Αναζήτηση

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΤΟΣ-ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ 1-1 "ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο ΑΕΤΟΣ"



ΑΕΤΟΣ-ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ 1-1
"ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο ΑΕΤΟΣ"......ΑΛΛΑ ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!


Η πρώτη θέση μέχρι σήμερα, "ζάλισε" φαίνεται κάποιους παίκτες, με αποτέλεσμα, ο ΑΕΤΟΣ να σκοντάψει και να πετάξει δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο του Σκριπερού. Παρόλο που ο Αετός προηγήθηκε στο 35'', (δεν είχε συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό), με τον Κορωνάκη, τα πράγματα κύλισαν αλλιώς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μετά το γκολ , κάτι ο τρόπος παιχνιδιού της Όστριας, κάτι ο εκνευρισμός παικτών του Αετού (αδικαιολόγητα), η ομάδα του Αετού, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Η Όστρια προσπαθούσε με βαθιές μπαλιές και ταμπουρωμένη πίσω, να βρει τη μισή ευκαιρία, για να ισοφαρίσει. Το καμπανάκι χτύπησε, όταν στο 25' η Όστρια, είχε δοκάρι, αλλά ο Αετός δεν αντέδρασε. Στο 32', κόρνερ για την Όστρια από αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους, φτάνει στο 2ο δοκάρι, ο Μαυρόπουλος χάνει το μαρκάρισμα του και ο παίκτης της Όστριας, κάνει με προβολή το 1-1. Παρά το τράνταγμα της ισοφάρισης, ο Αετός δεν αντέδρασε, η Όστρια, έχασε ευκαιρία με άλλο ένα δοκάρι και κάπως έτσι έληξε το ημίχρονο.


Δυστυχώς για αυτούς που ήρθαν , να παρακολουθήσουν τον αγώνα , διάλεξαν λάθος ημέρα, γιατί παρόλο που ο Αετός άρχισε να πιέζει περισσότερο και όσο πέρναγε η ώρα , να δημιουργεί προβλήματα στην Όστρια, το παιχνίδι συνέχισε να μην προσφέρει ούτε θέαμα, ούτε ουσία.

Ο Αετός εγκλώβιστηκε και κυρίως οι δύο πλάγιες πτέρυγες, ενώ επιθετικά, οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες. Σε δύο φάσεις όπου ο Μίκλι, μία δεν έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλντι, όπου ήταν εκεί ο Μαυρόπουλος και μία όπου αποκρούστηκε από τα σώματα των αμυντικών στο ύψος της μικρής περιοχής, ήταν και οι τελευταίες προσπάθειες, για κάτι καλύτερο.

Καλύτεροι: Κορωνάκης, Παπαδάτος, Συναδινός

ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Ρέγγης, Χανδρινός Σπ. , Χανδρινός Γρ., Συναδινός , Παπαδάτος, Μίκλι, Ντρίζι, Βιτουλαδίτης, Κορωνάκης , Μαυρόπουλος, Δολιανίτης ( Νοβάκος 52')

Σχόλιο: Με μία ισοπαλία δεν χάθηκε τίποτα, απλά πρέπει να δούμε το επόμενο ματς, με το Ποταμό, εκτός έδρας, την επόμενη Κυριακή και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν, ότι το καθαρό μυαλό σε ένα παιχνίδι, ίσως μετράει περισότερο από την αντοχή και την ταχύτητα, καθώς και απαράδεκτο από κάποιους, να ασχολούνται δέκα λεπτά και να γκρινιάζουν , για μια κακή πάσα........ενώ προήγησε 1-0!!!

"ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

ΜΠΑΡΑΖ ΠΠΚ 2010: ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ!

Μπράβο τους! Οι Έλληνες έδωσαν και την ψυχή τους και πήραν πανάξια πρόκριση για το Μουντιάλ μέσα στο Ντόνετσκ, επικρατώντας 1-0 με γκολ του Σαλπιγγίδη από κάθετη πάσα του Σαμαρά. Εμφάνιση αυτοθυσίας από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που δεν πτοήθηκε ούτε από τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου, ούτε από αυτούς των Μόρα και Πλιάτσικα που δεν μπορούσαν καλά καλά να τρέξουν στο τέλος. Το 100ο παιχνίδι του Ρεχάγκελ στον πάγκο δεν ήταν το τελευταίο, καθώς έπεται συνέχεια. Μουντιάλ, ερχόμαστε!