Αναζήτηση

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

"ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ" ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ME KEKTHMENH TAXYTHTA


ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ - ΑΕΤΟΣ 2-4

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα και επιβάλλοντας το ρυθμό του από την αρχή, ο ΑΕΤΟΣ, νίκησε στο τοπικό ντέρμπι τον Εθνικό Περουλάδων με 4-2, στο γήπεδο Αυλιωτών, παρουσία 200 θεατών.

Από το ξεκίνημα ο ΑΕΤΟΣ έδειξε τις "άγριες" διαθέσεις του, καθώς έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, κάτι το οποίο πέτυχε στο 18' , μετά από έξοχη κάθετη μπαλιά του Μίκλι, στον Χανδρινό Γρηγόρη, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά το Σμοϊλη και έβαλε το πρώτο του γκολ, με την ομάδα του ΑΕΤΟΥ (έχει πετύχει πολλά γκολ με την παιδική ομάδα).



















Στο 35' ο Χανδρινός Σπύρος (πρώτο του γκολ της σεζόν) εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πήγε με εξαιρετικό φάλτσο , στο πρώτο δοκάρι και πέρασε κάτω από τα πόδια των Δολιανίτη και Αυλωνίτη και κατέληξε στα δίχτυα του Σμοϊλη για το 0-2. Το ημίχρονο έληξε χωρίς να υπάρξει κάτι άλλο εξαιρετικό. Στο β' ημίχρονο, ο Εθνικός ξαναμπήκε στο παιχνίδι, με γκόλ που σημείωσε, στο 46', με γυριστή κεφαλιά ο Κανταρέλλης Νίκος (Μπαβίας).



Όμως ο ΑΕΤΟΣ αντέδρασε άμεσα και στο 48' πέτυχε το 1-3, με τον Κορωνάκη. Για ένα 20λεπτό μετά, ο ΑΕΤΟΣ είχε τον έλεγχο, είχε ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ, είχε δοκάρι με τον Κορωνάκη και έδειχνε να θέλει να τελειώσει τον αγώνα. Όλα αυτά μέχρι το πέναλντι που κέρδισε ο Εθνικός και εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργάτος στο 76', μειώνοντας σε 2-3. Οι παίκτες του ΑΕΤΟΥ όμως δεν ήθελαν να αφήσουν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους και στο 79', ο Χανδρινός Γρ., έκανε το 2-4, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες του Εθνικού, για θετικό αποτέλεσμα.

Καλύτεροι του ΑΕΤΟΥ, οι Χανδρινός Γρ., Χανδρινός Σπ., Συναδινός, Κορωνάκης

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΕΤΟΥ: Ρέγγης, Παπαδάτος, Συναδινός, Μαυρόπουλος, Ντρίζι, Κορωνάκης (87' Ντέντες), Βιτουλαδίτης, Χανδρινός Γρ., Μίκλι( 83' Γιαντσιώρης), Χανδρινός Σπ., Δολιανίτης (65' Νοβάκος)



















Για άλλη μια φορά πρέπει να εκθειάσουμε, την πολύ καλή δουλειά, του Γιάννη Αυλωνίτη, στον Αετό Αγίου Αθανασίου. Η ομάδα δείχνει αστείρευτη δύναμη και υπερτερεί σε ταχύτητα. Στο σημερινό αγώνα και ειδικά μετά το 60', η ομάδα ήταν σίγουρα δύο ταχύτητες, πιο γρήγορη από τους αντιπάλους, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς στην προετοιμασία και στις προπονήσεις.





ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ,
Σάββατο 15.00

21 Νοεμβρίου 2009, γήπεδο Σκριπερού

* VIDEO του αγώνα, στο YOUTUBE: ΠΕΡΟΥΛΑΔΕΣ-ΑΕΤΟΣ 2-4