Αναζήτηση

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΑΕΤΟΣ - ΒΕΛΟΣ 1-1, "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ, ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΤΡΕΣ, ΟΙ ΑΕΤΟΙ"







ΑΕΤΟΣ - ΒΕΛΟΣ 1-1

"ΗΡΩΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ"

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, τα παπαγαλάκια, έλεγαν , πως ο Αετός θα δώσει τον αγώνα, θα στήσει το ματς, για να πάρουν αβαντάζ, το Βέλος έναντι του Κένταυρου. Από την πόλη έως το Λιβάδι και το Διάπλο, ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ.....
ότι γελάστηκαν!!! Η αξιοπρέπεια και οι κόποι μιας χρονιάς, δεν χαρίζονται σε κανένα, για αυτό το λόγο, επειδή έχουμε ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, που δεν μασάει, είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!! Όλοι ήταν υπέροχοι, όμως σήμερα, πρέπει να πούμε μια κουβέντα παραπάνω για το Ρέγγη, ο οποίος χρώσαταγε κάτι από το φιλικό του Καλοκαιριού, " τις δύο αποκρούσεις στις δύο γωνίες, να τις βάλουν στο βίντεο για να τις θυμούνται όλοι"!!!







Ο αγώνας ξεκίνησε νευρικά και από τις δύο μεριές και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, ότι θα είναι αμφίροπος. Ο Αετός προσπαθούσε, στο γνωστό πλαγιοκόπισμα, είτε από αριστερά, είτε από δεξιά, να βρει κενό, ώστε να σκοράρει. Στον αντίποδα, το Βέλος με μακρινές μπαλιές, προσπαθώντας να βρει το Μηλιώτη. Έτσι περάσε το 30λεπτο, ώσπου, στο 36', σε μια διεκδίκηση στο κέντρο, ο Μηλιώτης με τον Κορωνάκη, αντάλλαξαν κουβέντες, ο διαιτητής "άκουσε", μόνο τον Κορωνάκη και κόκκινη κάρτα.
Δικαιολογημένη μεν , όμως έπρεπε να αποβάλλει και τον Μηλιώτη. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Καρδακάρης, κάνει φάουλ, έξω από την περιοχή, αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Χαγιάννης Γερ.Κάνει το σουτ, η μπάλα σκάει στην περιοχή, ασυνενοησία μεταξύ Ρέγγη και Δολιανίτη, η μπάλα χτυπάει στο Δολιανίτη, αλλάζει πορεία και γίνεται το 0-1, στο 41'.






Ξεκινώντας το 2ο ημίχρονο, όλοι ήταν σίγουροι, ότι ο Αετός θα μπεί πιο δυνάτα, για να γυρίσει το απότελεσμα. Έτσι και έγινε. Ο Μιχαλάς μπήκε αλλαγή στη θέση του Δολιανίτη, ο Συναδίνος πέρασε στα χαφ και η ομάδα με την διάθεση που έδειξε σε αυτό το διάστημα, κέρδισε μια θέση στην Ιστορία και ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ. Όλοι σε αυτό το ημίχρονο έκαναν κατάθεση ψυχής και πότε ο Χανδρινός Σπ.,πότε ο Χανδρινός Γρ., ο Μίκλι, ο απίστευτος Χαλικιάς, ο Καρδακάρης που έσβησε στο 2ο ημίχρονο τον Χαγιάννη και όλα τα παιδιά, έπνιξαν το Βέλος στα καρέ του, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες, με το Χανδρινό και το Ντρίζι να ισοφαρίσουν. Στο 62' , ο Μίκλι , κινούμενος από δεξιά, βρίσκει σε κάθετη μπαλιά τον Χανδρινό Γρ., ο οποίος εκτελεί και στέλνει την μπάλα στο δεξί βάθος της εστίας του Μηλιώτη Θ. Ο Αετός προσπαθεί να πάρει πλέον την νίκη, όμως οι καθυστερήσεις από το Βέλος και κάποιες λανθασμενές αποφάσεις του διαιτητή, ισορροπούσαν το παιχνίδι. Το Βέλος μέχρι το τέλος , προσπαθούσε να κρατήσει την ισοπαλία και στο 77', σε μια διεκδίκηση μεταξύ Καρδακάρη και Γκουραμπάρδι, ο διαιτητής δείχνει 2η κίτρινη στον Καρδακάρη και μας αφήνει με εννιά παίκτες. Όμως το Βέλος δεν μπορεί να αντιδράσει. Κερδίζουν φάουλ, έξω από την περιοχή, ο Μπούρας το εκτελεί, η μπάλα παίρνει φάλτσο, σκάει στην μικρή περιοχη καιιιι ο Ρέγγης κάνει την απόκρουση της χρονιάς, σκορπίζοντας την απογοήτευση στου οπαδούς του Βέλους. Στο 83' ο Κοντογιώργης Γ.,δέχεται 2η κίτρινη και το Βέλος μένει με 10 παίκτες. Στο 89' ο Χανδρινός Γρ., κάνει σουτ έξω από την περιοχή και ο Μηλιώτης Θ., πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση στη γωνία. Ο Νοβάκος, που έχει περάσει αλλαγή στη θέση του Παπαδάτου, κάνει φάουλ, έξω από την περιοχή, είμαστε στο 92', ο Μπούρας εκτελεί, η μπάλα περνάει το τείχος σκάει στην αριστέρη γωνία και ο Ρέγγης, κρατάει την ισοπαλία, με εκπληκτική απόκρουση και το παιγνίδι λήγει.






ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Ρέγγης, Χανδρινός Σπ, Χανδρινός Γρ., Συναδινός , Παπαδάτος(Νοβάκος), Χαλικιάς(Γράψας), Καρδακάρης, Κορωνάκης, Μίκλι, Ντρίζι, Δολιανίτης(Μιχαλάς)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΛΙΩΤΩΝ 12:00μ.μ. ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ

ΑΕΤΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤ. 5-1, "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ"

ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ 5-1

"ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΞΑΝΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ"