Αναζήτηση

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΤΟΣ - ΛΥΚΟΙ 4-1, ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ...Ο ΑΕΤΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!!


ΑΕΤΟΣ - ΛΥΚΟΙ 4-1,

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ.......
.......... ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!!

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και υπό καταρρακτώδη βροχή και στα 90', ο Αετός χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, νίκησε την ομάδα των Λύκων Νησακίου, με το ευρύ 4-1 και διατηρήθηκε μόνος πρώτος στην βαθμολογία του Βόρειου Ομίλου της Β' Κατηγορίας. Το παιχνίδι ήταν ποιοτικά κακό και άτεχνο, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, άλλα ο Αετός, ευτύχησε να προηγηθεί, με 4-0, στο ημίχρονο και κάπου εκεί να τελειώσει και ο αγώνας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι ο Αετός είχε 3/4 τελειώματα με γκολ, στα πρώτα 45'. Αντίθετα οι Λύκοι που μπήκαν πιο δυνατά, στο πρώτο δεκάλεπτο και πίεσαν, δεν ευτύχησαν σε κάτι ανάλογο.






Το σκορ άνοιξε στο 8' ο Μίκλι, μετά από ασίστ του Χανδρίνου Γρ., ο όποιος πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλασάρισε σε κενή εστία.

Μετά από 7 λεπτά, ο Βιτουλαδίτης πιάνοντας ένα βολέ από τα 40 μέτρα, κρεμάει τον τερματοφύλακα και γράφει το 2-0.


Σε μια στημένη φάση στο 33', οι αμυντικοί των Λύκων αντί να διώξουν έγκαιρα, κάνουν το λάθος και μπάινει με αυτογκόλ αυτή τη φορά το τρίτο τέρμα για τον Αετό.

Το τέταρτο γκολ του Αετού, μπήκε πάλι από τον Μίκλι, ο όποιος εκμεταλευόμενος την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των Λύκων, σε διαγώνιο σούτ του Χανδρινού Γρ. διαμόρφωσε το 4-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο δεν παίχτηκε αξιόλογο ποδόσφαιρο, ο Αετός με σβυστές μηχανές κρατούσε το σκορ, βγαίνοντας κάποιες φορές στην αντεπίθεση, με καλύτερη την απόκρουση σε σούτ του Χαλικιά από τον Μακρή. Από την άλλη οι Λύκοι προσπάθησαν, αλλά δεν μπορούσαν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 85' μετά από λάθος του Ρέγγη και του Παπαδάτου. Από τον Αετό καλύτεροι οι Συναδινός, Βιτουλαδίτης, Μίκλι και Χανδρινός Γρ.


Η ομάδα έμεινε για 4η αγωνιστική αήττητη και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δείχνει ότι μπορεί να πάει πιο καλά ακομή.

Μην ξεχνάμε και την επανεμφάνιση φέτος στο πρωτάθλημα του Αντώνη Μιχαλά, ο οποίος μπορεί να προσφέρει οπώς και πέρσι πολύτιμη βοήθεια στα μετόπισθεν και να απελευθερώσει το Συναδινό από την άμυνα, ώστε να γίνει πιο παραγωγική η ομάδα. Παρόλα τα 44 χρόνια του δείχνει σε καλή κατάσταση και είναι πραγματικότητα, ότι με αυτόν η ομάδα θα δείξει άλλο πρόσωπο στα αμυντικά της καθήκοντα.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΕΤΟΥ: Ρέγγης, Χανδρινός Σπ., Μιχαλάς, Παπαδάτος, Βιτουλαδίτης, Ντρίζι, Μαυρόπουλος, Κορωνάκης (Ντέντες) , Μίκλι (Δολιανίτης) , Συναδινός, Χανδρινός Γρ. (Χαλικιάς)