. Ευτυχως για τον Αετό, και οι παικτες του Ατρομήτου ήταν επηρεασμενοι απο τις γιορτές και δεν εκανα γκολ τις τουλαχιστον 10 κλασσικες ευκαιρίες που δημιουργησαν.
Μεχρι να καταλαβουν οι παικτες του Αγιου Αθανασιου οτι έπαιζαν αγωνα πρωταθληματος, η ομαδα της Αφρας ειχε πετυχει 2 γκολ (6' & 17') και αφηνε τους πορτοκαλι πισω στην κουρσα του πρωταθληματος. Η ομαδα της Αφρας, καλα στημενη στον αγωνιστικο χωρο δεν αφηνε περιθωρια στον Αετο να απειλήσει. Ηρθαν και 2 αναγκαστικές αλλαγές πριν το τελος του ημιχρονου και... εδεσε το γλυκο!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρομητος οπισθοχωρισε και οι Ορανιε ανελαβαν τα ηνία του αγωνα. εκλεισαν την Αφρα στα καρε της αλλά δεν μπορεσαν να πετυχουν ενα γκολ και να ξαναμπουν στο παιχνίδι. Στον αντιποδα η ομαδα της Αφρας με φαρμακερες αντεπιθεσεις απειλουσε συνεχώς την εστια του Ρεγγη. 2 φορες η μπαλα βρηκέ το δοκαρι του Ρέγγη, 3 φορες ο τερματοφύλακας του Αετου εσωσε την ομαδα του και 5 φορές οι επιθετικοί του Ατρομήτου εκαναν κακες επιλογές ή ηταν άστοχοι.

Ηταν μια χρυση ευκαιρια για την Αφρα να φυγει με ιστορική μεγάλης εκτασης νίκη γιατι δεν προκειται να ξαναβρει καποιος αντιπαλος την ομαδα μας σε τοσο κακή κατασταση, με τοσες ελλειψείς και τοσα προβλήματα. Ο Αετος απογοήτευσε τον κοσμο που μαζέυεται αγωνιστικη με αγωνιστικη στο γηπεδο Σκριπερού. Και δεν ειναι ολοι Αηθανασιτες. Ειναι φιλαθλοι που ξερουν οτι η ομαδα μας προσφέρει πολυ καλό θέαμα. Δυστυχώς σημερα απέδειξαν οτι ολες οι ομάδες εχουν και τις ασχημες μερες τους.
Καλυτεροι στο σημερινο αγωνιστικό "ναυάγιο" του Αετού ο Λουκανάρης που εκανε οτι μπορουσε και ηταν ο μονος που πιστευε οτι ο Αετός μπορει να πάρει κατι απο το ματς και ο Ντέντες που παλεψε καθε φάση.