Αναζήτηση

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-"ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ "

Γ.Ε.ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ-ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2-2


Παρότι αιφνιδιαστήκαμε και χάναμε 2-0, στο 2ο ημίχρονο με δύο γκολ, ένα ο Δελής (γεννημένος το 1998, πρέπει να είναι ο μικρότερος που σκοράρει σε παιδικό) και ένα πανέμορφο γκολ του Τσιλιμπάρη, ισοφαρίσαμε. Το αξιοσημείωτο είναι οι πολλές ευκαιρίες που χάσαμε και πρέπει ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Γ.Ε.Θ. , να διορθωθούν κάποια πράγματα.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ:

"ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΗΤΟΣ" ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ-ΑΕΤΟΣ 2-4


"ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ & ΑΗΤΗΤΟΣ"

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ-ΑΕΤΟΣ 2-4

Μερικοί ποδοσφαιριστές, δεν συμβιβάζονται με την ήττα, ούτε καν με την ισοπαλία, έτσι λοιπόν, το πείσμα και η διάθεση του Κορωνάκη, "τραβηξε" τον ΑΕΤΟ που παρολίγο να πνιγεί στο "Ρέμα" του ΠΟΤΑΜΟΥ, πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε σε νίκη τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στην καλυτερή τους μέρα.


Η ομάδα έχοντας δύο βασικές ελλείψεις ( Συναδινό και Μαυρόπουλο), μπήκε δυνατά στον αγώνα και ελέγχοντας το κέντρο (έπαιξε και ο Γράψας για πρώτη φορά φέτος , δείχνοντας ότι τον χρειάζεται η ομάδα), ευτύχησε στο 12', με απευθείας κόρνερ του Κορωνάκη και τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Κατσακιώρη, να γίνει το 0-1.

Στο 15' ο Ντρίζι από δεξιά ,κάνει την σέντρα και ο Κορωνάκης με κεφαλιά κάνει το 0-2. Στο 35' ο Ρέγγης κάνει μεγάλη απόκρουση σε τετ α τετ. Όλοι πίστεψαν ότι ο αγώνας τελείωσε, αλλά λίγο η φλυαρία του ΑΕΤΟΥ, που μπορούσε με τον Κορωνάκη και τον Χανδρινό Σπ., να βάλει τουλάχιστον 2 γκόλ ακόμα, λίγο η τύχη του Ποταμού, έφεραν το ματς στο 1-2 στο 45', όταν για άλλη μια φορά η άμυνα του ΑΕΤΟΥ κοιμήθηκε.
















Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με κακούς οιωνούς για τον Αετό , όταν με εκτεθειμένο τον Ρέγγη, ο Κεραυνός έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες, να ισοφαρίσει. Σε εκείνο το σημείο μπήκε ο Μιχαλάς στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Χαλικιά, σφίγγοντας περισσότερο τον χώρο της άμυνας.


Στο 72' και ενώ όλα έδειχναν φινάλε "θρίλερ", ο Ντρίζι βρέθηκε στην γωνία δεξιά της μεγάλης περιοχής, δοκιμάζει σέντρα, παίρνει η μπάλα ύψος και με την τροχιά που είχε καρφώνεται στο βάθος της εστίας του Ποταμού, εκθέτοντας για άλλη μια φορά τον Κατσακιώρη. Ο Ρέγγης στο 75' με υπερένταση αποκρούει κυριολεκτικά στο Γ της εστίας , σίγουρο γκόλ. Στο 80' φάουλ από δεξιά, εκτελεί ο Γράψας, βρίσκει αφύλακτο τον Χανδρινό Γρ., ο οποίος κάνει το 1-4 και έκει τελειώνει το ματς. Ο Ποταμός το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει στο 89', μετά από λάθος της άμυνας του ΑΕΤΟΥ.

Διακριθέντες από τους παίκτες του ΑΕΤΟΥ: Κορωνάκης, Χανδρινός Σπ., Ρέγγης, Ντρίζι.


ΕΠΑΙΞΑΝ: ΡΕΓΓΗΣ, ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΣΠ., ΝΟΒΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ, ΜΙΚΛΙ (ΜΙΚΛΙ ΣΠΡ.), ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ, ΓΡΑΨΑΣ (ΓΙΑΛΟΨΟΣ), ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΓΡ., ΧΑΛΙΚΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΑΣ), ΝΤΡΙΖΙ

Η επανεμφάνιση του Μιχαλά και του Γράψα, δείχνει ότι βοηθάνε στο βαθμό που μπορούν και είναι χρήσιμα εργαλεία για κάθε προπονητή. Τους χρειαζόμαστε!!

Επόμενος σταθμός το ΒΕΛΟΣ ΒΕΛΟΝΑΔΩΝ, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 15.00 στους Καρουσάδες. Ματς-σταθμός, οπού θέλουμε όλα τα όπλα μας γεμάτα!! Μονόδρομος η νίκη.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ YOUTUBE: ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΠΟΤΑΜΟΣ 4-2 (2009)