Αναζήτηση

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0-0

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0-0

ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ


Σε μια δίκαιη ισοπαλια σ ενα κατα τα άλλα ανοστο ματς εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ του πρωτοπόρου Κρόνου Αργυραδων και του τεταρτου της βαθμολογιας Αετου Αγιου Αθανασίου που εγινε σήμερα στο γηπεδο του Περιβολίου. Οι "Ολλανδοί" του Γιαννη Αυλωνίτη κατεβηκαν σημερα στον αγωνιστικο χώρο για τη νικη που θα τους εδραιωσει στην πρωτη τετράδα του πρωταθλήματος. Απ την άλλη ο Κρονος σε περιπτωση νικης θα παρεμενε στην κορυφη του πρωταθλήματος. Το τελικο αποτέλεσμα αφησε και τις δυο ομάδες ικανοποιημενες για το βαθμο, τον μεν Κρόνο γιατι επαιζε με 10 παικτες για μεγαλο διαστημα, τον δε Αετό γιατι κατορθωσε να φυγει αλώβητος απο μια δυσκολη εδρα.
Το πρωτο ημιχρονο η ομάδα των Αργυραδων πιεσε τον Αετο, επαιξε ποδοσφαιρο κατοχης, αλλα αρκεστηκε σε μια ανούσια υπεροχή που σταματούσε στην άμυνα, καποια σουτ που δεν ανησυχησαν τον Ρέγγη, και σε καποια κορνερ που δεν εκμεταλευτηκαν οι παικτες της. Οι πορτοκαλί προσπαθούσαν να βγουν σε αντεπιθεσεις αλλα μονο σε μια περιπτωση ο Μεσσας ανησυχησε τον γκολκιπερ του Κρόνου.
Στο δευτερο ημίχρονο ο αγωνας ειχε την ιδια εικόνα μεχρι τη στιγμη που ο Κρονος εμεινε με 10 παίκτες λογω αποβολης με δευτερη κιτρινη καρτα. Απο 'κεινο το σημείο και μετα, ο Αετος πιεσε και αρχισε να απειλει πιο εντονα την αμυνα του Κρονου. Ο Κρόνος περιοριστηκε σε πιο παθητικό ρολο και ο Αετος εχασε μια πολλη καλή ευκαιρια να αποδράσει με το τριποντο με τον Μίκλι αλλα ο τερματοφυλακας των Αργυράδων εδιωξε με εκτίναξη την μπαλα απο το αριστερο του "Γ". Ο Κρονος απεδειξε οτι και με 10 είναι επικινδυνος και σε μια αντεπιθεση το σουτ του παικτη του, τρανταξε το οριζόντιο δοκαρι του Ρέγγη.
Ο Αετος συνεχισε να δημιουργει φασεις αλλα σε τρεις περιπτώσεις τα τετ-α-τετ του Μεσσα (2) και του Τσιλιμπάρη σταμάτησαν ως οφσαιντ. Ενα σουτ του Κορωνάκη και ενα του Μέσσα εφυγαν ψηλά αουτ. Στην τελευταία καλη φαση του Αγώνα ο Ντρίζι εκανε επέλαση, τρυπησε την αμυνα του Κρονου αλλα κοπηκε με φάουλ μισο μετρο περιπου εξω απ την περιοχή. Στην "κομπινα" που έκαναν οι παικτες του Αη-Θανάση η μπάλα βρήκε στο τειχος και απομακρυνθηκε απο την αμυνα.
Τελικό σκορ 0-0 και διακοπη 21 ημερών για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κέρκυρας.
Επόμενη αγωνιστικη και τελευταία του πρώτου γυρου ο Αετός υποδέχεται τον Ατρόμητο Αφρας στο γηπεδο Σκριπερού την Κυριακή 09-01-2011.




Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Καλλιτεχνικος σύλλογος, Αγιου Αθανασίου, Οι αθλητές και οι προπονητές του Αετού καθώς και το διοικητικό συμβουλιο, σας ευχεται να περάσετε καλα Χριστούγεννα και να έχετε ενα χαρούμενο και ευτυχισμένο 2011.