Αναζήτηση

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ - ΑΕΤΟΣ 2-3, "ΜΑΤΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ!!!)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ - ΑΕΤΟΣ 2-3

Όρθιος έμεινε ο Αετός, στο γήπεδο των Νυμφών, κόντρα στον Ηρακλή και κόντρα στην παράδοση, που τον ήθελε να μην κερδίζει ποτέ εκεί. Οι παίκτες του Αετού, παίζοντας με πάθος στο β' ημίχρονο, κατάφεραν να κερδίσουν, τον μαχητικό και σκληροτράχηλο Ηρακλή Σφακερών με σκόρ 2-3, διατηρώντας τη διαφορά στο +3, από το δεύτερο Αρίλλα, που τον αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική.





















Ο Αετός ξεκίνησε μέτρια και ο Ηρακλής πίεζε. Από το 20' και μετά οι παίκτες του Αετού, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ηρακλής ευτύχησε να προηγηθεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλι στο 37'. Ο Αετός εχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 42', όταν μετά από παράλληλη μπαλιά του Νοβάκου, ούτε ο Δολιανιτής, ούτε ο Μίκλι μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα, σε κενό τέρμα.





















Στο 2ο' ημίχρονο και με την προσθήκη του Μιχαλά, ο Αετός έγινε ουσιαστικότερος, δέχθηκε ένα γκόλ, το οποίο ακυρώθηκε ορθώς , από τον διαιτητή και ευτύχησε να ανατρέψει το ματς στο δίλεπτο 49'-51'. Στο 49' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κορωνάκη η μπάλα, ξεγέλασε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και κατέληξε στην γωνία της εστίας του Ηρακλή. Στο 51' σε εκτέλεση κόρνερ, ο Παπαδάτος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και πέτυχε γκολ, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Ο Ηρακλής δεν τα παράτησε, πίεσε και έκλεισε τον Αετό στα καρέ του. Αποτέλεσμα της πίεσης ήταν να ισοφαρίσει σε 2-2 ο Μεσημέρης έπειτα από κόρνερ.

Ο Αετός όμως που ήθελε το τρίποντο περισσότερο δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, με το Νοβάκο και το Χανδρινό Γρ. και πίεσε για το τρίτο γκολ. Η λύτρωση ήρθε στο 85', όταν από σέντρα του Συναδινόυ και τραγικό λάθος της άμυνας του Ηρακλή, ο Κορωνάκης εκτέλεσε, τον Κοντογιώργη από κοντά γράφοντας το τελικό 2-3 .


















Καλύτεροι οι: Κορωνάκης, Παπαδάτος, Χανδρινός Γρ.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Ρέγγης, Παπαδάτος, Συναδινός, Νοβάκος, Καρδακάρης, Ντρίζι, Κορωνάκης, Χανδρινός Γρ., Χανδρινός Σπ., Μίκλι (Χαλικιάς 89') , Δολιανίτης (Μιχαλάς 46')




Γ.Ε.Θ. - ΑΕΤΟΣ 1-3