Αναζήτηση

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΝΙΚΗ ΜΙΣΟ..... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΑΕΤΟΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2-1!!


ΑΕΤΟΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2-1

Το 2005, μια ομάδα ανθρώπων, αποφάσισε την επανίδρυση του ΑΕΤΟΥ. Με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ξαναγωνιστεί, σε τοπικά πρωταθλήματα, ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αντίπαλο τον Κένταυρο Αρίλλα. Τότε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ήττα ήταν βαριά.....

Σήμερα πέντε χρόνια μετά, η ομάδα έχει ωριμάσει αγωνιστικά και πρωταγωνιστεί. Αετός και Αρίλλας μάχονται από την αρχή για τον τίτλο του πρωταθλητή.....γι αυτό και το σημερινό παιχνίδι ήταν κρίσιμο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και μάλλον εκ του σημερινού αποτελέσματος, ο Αετός κλείνει το μάτι στην ΚΟΥΠΑ του πρωταθλητή!!
















Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του!! Γκολ, ευκαιρίες, δοκάρι, αποβολές και φίλαθλο πνεύμα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο πρώτο 15λεπτο ο Αετός μπήκε πιο δυνατά και πίεζε τον αντίπαλο, για να πετύχει ένα γρήγορο γκόλ. Οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς στο 22' όταν ο Χανδρινός Γρ. σε μια κάθετη μπαλια, βρέθηκε πλάγια αριστερά, μπήκε στην περιοχή, πλασάροντας υποδειγματικά τον τερματοφύλακα του Κένταυρού, κάνοντας το 1-0. Η πίεση συνεχίστηκε και ο Αετός θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ, αλλά πότε η δυστοκία των παικτών του Αετού, πότε οι εκπληκτικές αποκρούσεις του Αυλωνιτή Κ., κράτησαν το σκορ στο 1-0. Στο 42' οι φιλοξενούμενοι, ζήτησαν πέναλντι σε φάση διαρκείας, αλλά η φάση διακόπηκε ως οφσάιντ.



















Στο 2ο ημίχρονο ο Αρίλλας ισορρόπησε και έχασε την πρώτη του σημαντική ευκαιρία στο 52' όταν ο Μουζακίτης Αγγ., έκανε σέντρα-σουτ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ρέγγη. Στο 57' ο Αρίλλας σε μια στημένη φάση, ο Αργυρός παίρνει την κεφαλιά, ο Ρέγγης προσπαθεί να μπλοκάρει, χάνει την μπάλα πιεζόμενος στην μικρή περιοχή
(εκεί υπάρχει φάουλ με βάση το βίντεο) και από κοντινή θέση , ο Γουδέλης κάνει το 1-1. Στο 60' ο διαιτητής απέβαλε το Ντάτσι, με απευθείας κόκκινη, λόγω τάκλιν από πίσω με τα δύο πόδια. Από εκεί το γήπεδο κατηφόρισε προς το τέρμα του Αρίλλα, αλλά οι παίκτες του Αετού δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά μια επιθετική προσπάθεια. Εκεί φάνηκε ότι και ο Αριλλάς θα αγωνιζόνταν μόνο για την ισοπαλία, στο υπόλοιπο που έμενε. Όμως ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ του ΑΕΤΟΥ, έδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα και έδειξαν ότι θα επιδιώξουν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο 90' και έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Αυλωνίτη, ο Μέσσας υποδέχθηκε τη μπάλα με το στήθος και με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έγραψε το 2-1 και έστειλε τον Αετό, στο +5, από την Όστρια και τον Αρίλλα στην 3η θέση πλέον της βαθμολογίας. Στο 91' ο Ρέγγης αντίκρυσε τη κόκκινη κάρτα επείδη κλώτσησε την μπάλα για καθυστέρηση.

Πρέπει να σημειώσουμε τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου καθώς ότι και μετά το τέλος του αγώνα, οι αντίπαλοι παίκτες αποχώρησαν σε κλίμα εγκάρδιο και φιλικό, δείχνοντας το επίπεδο και των δύο σωματείων.

Καλύτεροι οι: Καρδακάρης, Μιχαλάς, Παπαδάτος, Χανδρινός Γρ.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΕΤΟΥ: Ρέγγης, Χανδρινός Σπ., Παπαδάτος, Μιχαλάς, Καρδακάρης, Ντρίζι, Μίκλι (91' Αυλωνίτης), Κορωνάκης, Συναδινός, Χανδρινός Γρ., Μέσσας

VIDEO ΑΓΩΝΑ:
ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΑΡΙΛΛΑΣ 2-1 (Στο YOUTUBE)