Αναζήτηση

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ 4-2






ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ 4-2
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


6 ΓΚΟΛ, 4 ΔΟΚΑΡΙΑ, ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... Η' ΑΠΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.




Δύο ιστορικές ομαδες της Κέρκυρας εδειξαν σήμερα πως παιζεται το ποδόσφαιρο. Τι σημαίνει αγωνια, ενταση, εναλλαγή συναισθημάτων και ευγενης άμιλλα και μαλιστα σε σημαντικό ματς και για τους δύο. Ο Αετος ειχε την πρωτοβουλία απο το πρωτο λεπτο και έδειξε τις αγριες διαθέσεις του απο το πρώτο 5λεπτο αφου κατάφερε να πετυχει 2 γκολ στο 2' με τον Τσιλιμπάρη και στο 5' με τον Ρόυ Μεσσα. Το 2-0 φαίνεται να ξύπνησε τους τυπικα φιλοξενούμενους που μείωσαν σε 2-1 με τον Μ. Νινο στο 15'. Ματαια ο προπονητής του Αετου Γ.Αυλωνιτης προσπαθούσε να αφυπνισει την ομαδα του αφου μετα το 2-0 χαλαρωσαν αποτομα οι παικτες του, και σαν να μην έφτανε το 2-1, ηρθε και η ισοφάριση στο 26' να ξαναφερει το ματς στα ισια και να δωσει άλλη τροπη στην εικονα του αγώνα. Τότε ηταν που ξυπνησαν οι παικτες του Αετού και στο 33΄πετυχαν το τριτο τους γκολ με τον Ντρίζι. Ετσι έληξε και το πρωτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλη διαθεση απο πλευρας Αετου να πετύχει ενα τεταρτο γκολ και να κλειδωσει τη νίκη. Η ομάδα εδειξε χαρακτήρα, εκμεταλευτηκε τα λάθη και τα αμυντικα κενά του αντιπάλου και εκανε πολλες φασεις μπροστα στα καρε του Αστερα να πετυχει και αλλα γκολ. χαρακτηριστικο ειναι οτι στο διαστημα 50-75 η ομαδα ειχε 3 σουτ στο οριζόντιο (!) δοκάρι (Βιτουλαδιτης, Κορωνακης και Μεσσας) και 2 κλασσικα τετ-α-τετ (Κορωνακης, Μικλι) . Αυτη τη φορα ο νομος του ποδοσφαιρου δεν ισχυσε και ετσι δεν μετουσιώθηκε σε γκολ η μια και μοναδική φαση που εκαναν οι Λιαπαδες σ'αυτο το διαστημα. Στο 76' ο κορωνακης πετυχε το τέταρτο γκολ του Αετου και ουσιαστικα εδωσε πρωορο τελος στον αγώνα. Φυσικα αυτη τη φορα οι παικτες του Αετου δεν έδωσαν δικαιωμα στον Αστερα να πιστεψει οτι μπορει να γινει οτι και στο πρώτο ημιχρονο. Παντως και οι αξιοι συγχαρητηριων παικτες του Αστερα Λιαπάδων δεν παρατησαν τον αγωνα. Καθε αλλο μαλιστα. Απο το 80' μεχρι το 90' ανάγκασαν τον Ρέγγη να κανει δυο καταπληκτικές αποκρουσεις ενω στο μοναδικο σουτ που δεν καταφερε να φτασει στην μπαλα, αυτη βρηκε το καθετο δοκαρι. Έτσι το ντερμπυ εβγαλε νικητή τον Αετο με 4-2 και με πολυ καλη εμφανιση.

Δεν μπορω να ξεχωρίσω καλυτερους. Ηταν ολοι άριστοι στο ρόλο τους.
Πολυ καλα δουλεμενο το σύνολο του Γιαννη Αυλωνιτη δειχνει να βρισκει τα πατηματα του στην κατηγορια. 3η Σερι νικη και 13 βαθμοι για τον Αετό Αγιου Αθανασίου.



ΤΕΤΑΡΤΗ 10-11-2010 ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0-1

ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0-1

ΑΝ ΤΟ ΣΚΡΙΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ... (ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!)

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-11-2010 ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ... ΣΑΝ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ...

ΚΥΡΙΑΚΗ 31ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2-1

ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2-1

ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ 90'