Αναζήτηση

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

"ΡΟΠΑΛΙΑ..... ΣΤΟ 75ο", ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΔΕΚΑ - ΑΕΤΟΣ 1-0

"ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΜΗΝΕΣ"
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΔΕΚΑ - ΑΕΤΟΣ 1-0

Μετά από 1,5 χρόνο περίπου, ο Αετός γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Κ, από τον Ηρακλή Αγ. Δέκα, με σκορ 1-0. Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη επιτυχία, για τον Ηρακλή, ο οποίος κατάφερε να κάνει τρεις φάσεις στο 2ο ημίχρονο και να κάνει γκόλ, αντίθετα ο Αετός , έχοντας 2 δοκάρια, έχοντας γκολ οφσάιντ (ελέγχεται ο επόπτης στη φάση αυτή) και μη μπορώντας να στείλουν οι επιθετικοί του, μια φορά στα δίχτυα τη μπάλα, γνώρισε απροσδόκητα την ήττα.




















Στο 1ο ημίχρονο ο Αετός έχοντας φλύαρη υπεροχή, προσπαθούσε είτε με το Μέσσα, είτε με το Ντρίζι, από τα άκρα να επιτεθεί(και οι δύο ήταν σε πολύ κακή μέρα), με κάθετες μπαλιές από το κέντρο, που όμως δεν τα κατάφεραν. Στο 10΄ ο Βιτουλαδίτης από πλάγια θέση,σημάδεψε το δοκάρι. Στο 25' ο Γουλής εκτελει φάουλ από έξω δεξιά, ο Συναδινός πετάγεται και σημειώνει γκολ με το κεφάλι, το οποίο ακυρώνεται ως οφσάιντ από τον επόπτη( το βίντεο αν και από πλάγια λήψη δεν τον δικαιώνει). Ο Ηρακλής σε όλο το 1ο ημίχρονο είχε ένα σουτ πάνω από τα δοκαρια του Ρέγγη.
Στο 2ο ημίχρονο, ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και πίεσε, αποκορύφωμα στο 50', ο Ανυφαντής να βρεθεί σε θέση βολής, μόνος με τον Ρέγγη και προσπαθώντας να τον κρεμάσει, πέρασε η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Φτάνουμε στο 65', όπου ο Κορωνάκης με κάθετη μπαλιά, βρίσκει τον Συναδινό, εκείνος αντί να πλασάρει σε πρώτο χρόνο, περνάει όποιον βρίσκει και από πλάγια θέση βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Γουλής πραγματοποιεί γυριστό σουτ, η μπάλα κοντράρει και κόρνερ.




















Η πίεση αυτή συνεχίστηκε από τον Αετό, μέχρι το 75', όπου γίνεται ένα γέμισμα στην περιοχή του Ρέγγη, πάει στην μπάλα ο Ντρίζι, την στοπάρει με το στήθος για να την γυρίσει στο Ρέγγη, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, πάει πίσω από τον Ρέγγη, όπου ο επερχόμενος Χονδρογιάννης βάζει το πιο εύκολο γκολ της ζωής του. Στο επόμενο 15λεπτο ο Αετός πίεσε ασφυκτικά , όμως οι κακές επιλογές και η αμυντική διάταξη του Ηρακλή, δεν επέτρεψαν την επίτευξη της ισοφάρισης.



















Ο Αρμένης και ο Χανδρινός ήταν αυτοί που στάθηκαν καλύτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Ρέγγης, Χανδρινός, Αρμένης , Συναδινός, Ντέντες (Μιχαλάς 60'), Γουλής, Κορωνάκης, Λουκανάρης, Μέσσας, Ντρίζι, Βιτουλαδίτης.

ΣΧΟΛΙΟ: Η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα, ώστε να μπορεί να αποδίδει σε επίπεδο
α' κατηγορίας και να ξεμπλοκάρει από το επιθετικό πρόβλημα που φαίνεται πως έχει. Σίγουρα είναι φανερό πως οι απώλειες του καλοκαιριού έχουν στοιχίσει, καθώς δεν αναπληρώθηκαν. Στο υπάρχον ρόστερ μπορούν κάποιοι να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στο επιθετικό κομμάτι και η διοίκηση να δει αν μπορεί να αρπάξει κάτι κατά την περίοδο των μεταγραφών.

VIDEO: (ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ???) http://www.youtube.com/watch?v=Jd5QVGpK2Yc