Αναζήτηση

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

AEΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2-1







AEΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2-1

"ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ"

Ισως να ακούγεται βαρετο ή αστείο αλλα η ομάδα μας δημιουργεί παραδόσεις που δεν σπανε ευκολα. Μια απ' αυτές ειναι η εμφάνιση που φοράμε. Δεν υπάρχουν πολλές ομαδες να εχουν βρεθεί αντιμετωπες με τον Αετό και να φορανε πορτοκαλι αλλα απο το 2006 όποτε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε τη δευτερη καταπράσινη εμφάνισή μας, οι αντίπαλοι έφυγαν παντα με σκυμμενο κεφαλι απο τον αγωνιστικό χώρο.
Ετσι και σήμερα λοιπον, ο Αετος ως γηπεδούχο σωματείο υποχρεωθηκε να φορεσει τα πρασινα και φρόντισε να διατηρήσει την παραδοση. Ο αγωνας ξεκινησε με τον Αετό να θελει να παρει τον ελεγχο του αγώνα απο την αρχη. Πίεσε για το γκολ αλλα κοντρα στη ροή του παιχνιδιου, ο Μεγας Αλεξανδρος κατορθωσε να προηγηθεί με σουτ απο το υψος της περιοχης στο15'.
Λες και καποιος να εκανε ηλεκτροσοκ στους παίκτες του Αετου, με την σεντρα βγηκαν στην επιθεση απο αριστερά με τον Μέσσα ο οποιος αφου πλαγιοκόπησε την αμυνα του Μεγα Αλεξανδρου εβγαλε παραλληλη προς την εστια συρτη πασα δινοντας την ευκαιρια στον Κορωνακη που εγινε αποδέκτης της μπάλας να κεραυνοβολήσει τον γκολκιπερ του Μεγα Αλεξανδρου και να ισοφαρισει αμεσα το σκορ στο 16'. Απο εκείνο το σημειο και μετα το ματς εγινε δυνατό αλλά οχι αντιαθλητικό με τις δυο ομαδες να προσπαθουν να δημιουργησουν ευκαιρίες αλλα την μπαλα να κινειται κυρίως στο χώρο του κεντρου.

Στο δευτερο ημίχρονο ο Αετος επέβαλε πλήρως το ρυθμο του και αρχισε να γινεται ιδιαίτερα απειλητικος με τους Μέσσα και Μίκλι. Η μπαλα αρχισε να κινειται καλύτερα στο χωρο του κέντρου. Οι πρώτες απειλητικες επισκεψεις στα καρε του Μεγα Αλέξανδρου δεν αργησαν να φάνουν. Μεγαλυτερη όλων το χαμένο τετ α τετ του Μεσσα και ενα σουτ του Μικλι. Και στις 2 περιπτώσεις ο τερματοφυλακας εσωσε την ομαδα του.
Το παιχνιδι βρισκοταν στο 74' , τοτε ο Ρόυ Μεσσας αφου δεχθηκε την μπάλα απο το κεντρο, μπήκε απο αριστερα στην περιοχή και αυτη τη φορα δεν αφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκιπερ του Μεγα Αλέξανδρου. Έναν εξαιρετικο τερματοφύλακα χαρις τον οποιο ο Μεγας Αλεξανδρος εμεινε να κυνηγαει το σκορ μεχρι το 90' αφου έσωσε την ομαδα του σε πλασε του Γουλή 77', κεφαλιά του Παπαδάτου στο 81' και σουτ του Μέσσα στο 83'.

Τελικό σκορ 2-1 και εδραίωση στην τεταρτη θέση για τον Αετό.