Αναζήτηση

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ 2-3


ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ 2-3

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ...

Σ' ένα ντερμπυ, ανεξαρτητου εδρας, το αποτελεσμα δεν ειναι ευκολο να το προβλεψεις. Αλλα σιγουρα αν το αποτελεσμα ειναι αρνητικό, οπως ηταν για τους "Ολλανδούς" την Κυριακή, σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να μενουμε κολλημένοι στο τι συνεβή, αλλα να κοιταξουμε την επομενη μέρα. Όπως λέει και ο τιτλος του σημερινου άρθρου: ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !!
Το σημερινο ματς ειχε δυο χαρακτηριστικα. το πρωτο ήταν οτι αγωνιζόταν ο τριτος Ποσειδων με τον τεταρτο Αετό. Αυτο εδινε και το χαρακτηρα του ντέρμπυ στον αγώνα. το αλλο χαρακτηριστικό ηταν το άγνωστο. Δυο ομαδες που δεν εχουν βρεθει ποτε αντιμέτωπες στο παρελθον, και που μονο τα αποτελεσματα των δυο όμαδων στα τελευταία ματς οδηγούσαν στο συμπερασμα οτι θα δουμε ενα πολυ ωραιο ματς με αβεβαιη εξέλιξη.
Ο Αη-Θανάσης μπηκε φουριοζος και προλαβε να κανει δυο καλες ευκαιριες στο 3' και στο 5'. Ομως ο Ποσειδωνας προηγήθηκε με γκολ του Μοναστηριώτη στο 8' με απευθείας εκτελεση φαουλ. Στο 23' ο ίδιος παικτης εκανε το 0-2 και εφερε τον Αετο σε δυσκολη θεση. Ο Αετός πιεσε και στο 35΄ ο Κορωνάκης μείωσε σε 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πορτοκαλί πιεσαν για την ισοφαριση η οποια ήρθε στο 50' με τον Μέσσα με απ'ευθείας εκτέλεση φαουλ. Πριν κοπασουν οι πανηγυρισμοί για την ισοφαριση, ο Ποσειδωνας Βιταλαδων βγηκε στο προσκήνιο και μετα απο φαση στα καρέ του Ρέγγη πετυχε το 2-3 στο 54'. Απο κει και περα το παιχνιδι εξελίχθηκε με τους παιχτες του γηπεδούχου να πιεζουν για την ισοφάριση και αυτους του Ποσειδωνα να αμύνονται και να βγαίνουν σε ξαφνικές αντεπιθεσεις για να πετυχουν ενα τεταρτο γκολ και να κλειδώσουν τη νικη. Τελικα τιποτα απο ολα αύτα δε συνεβη, ο Αετός εφυγε απο το γηπεδο ηττημένος παραμενοντας στην τεταρτη θεση, 4 βαθμους απο τον πρωτοπορο Κρονο. Ο Κρόνος ο οποιος ηττηθηκε και αυτος, πλεον εχει συγκατοικο στην κορυφη το σημερινο νικητή Ποσειδωνα Βιταλαδων. (τουλαχιστον μεχρι την Τετάρτη που αγωνιζεται ο δευτέρος με 2 βαθμους διαφορα Ατρομητος Στρογγυλης και που σε περιπτωση νικης περνάει αυτος επικεφαλής στη βαθμολογία.)