Αναζήτηση

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

υ

ΑΕΤΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2-2

Σε ένα γήπεδο-λίμνη, όπως ήταν το γήπεδο του Σκριπερού, σήμερα με κρύο και αέρα, οι δύο ομάδες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, παίζοντας κυρίως στο 2ο ημίχρονο κάλο ποδόσφαιρο. Το τοπικό ντέρμπι εξελίχθηκε σε ένα ματς δυνατό με φάσεις και φάνηκε ότι το τέλος δεν θα είναι προδιαγεγραμένο από την αρχή. Στο πρώτο ημίωρο ο Αετός είχε μεν ελαφρά υπεροχή , όμως πότε η αμυντική λειτουργία πάνω στον Μίκλι , πότε οι πολλές μπαλιές που έπαιρνε ο Γκόρντον, στο κέντρο, δυσκόλευαν απίστευτα την ομάδα. Στο 31' σε μια φάση διαρκείας ο Χανδρινός Σπ. σούταρε έξω από την περιοχή, ο Τσουκαλάς απόκρουσε ασθενώς και ο Κορωνάκης που καιροφυλακτούσε, έκανε το 1-0, με κοντινή κεφαλιά. Η έλλειψη συγκέντρωσης σε μια-δυο φάσεις για γκολ για τον Αετό , έστειλαν το ματς στο ημίχρονο με 1-0.






Όλοι περιμέναν ανάλογη συνέχεια, όμως στο 48' και ενώ εκτελούν πλάγιο οι παίκτες του Αετού, γίνονται απανωτά λάθη στην άμυνα του Αετού, ο Φακιολάς Στ. πιάνει μονοκόματο σουτ και κάνει το 1-1. Ο Αετός σαφώς μπλοκαρισμένος και χωρίς το μυαλό του α' ημιχρόνου, συνεχίζει να πέφτει σε λάθη. Στο 62' μια βαθιά μπαλιά, που σε φυσιολογικές συνθήκες θα την είχε καθαρίσει η άμυνα του Αετού, ούτε ο Συναδινός!!, ούτε ο Παπαδάτος!!, κατάφεραν να την διώξουν και ο Βασιλάκης Σπ. την κλέβει και κρεμάει τον Ρέγγη, κάνοντας το 1-2. Μετά αυτή την έκβαση ο Αετός ξεκίνησε ένα μπαράζ ευκαιριών, όμως ούτε ο Βιτουλαδίτης, ούτε ο Μίκλι, μπόρεσαν να σπρώξουν από το μισό μέτρο τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 70' ο Γράψας σε τετ α τετ από θέση πλάγια αριστερά , αποτυγχάνει και στο 78' σε φάση διαρκείας, ο Μίκλι, χώνεται στην περιοχή, ανατρέπεται και πέναλντι!! Ο Κορωνάκης αναλαμβάνει την εκτέλεση στέλνει το Τσουκαλά στην άλλη γωνία και κάνει το 2-2. Ο Αετός προσπάθησε στα υπόλοιπα λεπτά, να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα κατάφερε. Καλύτεροι του Αετού: Κορωνάκης (10 γκολ φέτος), Μίκλι, Γράψας.

Έπαιξαν: Ρέγγης, Χανδρινός Σπ., Παπαδάτος, Συναδινός, Βιτουλαδίτης, Χαλικιάς, Ντέντες, Κορωνάκης , Γράψας, Δολιανίτης( Κωστελέτος Σπ.), Μίκλι.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!